Μάθετε πώς να διαβάζετε έγγραφα PDF σε Mac OS Mail

Πότε το macOS Mail εμφανίζει τα περιεχόμενα του PDF σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι όταν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένο PDF στην εφαρμογή Mac OS X ή macOS Mail, το PDF εμφανίζεται μερικές φορές ως ευανάγνωστο έγγραφο ακριβώς στο email και μερικές φορές εμφανίζεται μόνο ως εικονίδιο PDF που υποδεικνύει ένα PDF επισυνάπτεται . Πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε τα περιεχόμενα του PDF στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF.

Αν και δεν είναι προφανές, υπάρχει κανόνας και κανονικότητα για το πώς αντιμετωπίζονται τα αρχεία PDF από την εφαρμογή αλληλογραφίας.

Πώς η εφαρμογή αλληλογραφίας εμφανίζει ένα συνημμένο PDF

Η απάντηση έγκειται στο μήκος του PDF.

Εναλλαγή μεταξύ της εμφάνισης εικονιδίων Inline και PDF σε αλληλογραφία

Για τα αρχεία PDF μιας σελίδας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εναλλαγή μεταξύ της ένδειξης inline και της εμφάνισης εικονιδίων χρησιμοποιώντας το μενού περιβάλλοντος. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή αλληλογραφίας.
  2. Κάντε κλικ στο PDF που εμφανίζεται εν σειρά ή ως εικονίδιο με το δεξί κουμπί του ποντικιού (ή κάντε κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl ή πατώντας με δύο δάχτυλα στο trackpad ενώ ο δείκτης του ποντικιού βρίσκεται πάνω από το πλήρες αρχείο PDF ή το εικονίδιο) ανοίξτε το μενού περιβάλλοντος.
  3. Επιλέξτε Προβολή ως εικονίδιο από το αναπτυσσόμενο μενού για να εμφανιστεί το PDF σε ενιαία σελίδα ως εικονίδιο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επιλέξτε Προβολή στο πεδίο για να αλλάξετε το εικονίδιο PDF σε ένα έγγραφο γραμμής εντός του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι επιλογές προβολής δεν είναι διαθέσιμες για PDF σε πολλές σελίδες.