Κιτ πολυλειτουργικού εκτυπωτή HP Officejet 150 All-in-One

Εκτυπώστε, αντιγράψτε και σαρώστε από σχεδόν οπουδήποτε στο δρόμο

Όταν ταξιδεύετε, οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να ρίξουμε όσο το δυνατόν λιγότερα κιλά - ειδικά όταν πρόκειται για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών. Η υπολογιστική συσκευή (φορητός υπολογιστής, tablet, smartphone) που παίρνουμε μαζί μας είναι συχνά ένας συμβιβασμός μεταξύ της ευκολίας και της παραγωγικότητας, του βάρους και του μεγέθους και οι περισσότεροι από εμάς δεν θα σκέφτονταν ποτέ να ακολουθήσουν έναν εκτυπωτή, πόσο μάλλον ένα all-in-one ) που μπορεί επίσης να αντιγράψει και να σαρώσει.

Εκτός αν, δηλαδή, είναι ένας από τους σπάνιους πραγματικούς κινητούς εκτυπωτές του κόσμου, όπως το WorkForce WF-100 της Epson, ο κατάλογος 248,99 δολαρίων Pixma iP110 της Canon, ή το αντικείμενο αυτής της ανασκόπησης, το Officejet 150 Mobile της HP, αξίας 399,99 δολαρίων (MSRP) Ο εκτυπωτής Όλα σε Ένα. Η διαφορά, φυσικά, μεταξύ των δύο πρώτων και της τελευταίας είναι ότι τα μοντέλα WorkForce και Pixma είναι μηχανήματα μίας λειτουργίας (μόνο για εκτύπωση), ενώ το κινητό μας Officejet 150 μπορεί επίσης να σαρώσει και να δημιουργήσει αντίγραφα.

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι, καθώς έγραφα αυτό, στα μέσα Ιανουαρίου 2015, τα περισσότερα από τα προϊόντα που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη παράγραφο μειώθηκαν σημαντικά. Το WF-100 πωλήθηκε για $ 70 λιγότερο, ή $ 279.99, στην τοποθεσία της Epson, και το Officejet 150 μειώθηκε κατά $ 100, στα $ 299.99.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν πληρώνετε για τη μικρογράφηση εδώ, μπορείτε να αγοράσετε πολλούς εκτυπωτές, όπως το πολύ ικανό υψηλής χωρητικότητας HP Officejet Pro 8620 , για $ 300.

Design & amp; Χαρακτηριστικά

Χωρίς αμφιβολία, το μικρό μέγεθος του Officejet 150, σε συνδυασμό με την ικανότητά του να ανιχνεύει και να αντιγράφει, είναι το πιο εντυπωσιακό και βολικό χαρακτηριστικό του, είναι λόγος για υπάρχοντα, εάν το επιθυμείτε. Σε 3,5x14x7 ίντσες (HWD) όταν κλείνει και ζυγίζει μόνο 6,4 λίβρες (ή 6,8 λίβρες με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία που έχει εγκατασταθεί), το OfficeJet 150 Mobile είναι, εντάξει, εντυπωσιακή μηχανική. Ωστόσο, πιθανότατα ζυγίζει πολύ περισσότερο από το φορητό υπολογιστή που μεταφέρετε, αν είναι αρκετά μοντέρνο, δηλαδή, και το να το μεταφέρετε και το φορητό υπολογιστή σας στο ίδιο σακίδιο ή χαρτοφύλακα, θα μπορούσε να είναι ένα βάρος.

Ουσιαστικά, αυτό το μικρό Officejet είναι ένα AIO πλήρους μεγέθους, χωρίς ορισμένες λειτουργίες, όπως για αρχάριους, δεν διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) και αντί να συνδεθεί με αυτό μέσω Wi-Fi, θα χρησιμοποιούσατε Bluetooth ή Καλώδιο εκτυπωτή USB. Όσο για το σαρωτή, αντί να είναι ένας συμβατικός ανιχνευτής στρώματος, αυτός είναι ένας σαρωτής φύλλων, καθώς ο μηχανισμός σάρωσης σταδιακά (και εννοώ αργά) τραβά το πρωτότυπο πάνω από το φακό του σαρωτή, ένα φύλλο τη φορά.

Το όφελος, φυσικά, είναι ότι μπορείτε να κάνετε αντίγραφα ή σαρώσεις σχεδόν οπουδήποτε-καλές. Και η μπαταρία διαρκεί περίπου 500 εκτυπώσεις, οι οποίες πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετές μεταξύ των φορτίων.

Ποιότητα παραγωγής & amp; Εκτέλεση

Ως επί το πλείστον, η ποιότητα εκτύπωσης του AIO είναι περίπου η ίδια με αυτή που θα περίμενε κανείς από έναν πλήρως εκτυπωμένο επιτραπέζιο εκτυπωτή. Τα έγγραφα έρχονται να φαίνονται απότομα και επαγγελματικά και οι φωτογραφίες (αν και η HP ισχυρίζεται ότι είναι "ποιότητα φωτογραφικής ποιότητας") φάνηκε καλύτερα από όσο αναμενόταν από μια τόσο μικρή μηχανή, αλλά όχι τα ίδια με τους εκτυπωτές φωτογραφιών υψηλότερου επιπέδου. Μερικές φορές, οι σαρώσεις απαιτούν μικροαλλαγές για να γίνουν ακριβείς, και περιστασιακά απαιτείται αντίγραφο που απαιτείται προσαρμογή από την έγχρωμη οθόνη αφής 2,4 ιντσών, επίσης.

Συνολικά, όμως, η παραγωγή-έντυπη και ψηφιακή-φαινόταν καλή. Από την άλλη πλευρά, ήταν επίσης αργή. Τα πάντα, ο εκτυπωτής, ο σαρωτής, ο φωτοαντιγραφέας, όλα ήταν αργά.

Κόστος ανά σελίδα

Το Officejet 150 χρησιμοποιεί δύο μικρά δοχεία μελάνης, ένα μαύρο μαύρο δοχείο και ένα μεγαλύτερο, τριών χρωμάτων (κυανό, ματζέντα και κίτρινο). Για ένα $ 400- ή ακόμη και ένα $ 300-AIO με έκπτωση, αυτό το μοντέλο 3,9 σεντς για το ασπρόμαυρο και 12,8 σεντ για το χρώμα είναι πολύ υψηλό κόστος ανά σελίδα .

Η χρήση του για οτιδήποτε άλλο εκτός από την περιστασιακή εκτύπωση ή αντιγραφή στο δρόμο μπορεί να πάρει ακριβά, αν αυτό είναι, μπορείτε να εκτυπώσετε περισσότερες από, για παράδειγμα, 100 περίπου σελίδες κάθε μήνα. Μπορείτε να δείτε γιατί η επιλογή του σωστού εκτυπωτή είναι σημαντική σε αυτό το About.com " Όταν ένας εκτυπωτής $ 150 μπορεί να σας κοστίσει χιλιάδες " άρθρο.

συμπέρασμα

Το Officejet 150 είναι πραγματικά μια εξειδικευμένη μηχανή. εκτός αν το χρησιμοποιείτε για ταξίδια, πραγματικά δεν έχει πολύ νόημα οικονομικά. Εξάλλου, κοστίζει τόσο πολύ όσο ένα καλό πολυλειτουργικό μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας και σε πολλές περιπτώσεις κοστίζει δύο ή τρεις φορές περισσότερο. Εάν χρειάζεστε έναν πραγματικό φορητό εκτυπωτή / σαρωτή / φωτοαντιγραφικό, ίσως είναι η μοναδική σας επιλογή.

Για λεπτομερέστερη ανασκόπηση, κάντε κλικ εδώ.

Συγκρίνετε Τιμές