Η διαδικασία εκτύπωσης

Άρθρα σχετικά με την εκτύπωση, γλωσσάριο όρων εκτύπωσης και εκτυπωτές σε απευθείας σύνδεση

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε όταν πρόκειται για σχεδιασμό για εκτύπωση. Ένας σχεδιαστής της εκτύπωσης ασχολείται με ένα ολόκληρο σύνολο ερωτήσεων και ζητημάτων από έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους διάφορους όρους που σχετίζονται με τη διαδικασία εκτύπωσης και να επιλέξετε την κατάλληλη μέθοδο εκτύπωσης και τον εκτυπωτή για μια εργασία.

Σχεδίαση για εκτύπωση ενάντια στο Web

(pagadesign / Getty Images)

Ο σχεδιασμός για μέσα εκτύπωσης σε σχέση με το σχεδιασμό για τον ιστό μπορεί να είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτές τις διαφορές, οι δύο μπορούν να συγκριθούν σε βασικούς τομείς θεμάτων: τύπους μέσων, κοινό, διάταξη, χρώμα, τεχνολογία και σταδιοδρομία. Θυμηθείτε ότι κοιτάζουμε την γραφιστική πλευρά του σχεδιασμού ιστοσελίδων, όχι την τεχνική πλευρά. Περισσότερο "

Διαδικασία εκτύπωσης - Ψηφιακή εκτύπωση

(Bob Peterson / Getty Images)

Οι σύγχρονες μέθοδοι εκτύπωσης, όπως η εκτύπωση με λέιζερ και εκτόξευση μελάνης, είναι γνωστές ως ψηφιακή εκτύπωση. Στην ψηφιακή εκτύπωση, μια εικόνα αποστέλλεται απευθείας στον εκτυπωτή χρησιμοποιώντας ψηφιακά αρχεία, όπως αρχεία PDF και εκείνα από λογισμικό γραφικών όπως το Illustrator και το InDesign. Περισσότερο "

Διαδικασία εκτύπωσης - Λιθογραφία offset

(Justin Sullivan / Προσωπικό / Getty Images)

Η λιθογραφία offset είναι μια διαδικασία εκτύπωσης που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση σε επίπεδη επιφάνεια χρησιμοποιώντας πλάκες εκτύπωσης. Μια εικόνα μεταφέρεται σε μια πλάκα εκτύπωσης, η οποία μπορεί να κατασκευαστεί από μια ποικιλία υλικών όπως μέταλλο ή χαρτί. Στη συνέχεια, η πλάκα επεξεργάζεται χημικά έτσι ώστε μόνο οι περιοχές εικόνας (όπως τύπος, χρώματα, σχήματα και άλλα στοιχεία) να δέχονται μελάνι. Περισσότερο "

Προετοιμασία της διάταξης του εγγράφου για εκτύπωση

(Arno Masse / Getty Images)

Κατά την προετοιμασία ενός εγγράφου για αποστολή σε έναν εκτυπωτή, υπάρχουν πολλές προδιαγραφές και στοιχεία που πρέπει να συμπεριληφθούν στη διάταξη σας. Αυτές οι προδιαγραφές βοηθούν να διασφαλιστεί ότι ο εκτυπωτής θα σας δώσει το τελικό σας έργο όπως είχε προβλεφθεί. Πληροφορίες σχετικά με τα περιθώρια, το μέγεθος της σελίδας, την αιμορραγία και το περιθώριο ή την ασφάλεια περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο κατά την προετοιμασία του εγγράφου σας για τη διαδικασία εκτύπωσης. Περισσότερο "

Χρησιμοποιώντας δείγματα για να εξασφαλίσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα χρώματος στην εκτύπωση

(Jasonm23 / Wikimedia Commons / CC0)

Κατά το σχεδιασμό για εκτύπωση, ένα κοινό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι η διαφορά μεταξύ του χρώματος στην οθόνη του υπολογιστή σας και σε χαρτί. Ακόμα και αν η οθόνη σας έχει βαθμονομηθεί σωστά και τα ταιριάζετε όσο το δυνατόν καλύτερα, ο πελάτης σας δεν θα είναι, και έτσι μπαίνει σε λειτουργία μια τρίτη "έκδοση" του χρώματος. Εάν στη συνέχεια εκτυπώνετε αποδείξεις για τον πελάτη σας σε οποιονδήποτε εκτυπωτή διαφορετικό από εκείνο που θα χρησιμοποιηθεί για την τελική εργασία (κάτι που συμβαίνει συχνά), περισσότερα χρώματα ενώνουν το μείγμα που δεν ταιριάζει με το τελικό κομμάτι. Αυτό το σεμινάριο θα σας καθοδηγήσει στα βήματα της χρήσης των δειγμάτων. Περισσότερο "

Σχετικά με το μοντέλο χρωμάτων CMYK

(Quark67 / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.5)

Το μοντέλο χρωμάτων CMYK χρησιμοποιείται στη διαδικασία εκτύπωσης. Για να το καταλάβετε, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με το χρώμα RGB. Το έγχρωμο μοντέλο RGB (που αποτελείται από κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώμα) χρησιμοποιείται στην οθόνη του υπολογιστή σας και είναι αυτό που θα δείτε τα έργα σας ενώ βρίσκεστε στην οθόνη. Αυτά τα χρώματα, ωστόσο, μπορούν να προβληθούν μόνο με φυσικό ή παραγόμενο φως, όπως στην οθόνη του υπολογιστή, και όχι σε τυπωμένη σελίδα. Αυτό είναι όπου έρχεται η CMYK. Περισσότερα »

Διαχωρισμός χρωμάτων

(Jon Sullivan, PD / http://pdphoto.org/Wikimedia Commons / GFDL)

Ο διαχωρισμός χρωμάτων είναι η διαδικασία με την οποία το πρωτότυπο έργο τέχνης χωρίζεται σε μεμονωμένα συστατικά χρώματος για εκτύπωση. Τα στοιχεία είναι κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο, γνωστά ως CMYK. Συνδυάζοντας αυτά τα χρώματα, ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων μπορεί να παραχθεί στην τυπωμένη σελίδα. Σε αυτήν την διαδικασία εκτύπωσης τεσσάρων χρωμάτων, κάθε χρώμα εφαρμόζεται σε μια πλάκα εκτύπωσης. Περισσότερο "

Online εκτυπωτής - 4over4.com

(4OVER4.com)

4 Πάνω από 4, που ονομάζονται για την εκτύπωση διπλής όψης σε 4 χρώματα, παρέχουν υπηρεσίες εκτύπωσης ποιότητας, χαμηλού κόστους, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών καρτών και της κοπής. Αποδέχονται μορφές PDF, EPS, JPEG και TIFF καθώς και αρχεία Quark, InDesign, Photoshop και Illustrator. Οι εργασίες σας γίνονται λίγο πιο εύκολη με τη συλλογή των προτύπων. Περισσότερο "

Online εκτυπωτής - PsPrint.com

(PsPrint.com)

Το PsPrint.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εκτύπωσης που προσφέρει μια μακρά λίστα προϊόντων σε προσιτές τιμές, μαζί με αρκετές επιλογές χαρτιού, υπηρεσία ίδιας ημέρας και μια μεγάλη συλλογή σχεδίων και υποδειγμάτων σχεδίασης. Περισσότερο "

Αποστολή αρχείων στο γραφείο υπηρεσιών σας

(picjumbo.com/pexels.com/CC0)

Όταν στέλνετε ένα ψηφιακό αρχείο έξω για ταινία ή εκτύπωση, περνάει περισσότερο από το έγγραφο του PageMaker ή το QuarkXPress. Μπορεί να χρειαστεί να στείλετε γραμματοσειρές και γραφικά επίσης. Οι απαιτήσεις διαφέρουν από τον έναν εκτυπωτή σε άλλο, ανάλογα με τη διαδικασία εκτύπωσης, αλλά αν γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία για την αποστολή αρχείων στο γραφείο εξυπηρέτησης (SB) ή τον εκτυπωτή σας, θα εξαλείψει τα συνηθέστερα προβλήματα που ενδέχεται να εμποδίσουν την επεξεργασία της εργασίας σας. Περισσότερο "