Κιτ πολυμηχανήματος HP Officejet 250 All-in-One

Μια κρίσιμη προσθήκη στο κινητό γραφείο

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Bottom Line: Μια μακρόχρονη ενημέρωση, αυτή η μικρή κινητή συσκευή εκτυπώνει, αντιγράφει και σαρώνει καλά και σε ένα αξιοπρεπή κλιπ για τόσο μικρό όσο αυτός ο AIO. Παρόλα αυτά, το τυπικό κόστος των 350 $ είναι πολύ υψηλό κόστος ανά σελίδα ή CPP, μειώνει τη συνολική αξία του και περιορίζει τον αριθμό των πιθανών αγοραστών.

Εισαγωγή

Το ντεμπούτο του Officejet 250 Mobile All-in-One εκτυπωτή συνοδεύει την αντίστοιχη έκδοση της HP Officejet 200 Mobile και αντικαθιστά τον εκτυπωτή All-in-One Mobile Officejet 150 που εξετάστηκε εδώ και καιρό.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Με το αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 10 φύλλων ή τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) και το δίσκο εισόδου (ουσιαστικά το καπάκι της μονάδας), το Officejet 250 Mobile μετρά 15 ίντσες πλάτος, 15,8 ίντσες από εμπρός και πίσω και 10,6 ίντσες ύψος ίντσες βαθιά και 3,6 ίντσες υψηλή όταν είναι κλειστή για ταξίδια). Ζυγίζει ένα άκαμπτο 6,5 κιλά χωρίς τη μπαταρία και 6,7 κιλά με το καλαμάκι που έχει εγκατασταθεί. Η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί. Πλήρως χρεωμένη, σύμφωνα με την HP, θα πρέπει να περιμένετε περίπου 500 εκτυπώσεις, αντίγραφα ή σαρώσεις, από την μπαταρία.

Καθώς οι κινητές συσκευές πηγαίνουν, σε σχεδόν 7 λίβρες, αυτό είναι βαρύ. τόσο βαρύ όσο και βαρύτερο από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, αλλά όχι τόσο άσχημα όταν σκεφτείτε ό, τι κάνει. Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν Wi-Fi, Wi-Fi Direct (ή Wireless Direct, ισοδύναμο HP) και σύνδεση σε ένα μόνο υπολογιστή μέσω USB, αλλά θυμηθείτε να φέρετε το δικό σας καλώδιο εκτυπωτή USB, καθώς δεν υπάρχει κανένας στο κουτί. Το Wi-Fi Direct είναι, βεβαίως, ένα πρωτόκολλο peer-to-peer για τη σύνδεση του smartphone Android με τον εκτυπωτή χωρίς την παρουσία δικτύου ή δρομολογητή.

Επιπλέον, η HP έχει παράσχει τη δυνατότητα HP Auto Wireless Connect για γρήγορες συνδέσεις μεταξύ της κινητής σας υπολογιστικής συσκευής και του εκτυπωτή κάθε φορά που οι δύο συσκευές "βλέπουν" ο ένας τον άλλον. Μπορείτε να ελέγχετε αυτές τις επιλογές, καθώς και λειτουργίες ρύθμισης παραμέτρων και περιπατητικών λειτουργιών ή χωρίς υπολογιστή, από μια έγχρωμη οθόνη αφής 2,7 ιντσών.

Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία μέσω AC ή USB και, σύμφωνα με την HP, μπορείτε να την φορτίσετε σε λιγότερο από 90 λεπτά με τη συσκευή να λειτουργεί. Υποστηριζόμενα επίσης, πολλές άλλες δυνατότητες συνδεσιμότητας για κινητά και σύννεφα είναι συμβατές με τους περισσότερους εκτυπωτές HP αυτές τις μέρες.

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης, Χειρισμός χαρτιού

Οι φορητοί εκτυπωτές είναι αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας-γεμίζοντας τόσο πολλή λειτουργικότητα σε τόσο μικρό κουτί. Όπως και το Officejet 200, το 250 βαθμολογείται σε περίπου 10 σελίδες ανά λεπτό (ppm), το οποίο είναι σχεδόν διπλάσιο από την βαθμολογία του προκατόχου του. Ακόμα κι έτσι, 10ppm δεν είναι πολύ γρήγορο. Και όταν ξεκινάτε να φορτώνετε τα έγγραφά σας με γραφικά, μορφοποίηση κειμένου και φωτογραφίες, τα πράγματα υποβαθμίζονται σημαντικά.

Ανάλογα με αυτό που έγραψα, τόσο αργότερα εκτυπώθηκε, μερικές φορές τόσο χαμηλό όσο 2ppm ή 3ppm. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι είναι αρκετό αρκετά γρήγορο για αυτό που είναι και η ποιότητα της εκτύπωσης καθιστά την παραγωγή αξίζει να περιμένει. Εκτυπώνει αρκετά γρήγορα. Σε σύγκριση με άλλα $ 350 AIO, από την άλλη πλευρά, είναι αργή. Ωστόσο, η ποιότητα της εκτύπωσης μοιάζει πολύ με αυτή των πολύ μεγαλύτερων AIO. Τα επιχειρηματικά έγγραφα βγήκαν με καλά διαμορφωμένο τύπο και τα ενσωματωμένα γραφικά και οι φωτογραφίες των επιχειρήσεων φαινόταν καλά, όπως και οι περισσότερες σαρώσεις και αντίγραφα.

Ένας αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 10 σελίδων ή ο ADF τροφοδοτεί το σαρωτή, αλλά ο αυτόματος τροφοδότης χαρτιού δεν είναι αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης ούτε ο ίδιος ο εκτυπωτής. Με άλλα λόγια, δεν μπορεί να σαρώσει ούτε να εκτυπώσει πρωτότυπα ή έγγραφα διπλής όψης, αντίστοιχα, χωρίς να χρειάζεται να αναστρέψετε τόσο τα πρωτότυπα του σαρωτή όσο και τα νέα εκτυπωμένα έγγραφα στο δίσκο εξόδου (στην περίπτωση αυτή, την επιφάνεια πάνω στην οποία μικροσκοπική AIO καθ 'εαυτήν κάθεται).

Ο χειρισμός του χαρτιού του Officejet 250 Mobile αποτελείται από ένα δίσκο 50 σελίδων, ο οποίος δευτερόλεπτα είναι το καπάκι που καλύπτει τον εκτυπωτή όταν δεν χρησιμοποιείται ή ταξιδεύει. Δεν υπάρχει δίσκος πολλαπλών χρήσεων για την εκτύπωση πρωτοτύπων εκτός μεγέθους και ό, τι το κάνει, το κάνει σε πολύ μικρότερη κλίμακα από ό, τι οι αντίστοιχες τιμές των αντίστοιχων. Για παράδειγμα, στις περισσότερες περιπτώσεις θα περίμενε κάποιος AIO μελάνης 350 HP για εκτύπωση μεγάλου όγκου, αλλά σίγουρα όχι σε αυτή την περίπτωση.

Κόστος ανά σελίδα

Συνήθως, όταν έρχομαι σε έναν εκτυπωτή με κόστος ανά σελίδα ή κόστος ανά σελίδα (CPP) , αυτό το υψηλό, ακόμη και στον χαμηλότερο εκτυπωτή χαμηλού όγκου, διαμαρτύρομαι. Αλλά όχι εδώ. Πάνω απ 'όλα, αυτός είναι ένας εκτυπωτής ειδικότητας και οι εκτυπωτές ειδικότητας έχουν ακριβό μελάνι. Όπως περιγράφεται στην ενότητα " Όταν ένας εκτυπωτής αξίας 150 δολαρίων μπορεί να σας κοστίσει χιλιάδες ", η αγορά ενός λάθους εκτυπωτή και η υπερβολική χρήση του μπορεί να είναι μια πολύ ακριβή πρόταση.

Τούτου λεχθέντος, το Officejet 200 Mobile υποστηρίζει δύο σετ κασετών μελανιού. Κάθε σετ αποτελείται από μια μαύρη δεξαμενή μελάνης και μια δεξαμενή τριών χρωμάτων που περιέχει τα άλλα τρία χρώματα διεργασίας, κυανό, ματζέντα και κίτρινο ή CMY. Όταν χρησιμοποιείτε τις δεξαμενές υψηλότερης απόδοσης ή XL, η ασπρόμαυρη CPP βγαίνει περίπου στα 6 σεντς και το χρώμα CPP περίπου 21,6 σεντ.

Ναι, αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετά υψηλοί, αλλά αυτό είναι ένας εκτυπωτής χαμηλού όγκου που δεν έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει ή να αντιγράφει περισσότερες από 200 έως 300 σελίδες κάθε μήνα. ως εκ τούτου, εγγενώς χαμηλό όγκο. Να είστε προειδοποιημένοι ότι η χρήση του Officejet 250 Mobile ως καθημερινό εκτυπωτή / φωτοαντιγραφικό μπορεί να πάρει ακριβά.

Χαρακτηριστικά με μια ματιά

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή είναι μια αξιόλογη συσκευή. Εδώ είναι μια λίστα με τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του.

Εκτός από μερικές άλλες λιγότερο σημαντικές επιλογές.

Το τέλος

Ναι, αυτός ο εκτυπωτής είναι πολλά χρήματα για κάτι που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από μερικές φορές το μήνα και ίσως μερικούς μήνες καθόλου. Μόνο εσείς γνωρίζετε για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιούσατε και επομένως μόνο εσείς γνωρίζετε εάν το Officejet 250 Mobile θα πληρώσει για τον εαυτό του, αφού υπολογίσετε την τιμή αγοράς και την τιμή της χρήσης της ημέρας και ημέρας.

Και δεν εννοώ να πληρώνω για τον εαυτό του, με την έννοια ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το πάνω από ένα άλλο παρόμοιο προϊόν. Αυτό δεν θα συμβεί. όλοι οι κινητοί εκτυπωτές στην αγορά έχουν ακριβό μελάνι. Στην πραγματικότητα, τα φυσίγγια της HP είναι φθηνότερα ανά σελίδα σε σχέση με αυτά για τον εκτυπωτή Inkjet της Canon Pixma iP110 και τον φορητό εκτυπωτή WorkForce WF-100 της Epson, με CPPs 9,5 σεντς για ασπρόμαυρες σελίδες και ένα εκπληκτικό χρώμα 54,5 , και 8 σεντ μονόχρωμη και 16 σεντ χρώματος, αντίστοιχα.

Η εκτύπωση και η αντιγραφή με το Officejet 250 Mobile δεν είναι φθηνή, αλλά και πάλι είναι η φθηνότερη στους εκτυπωτές κινητής τηλεφωνίας, που λέει κάτι . Οι εφαρμογές για αυτόν τον τύπο εκτυπωτή αφθονούν, όμως, εάν σκέφτεστε όλα τα διαφορετικά σενάρια, ταξιδιώτες που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ικανότητα να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο, να εκτυπώσουν μια απόδειξη ή να σαρώσουν ένα έγγραφο στο σύννεφο ενώ ταξιδεύουν. Το πραγματικό ερώτημα είναι, πόσο συχνά θα το χρησιμοποιούσατε και θα το χρησιμοποιήσατε αρκετά συχνά για να δικαιολογήσετε την επένδυση.

Και πάλι, μόνο εσείς γνωρίζετε αν αυτές οι ως επί το πλείστον άυλες εκτιμήσεις αξίζουν το τίμημα, αλλά εάν ένας κινητός εκτυπωτής βρίσκεται στο μέλλον σας, μπορείτε να ξοδέψετε επιπλέον $ 70 περίπου για τη δυνατότητα σάρωσης και αντιγραφής, η οποία, ανάλογα με την αίτησή σας, πράγματι έρχονται σε πρακτικό.

Αγοράστε τον Κινητό εκτυπωτή All-in-One Officejet 250 στο Amazon