Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά το Facebook

Παίρνει μόνο ένα βήμα για να ενεργοποιήσετε ξανά το Facebook

Είναι πραγματικά εύκολο να επανενεργοποιήσετε το Facebook αν έχετε απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας αλλά θέλετε να επιστρέψετε στο παιχνίδι.

Η απενεργοποίηση του Facebook δεν κάνει πολλά, εκτός από το να θέσει ένα είδος παγώματος στις πληροφορίες σας. Έτσι, είναι πραγματικά, πολύ εύκολο να το ξεπαγώσετε και να επιστρέψετε γρήγορα.

Η επανενεργοποίηση του Facebook σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα εμφανιστούν ξανά στη λίστα φίλων σας και οι νέες ενημερώσεις κατάστασης που γράφετε θα αρχίσουν να εμφανίζονται στις ειδήσεις των φίλων σας.

Σημείωση: Οι παρακάτω οδηγίες ισχύουν μόνο αν έχετε απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας , όχι εάν έχετε διαγράψει οριστικά το Facebook . Αν δεν είστε σίγουροι για το τι έχετε κάνει, είτε προχωρήστε και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε εάν μπορείτε να επανέλθετε ή να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ απενεργοποίησης και διαγραφής .

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά το Facebook

  1. Συνδεθείτε στο Facebook στο Facebook.com, συνδεθείτε με τα δύο πλαίσια στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Χρησιμοποιήστε το ίδιο email και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε κατά την τελευταία σύνδεση στο Facebook.

Είναι τόσο εύκολο. Μόλις επανενεργοποιήσατε το λογαριασμό σας στο Facebook και αποκαταστήσατε το παλιό προφίλ σας τη στιγμή που συνδεθήκατε επιτυχώς στο Facebook.

Το Facebook θα ερμηνεύσει οποιαδήποτε σύνδεση για να σημαίνει ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, οπότε θα ενεργοποιήσει αμέσως το λογαριασμό σας στο Facebook.

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook;

Ενώ είναι πραγματικά απλό να ενεργοποιηθεί ξανά το Facebook, είναι πιθανό να μην θυμηθείτε ούτε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook για να ολοκληρώσετε το παραπάνω βήμα. Αν συμβαίνει αυτό, μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook.

Ακριβώς κάτω από τα πεδία σύνδεσης είναι ένας σύνδεσμος που ονομάζεται λογαριασμό " Ξεχάσατε"; . Κάντε κλικ σε αυτό και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου που έχετε συσχετίσει με το λογαριασμό σας. Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσετε σε άλλες αναγνωρίσιμες πληροφορίες προτού το Facebook σας επιτρέψει να εισέλθετε.

Αφού επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook, χρησιμοποιήστε το για να συνδεθείτε κανονικά και να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας στο Facebook.