Δωρεάν υπηρεσία ασύρματου Internet 4G του FreedomPop

Αποκτήστε 500MB κινητού Διαδικτύου δωρεάν με αυτή τη μοναδική υπηρεσία

Όλοι θέλουμε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, οπουδήποτε κι αν πάμε, αλλά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι δαπανηρά, ειδικά επειδή οι πάροχοι ασύρματης δικτύωσης όπως η AT & T και η Verizon δεν προσφέρουν πλέον απεριόριστα προγράμματα δεδομένων . Η FreedomPop είναι μια νέα υπηρεσία που μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα. Η υπηρεσία υπόσχεται το "100% δωρεάν υψηλής ταχύτητας internet" σε οποιαδήποτε συσκευή (συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών , iPhones, iPod Touches ), χωρίς καπάκια δεδομένων, στροφές ταχύτητας ή άλλα τεχνάσματα. Δεν υπάρχουν ακόμη συμβόλαια και η υπηρεσία είναι για γρήγορες ταχύτητες 4G. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Ίσως δεν είναι. Το μεγαλύτερο είναι ότι τα ελεύθερα δεδομένα περιορίζονται σε 500MB κάθε μήνα. Αυτό αρκεί για την πρόσβαση σε χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιστοσελίδες κάθε μήνα, αλλά η πιο έντονη χρήση όπως τα βίντεο συνεχούς ροής θα μπορούσε να σας φέρει. Η υπηρεσία τρέχει πάνω από το δίκτυο της Sprint, οπότε θα χρειαστείτε και κάλυψη της Sprint στην περιοχή σας. Το FreedomPop προσφέρει διάφορες συσκευές και σχέδια όπου μπορείτε να αυξήσετε το ποσό των δεδομένων σε βάση MB ή ανά GB. Ακολουθεί μια σύνοψη: ~ 10 Οκτωβρίου 2012

01 από 04

Ελεύθερο μανίκι για το iPod Touch

Το μανίκι Freedom για το iPod Touch στρέφει ουσιαστικά το MP3 player σε ένα iPhone - με τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ασύρματο internet 4G και να κάνει κλήσεις πάνω από 4G, όπως ανέφερα προηγουμένως . Η υπόθεση $ 99 σας επιτρέπει επίσης να κάνετε streaming video και να χρησιμοποιείτε Skype και FaceTme. Επιπλέον, η θήκη μπορεί να μετατρέψει το iPod Touch σε ένα hotspot Wi-Fi , μοιράζοντας πρόσβαση στο Internet με έως και 8 άλλες συσκευές.

Για το iPod Touch, τα 500MB είναι εγγυημένα δωρεάν κάθε μήνα και μπορείτε να λάβετε έως και 1GB δωρεάν για την αναφορά φίλων ή την αγορά πρόσθετων δεδομένων για $ 10 ανά GB ανά μήνα. Περισσότερο "

02 από 04

Ελεύθερο μανίκι για το iPhone 4 / 4S

Όπως και το μανίκι Freedom για iPod Touch, αυτή η θήκη για το iPhone 4 / 4S προσφέρει 500MB ελεύθερου κινητού Διαδικτύου 4G και μπορείτε να φτάσετε μέχρι και 1GB για να παραπέμψετε φίλους ή να προσθέσετε περισσότερα δεδομένα για $ 10 ανά GB. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της θήκης iPhone είναι ότι επεκτείνει επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone έως και 6 ώρες, καθιστώντας την υπόθεση πιο ελκυστική. Εάν διαθέτετε ένα περιορισμένο σχέδιο δεδομένων, το Freedom Sleeve μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την τρέχουσα υπηρεσία σας.

03 του 04

Ελευθερία Stick - Bolt για φορητούς υπολογιστές

Αυτό το ευρυζωνικό μόντεμ συνδέεται σε θύρα USB PC ή Mac για ασύρματο internet 4G plug-and-play. Το δωρεάν σχέδιο 500MB είναι καλό για περιστασιακή περιήγηση στο Web και έλεγχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και κάθε επιπλέον 1MB είναι $ 0.02. Η FreedomPop προσφέρει επίσης δύο αναβαθμισμένα πακέτα: 2GB για $ 17,99 το μήνα και 4GB για $ 28,99 το μήνα. Η εταιρεία αναφέρει ότι αυτά τα αναβαθμισμένα πακέτα είναι πάνω από 30% έως 50% λιγότερα από τα αντίστοιχα σχέδια της Verizon. Για να πάρετε το Freedom Stick, θα χρειαστεί να βάλετε μια επιστρέψιμη εγγύηση ύψους $ 49. Περισσότερο "

04 του 04

Ελευθερία Spot - Φωτό για Πολλαπλές Συσκευές

Αυτό το hotspot κινητής τηλεφωνίας 4G μοιράζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο με έως και 8 συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι, μπορείτε να συνδέσετε το φορητό σας υπολογιστή, το Wi-Fi μόνο iPad ή άλλο tablet, smartphones και άλλες συσκευές Wi-Fi στο hotspot. Έχει μια ονομαστική διάρκεια ζωής μπαταρίας πάνω από 6 ώρες πάρα πολύ. Το σχέδιο είναι το ίδιο με το Freedom Stick: 500MB δωρεάν (το οποίο θα μπορούσε να καταναλωθεί πολύ γρήγορα αν χρησιμοποιήσετε αυτό το κινητό hotspot με πολλές συσκευές) ή αναβαθμισμένα σχέδια 2GB και 4GB. ανατρέξτε στη σελίδα των σχεδίων του FreedomPop για περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό το hotspot απαιτεί επιστροφή χρημάτων ύψους $ 89. Περισσότερο "