Οι 8 πολυλειτουργικοί εκτυπωτές Best Office που αγοράζουν το 2018

Δείτε ποιοι εκτυπωτές μπορούν να φουσκώσουν τις σελίδες σε μια στιγμή

Οι εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών μεγάλου όγκου ή τα πολυμηχανήματα πολλαπλών λειτουργιών βρίσκονται σε κέντρα πανεπιστημιακών υπολογιστών και αίθουσες αντιγράφων γραφείου σε ολόκληρο τον κόσμο. Αντιμετωπίζουν διαφορετικές ανάγκες από τον οικιακό σας εκτυπωτή, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις καλείται να εκτυπώσει μια σελίδα ή δύο. Οι πολυλειτουργικές συσκευές αναμένεται να μεταφέρουν χιλιάδες σελίδες κάθε μήνα, οπότε πρέπει να είναι γρήγοροι και οικονομικοί.

Αλλά δεν είναι μόνο η ταχύτητα και το κόστος ανά σελίδα που θέτει τους εκτυπωτές αυτούς εκτός. Το 2018, η ασύρματη συνδεσιμότητα, η σάρωση στο νέφος και άλλες προηγμένες δυνατότητες μπορούν να διακρίνουν διαφορετικά όμοιους εκτυπωτές. Αυτή η λίστα θα καταργήσει τα βασικά στοιχεία και θα τονίσει τυχόν ειδικούς διακριτικούς παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον σωστό εκτυπωτή μεγάλης έντασης για τον οργανισμό σας.

Το HP Color LaserJet Enterprise M651n είναι ένας απόλυτος εκτυπωτής powerhouse και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές που θα χρειαστείτε για την αντιμετώπιση των επιχειρηματικών σας προτεραιοτήτων. Για αρχάριους, το πράγμα μπορεί να κρατήσει 3.100 φύλλα, τα οποία έχουν περίπου την ίδια χωρητικότητα με την υψηλή χωρητικότητα. Για να προχωρήσετε με αυτό, έχουν τις κασέτες εκτύπωσης υψηλής χωρητικότητας της HP, που σημαίνει λιγότερη εναλλαγή μελάνης, έτσι εξοικονομείτε χρήματα.

Αλλά μερικά από τα πιο cool χαρακτηριστικά σε αυτό δεν είναι καν στο τμήμα υψηλής χωρητικότητας του spec λίστα. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε ήσυχους, ήσυχους τόμους, γεγονός που είναι σημαντικό όταν το χρησιμοποιείτε σε περιβάλλον γραφείου. Υπάρχει ενσωματωμένη οθόνη αφής 4,3 ιντσών που σας επιτρέπει να τραβήξετε εύκολα τις εργασίες με μια γρήγορη ματιά. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι πιο απομακρυσμένο, έχει ασύρματη συνδεσιμότητα, ώστε να μπορείτε να το ρυθμίσετε ως workhorse δικτύου και υπάρχει ακόμη και ενσωματωμένη λειτουργικότητα εφαρμογών, η οποία σας επιτρέπει να την χειρίζεστε μέσω κινητών τηλεφώνων και tablet. Όλα υποστηρίζουν έως και 30 διαφορετικούς χρήστες και εκτυπώνουν με ταχύτητα 45 σελ / λεπτό, τόσο ασπρόμαυρο όσο και ασπρόμαυρο (το οποίο είναι σημαντικό αν γεμίσετε αυτό το αντικείμενο με χωρητικότητα σελίδων).

Αυτός ο οικονομικά προσιτός εκτυπωτής μεγάλης χωρητικότητας από τους Brothers είναι η προτιμώμενη επιλογή του Amazon, καθώς είναι επιλέξιμη για την ανανέωση του Dash Amazon. Αυτή η υπηρεσία παραγγέλλει αυτόματα νέο τόνερ από την Amazon όταν η τροφοδοσία σας είναι χαμηλή, εξαλείφοντας την πιθανότητα να εξαντληθεί σε κρίσιμη στιγμή. Ενώ αυτός ο εκτυπωτής δεν διαθέτει όλα τα εργαλεία διαχείρισης ακριβότερων μοντέλων, εξακολουθεί να έχει εντυπωσιακή ταχύτητα και ικανότητα φόρτωσης. Αναμείνετε ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι και 48 σελίδες ανά λεπτό και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Ο δίσκος έχει χωρητικότητα 570 φύλλων, η οποία μπορεί να αναβαθμιστεί σε 1.610 φύλλα με δίσκους προσθήκης. Ο εξαιρετικά υψηλής απόδοσης εκτυπωτής γραφίτη 12.000 σελίδων μπορεί να εξοικονομήσει έως και 50 τοις εκατό στο κόστος ανά σελίδα και ολόκληρη η ομάδα σας μπορεί να εκτυπώσει ασύρματα με AirPrint, Google Cloud Print ή WiFi Direct.

Αυτό το πιο ακριβό μοντέλο από την Brother έχει σχεδιαστεί με μεσαίου μεγέθους ομάδες εργασίας και προσθέτει πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας και κασέτα γραφίτη υψηλής απόδοσης για βελτιωμένη παραγωγικότητα. Αυτός ο εκτυπωτής είναι επίσης κατάλληλος για την ανανέωση του Dash Amazon για να εξασφαλίσει ότι δεν θα εξαντληθεί ο γραφίτης σε κρίσιμη στιγμή. Διαθέτει επίσης ταχύτητα εκτύπωσης περίπου 48 σελίδων ανά λεπτό και χωρητικότητα 570 φύλλων που μπορεί να αναβαθμιστεί σε 1.610 φύλλα. Επιπλέον, διαθέτει έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων διπλής όψης χωρητικότητας 80 σελίδων, ο οποίος μπορεί να σαρώσει και τις δύο πλευρές μιας σελίδας ταυτόχρονα για εξαιρετικά γρήγορη αντιγραφή και σάρωση. Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης μια έγχρωμη οθόνη αφής 4,85 ιντσών που συγχρονίζεται με τις υπηρεσίες cloud των επιχειρήσεων για προηγμένη διαχείριση εγγράφων.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των δεδομένων θα εκτιμήσουν την ποικιλία χαρακτηριστικών που προστατεύουν τα πνευματικά περιουσιακά στοιχεία. Αποφύγετε τα έγγραφα που δεν εμπίπτουν σε λάθος χέρια με ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών NFC που επιτρέπει μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό να έχει πρόσβαση σε εργασίες εκτύπωσης. Οι αποθηκευμένες εργασίες εκτύπωσης και η ασφαλής εκτύπωση απαιτούν εμπιστευτική πρόσβαση PIN ή σήμα για την απελευθέρωση εγγράφων.

Η φωτογραφική μηχανή all-in-one Το HP OfficeJet Pro 8710 είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν εκτυπωτή μεγάλου όγκου, αλλά δεν χρειάζονται μια δαπανηρή συσκευή σχεδιασμένη για δεκάδες άτομα. Το OfficeJet Pro διαχειρίζεται 22 σελίδες ανά λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και έως και 18 σελίδες ανά λεπτό για έγχρωμη εκτύπωση. Έχει επίσης μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, όπως αντιγραφή, σάρωση, αμφίδρομη εκτύπωση διπλής όψης και ασύρματη εκτύπωση. Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων και η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης βοηθούν στην αποτελεσματικότητα.

Το AirPrint και η ασύρματη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας διευκολύνουν την εκτύπωση συνημμένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το τηλέφωνό σας, ενώ η επιλογή του HP Instant Ink σας βοηθά να αποτρέψετε την εξάντληση του μελανιού σε κακό χρόνο. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το JetAdvantage Private Print, οθόνη αφής 2,65 ιντσών και υποστήριξη για διάφορα διαφορετικά μεγέθη χαρτιού και φωτογραφιών.

Όταν πρόκειται για χρώμα, τόσο σε τυπωμένες φωτογραφίες όσο και σε ψηφιακά, ένα όνομα όπως η Canon θα μιλήσει αληθινά ως ένα εμπορικό σήμα που ξέρει κάτι ή δύο για τη ζωντάνια. Η σειρά εκτυπωτών imageClass σας προσφέρει απίστευτα προσιτή εκτύπωση μεγάλου όγκου με ένα άγγιγμα της τεχνολογίας των χρωμάτων της Canon για να το πάτε μαζί της.

Προσφέροντας χωρητικότητα σελίδας επεκτάσιμη μέχρι και πάνω από 1.000 φύλλα, αυτός ο εκτυπωτής κάνει περισσότερο από το κόψιμο για τους "μεγάλους μας" κανόνες. Σας δίνει ταχύτητες μέχρι 28 σελ / λεπτό, που είναι ίσες με πολλούς εκτυπωτές επιχειρήσεων εκεί έξω. Από την άποψη της συνδεσιμότητας, μπορείτε να την συνδέσετε μέσω Wi-Fi ως εκτυπωτή δικτύου, να σαρώσετε και να στείλετε εργασίες ενώ βρίσκεστε σε κίνηση μέσω της εφαρμογής για κινητά και να συνδέσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή απευθείας στον εκτυπωτή για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως πλήρες λειτουργικό σύστημα των ειδών. Αλλά ας μιλήσουμε γι 'αυτό το τεχνολογικό χρώμα, όλος ο λόγος που κέρδισε αυτό το σημείο στον κατάλογο. Οι κασέτες γραφίτη υψηλής χωρητικότητας έρχονται με την αποκλειστική τεχνολογία V2 Color της Canon, η οποία ενισχύει τη χρωματική γκάμα των σκοτεινών περιοχών και των σκιών για να ανυψώσει το υπόλοιπο φάσμα με λαμπρούς τρόπους που θα μπορούσε να επιτύχει μόνο η Canon.

Το Samsung SL-M4530ND είναι αυτό που κερδίζει όταν ασχολείται με ασπρόμαυρες εργασίες, κυρίως χάρη στην απλότητα σχεδίασης και στην ευκολία χρήσης. Δεν θα βρείτε οποιεσδήποτε φανταστικές επιφάνειες αφής εδώ ... απλά απλά χειριστήρια με ένα κουμπί και εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης για εργασίες μονόχρωμες. Εκτυπώνει με λέιζερ, όπως και οι περισσότεροι εκτυπωτές γραφείου, και είναι συμβατό με PC, Mac και ακόμη και το Linux. Είναι συνδεδεμένο μέσω USB, οπότε δεν παίρνετε πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες στο μέτωπο συνδεσιμότητας. Αλλά, μπορείτε να φορτώσετε αυτό το πράγμα με έως και 8 ½ x 14 σελίδες και να εκτυπώσετε ασπρόμαυρα έργα σε εκπληκτική ταχύτητα 47 σελίδων ανά λεπτό.

Σχεδόν όλοι οι εκτυπωτές Brother έρχονται στάνταρ με ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό του Amazon: αυτόματη αναπλήρωση. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο εκτυπωτής συνδέεται μέσω Wi-Fi και όταν εξαντληθεί το μελάνι, θα στείλει ένα μήνυμα στο Amazon για αυτόματη παραγγελία νέων κασετών, ώστε να είναι έτοιμες όταν τις χρειάζεστε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν επιχειρηματικό εκτυπωτή μεγάλης χωρητικότητας, επειδή η επιχείρησή σας δεν θα χάσει ποτέ το ρυθμό σας εάν έχετε την Amazon επανατοποθετώντας αυτόματα το μελάνι σας. Τα ζευγάρια DCPL5500DN με εντυπωσιακή επεκτάσιμη χωρητικότητα, ξεκινώντας από 550 φύλλα (χωρίς να φτερνίζονται), αλλά επεκτάσιμα με νέους δίσκους μέχρι 1.340 φύλλα.

Αλλά, υπάρχει και ένας αυτόματος τροφοδότης 40 σελίδων που θα σας επιτρέψει να σαρώσετε (και να αντιγράψετε / εκτυπώσετε) μεγάλα πακέτα πολύ γρήγορα. Οι εντυπωσιακές κασέτες μελανιού υψηλής απόδοσης του Brother σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα στις μεγάλες εργασίες. Υπάρχει μια οθόνη αφής LCD 3.7 ιντσών για ενσωματωμένα χειριστήρια, εκτύπωση κινητής συσκευής και ακόμη και προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι η εκτύπωση με βάση το δίκτυο θα επιβεβαιώνεται και θα επιτρέπεται μόνο από συγκεκριμένους χρήστες. Όλα έρχονται σε ένα ωραίο, προσιτό πακέτο που θα δώσει σε κάθε μικρή επιχείρηση ένα πλεονέκτημα στο τμήμα εκτύπωσης.

Αυτή είναι μια σταθερή επιλογή για οικιακά γραφεία και μικρές επιχειρήσεις. Κατ 'αρχάς, έχετε 500 φύλλα χαρτιού υψηλής χωρητικότητας για να βοηθήσετε να εκτυπώσετε μια ολόκληρη κασέτα ταυτόχρονα και έως και 20.000 σελίδες το μήνα. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και η αυτόματη ενεργοποίηση κάνουν τη γρήγορη και αποτελεσματική εκτύπωση, ενώ το διπλής ανθεκτικής μελάνης υψηλής πυκνότητας κάνει εξαιρετικές εκτυπώσεις που είναι ανθεκτικές στη μούχλα.

Οι γρήγοροι χρόνοι πρώτης εκτύπωσης μόλις έξι δευτερόλεπτα σημαίνουν ότι δεν θα σπαταλάτε χρόνο για να ξεκινήσετε την εργασία εκτύπωσης και 24 σελίδες ανά λεπτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να ολοκληρωθεί η εκτύπωσή σας. Η Canon παρέχει μια εξαιρετική εφαρμογή για τη διαχείριση της εκτύπωσης, της σάρωσης και της αντιγραφής από κινητά, αλλά τα AirPrint και το Google Cloud Print κάνουν επίσης έναν απλό τρόπο εκτύπωσης από τις αγαπημένες σας συσκευές. Τέλος, μια βάση πληροφοριών διαχείρισης σας δίνει τον έλεγχο των επιπέδων μελανιού και χαρτιού και καθιστά εύκολη την ταξινόμηση των αντιγραμμένων εγγράφων σε ψηφιακούς φακέλους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .