Πώς να προσθέσετε στη λίστα ανάγνωσης Safari από το OS X Mail

Υπάρχουν περισσότερες συνδέσεις σε μηνύματα μιας ημέρας από τις καρτέλες που θέλετε να δείτε στο Safari, δεν υπάρχουν; Δεν χρειάζεται να ανοίγετε όλες τις σελίδες ταυτόχρονα, φυσικά. Μπορείτε να επιστρέψετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξανά και ξανά. ή προσθέτετε τους συνδέσμους στους έξυπνους και συγχρονισμένους σελιδοδείκτες της λίστας ανάγνωσης του Safari.

Για συνδέσμους που εμφανίζονται γραπτά σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό είναι ιδιαίτερα εύκολο με το Mac OS X Mail .

Προσθέστε ένα σύνδεσμο στη λίστα ανάγνωσης Safari από το OS X Mail

Για να προσθέσετε στη λίστα ανάγνωσης για αργότερα-εκτός σύνδεσης, ίσως διαβάζοντας στο Safari σε OS X και iOS:

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μενού περιβάλλοντος ενός συνδέσμου:

Προσθέστε ένα σύνδεσμο στη λίστα ανάγνωσης Safari από το Mac OS X Mail 5

Για να αποθηκεύσετε έναν σύνδεσμο από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μεταγενέστερη ανάγνωση στη λίστα ανάγνωσης Safari και iOS από το Mac OS X Mail 5:

Σημειώστε ότι αυτό λειτουργεί μόνο με συνδέσμους που εμφανίζονται με τη διεύθυνση τους διευκρινισμένη. Οι συνδέσεις πίσω από άλλα κείμενα και εικόνες, για παράδειγμα, δεν θα εμφανίζουν το στοιχείο μενού " Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης " (και δεν έχω βρει μια εύκολη λύση χρησιμοποιώντας Automator ή AppleScript μέχρι στιγμής).

Μπορείτε πάντα να μεταφέρετε και να αποθέσετε κάθε σύνδεσμο σε μια ανοικτή λίστα ανάγνωσης στο Safari από το Mac OS X Mail 5, φυσικά.