Δορυφορική βάση Samsung DA-E750 - Προφίλ φωτογραφιών

01 από 10

Δορυφορική βάση DA-E750 της Samsung - Φωτογραφίες προϊόντων

Εικόνα μπροστινής προβολής της υποδοχής ήχου Dock Vacuum Tube Samsung DA-E750. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Για να ξεκινήσετε αυτό το βλέμμα στην υποδοχή ήχου Samsung DA-E750, είναι μια φωτογραφία του τι φαίνεται το σύστημα από μπροστά.

Όπως μπορείτε να δείτε, το σύστημα διαθέτει ένα μοναδικό φυσικό σχεδιασμό που διαθέτει γυαλιστερό ξύλινο ντουλάπι (διαθέσιμο σε κερασιά ή μαύρο χρώμα) και εκτεθειμένους υφασμένους κώνους μεσαίας / πολυουρεθάνης από ίνες γυαλιού, ο καθένας συνδυασμένος με ένα μαλακό tweeter. Τα ηχεία υποστηρίζονται επίσης από μια πίσω θύρα και κάτω υπογούφερ που θα εμφανίζονται αργότερα σε αυτό το προφίλ φωτογραφιών.

Για μια ματιά στην κορυφή του DA-E750, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

02 από 10

Δορυφορική βάση DAC της Samsung DA-E750 - Φωτογραφία - Κορυφή

Κορυφαία προβολή της φωτογραφικής υποδοχής της τηλεόρασης Samsung DA-E750 Vacuum Tube Audio Dock. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία είναι μια ματιά στην κορυφή της Samsung DA-E750. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται το περίβλημα με γυάλινη επικάλυψη που περιέχει τους σωλήνες κενού και στη δεξιά πλευρά βρίσκονται τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου για το σύστημα.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

03 από 10

Δορυφορική βάση DUO της Samsung DA-E750 - Φωτογραφία - Σωλήνες κενού

Δοχείο σήμανσης κενού δοχείου DA-E750 της Samsung - Φωτογραφία των σωλήνων κενού ECC82 / 12AU7. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι μια κοντινή ματιά σε αυτό που πραγματικά κάνει το Samsung DA-E750 λίγο διαφορετικό για ένα συμπαγές σύστημα: Υπάρχουν δύο σωλήνες κενού 12AU7 διπλής τριόδου κενού (ετικέτα σε αυτό το σύστημα με την ευρωπαϊκή ονομασία ECC82). Αυτοί οι σωλήνες χρησιμοποιούνται στη θέση συσκευών στερεάς κατάστασης στο στάδιο προενισχυτή DA-E750, παρέχοντας λειτουργίες κέρδους και φιλτραρίσματος.

Η έξοδος σήματος των λειτουργιών προενισχυτή 12AU7 συνδυάζεται στη συνέχεια με την ενσωματωμένη τεχνολογία ψηφιακών ενισχυτών της Samsung για να παρέχει μια θερμότερη και χαμηλότερη ισχύ εξουσίας παραμόρφωσης στα ενσωματωμένα ηχεία και υπογούφερ της DA-E750.

Όταν οι σωλήνες κενού συνδυάζονται με ενίσχυση ψηφιακής ή στερεάς κατάστασης, όπως στο παράδειγμα αυτό, το προκύπτον σύστημα αναφέρεται ως υβριδικό σύστημα σωλήνων κενού.

Ωστόσο, οι σωλήνες κενού δημιουργούν θερμότητα και η διαφανής επιφάνεια που καλύπτει τα 12AU7s ζεσταίνεται στην αφή όταν λειτουργεί, οπότε βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε τη μονάδα όπου υπάρχει χώρος παραπάνω για να ελαχιστοποιήσετε τη συσσώρευση θερμότητας.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

04 από 10

Δορυφορική βάση dock της Samsung DA-E750 - Φωτογραφικό - Επίπεδο ελέγχου

Δορυφορική βάση Samsung DA-E750 - Εικόνα των επί του σκάφους χειριστηρίων. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια κοντινή ματιά στα χειριστήρια που παρέχονται με το DA-E750, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της μονάδας, στα δεξιά.

Τα χειριστήρια περιέχονται μέσα σε ένα κύκλο με το πλήκτρο αναπαραγωγής / παύσης που βρίσκεται στα αριστερά, το κουμπί αύξησης και μείωσης της έντασης που βρίσκεται λογικά στο επάνω και το κάτω μέρος και ένα κουμπί λειτουργίας, το οποίο επιλέγει τις διαθέσιμες πηγές εισόδου που βρίσκονται στα δεξιά.

Επίσης, καθώς πιέζεται το κουμπί λειτουργίας, τα εικονίδια που ορίζονται για κάθε διαθέσιμη πηγή εμφανίζονται στο κέντρο του κύκλου. Οι διαθέσιμες πηγές περιλαμβάνουν: Τηλεόραση (ενεργοποιημένο με SoundShare), iOS / Samsung Galaxy, Bluetooth , USB , Airplay , AllShare και Aux (χωρίς εικονίδιο).

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

05 από 10

Δορυφορική βάση DAC της Samsung DA-E750 - Φωτογραφία - Πίσω όψη

Φωτογραφία οπίσθιου προσανατολισμού της υποδοχής ήχου Dock Vacuum Tube Samsung DA-E750. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ βλέπετε το πίσω μέρος του Samsung DA-E750, το οποίο δείχνει την πίσω όψη (αριστερή πλευρά), η οποία υποστηρίζει το σύστημα ηχείων παρέχοντας εκτεταμένη απόκριση χαμηλής συχνότητας, την ανασυρόμενη βάση iOS / Samsung Galaxy (κέντρο) και συνδέσεις πίσω πλαισίου (στα δεξιά).

Για μια πιο προσεκτική ματιά στο τμήμα σύνδεσης και τις υπόλοιπες συνδέσεις, προχωρήστε στις επόμενες δύο φωτογραφίες ...

06 από 10

Δορυφορική βάση Samsung DA-E750 - Σύνδεσμοι σύνδεσης iPod / iPad / Samsung Galaxy

Δορυφορική βάση Samsung DA-E750 - Εικόνα της θύρας σύνδεσης iPod / iPad / Samsung Galaxy Docking Ports. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι μια εξαιρετικά κοντινή ματιά στο ανασυρόμενο τμήμα σύνδεσης. Όπως βλέπετε, υπάρχουν δύο υποδοχές σύνδεσης. Η υποδοχή στην κορυφή παρέχεται για να φιλοξενεί συμβατές συσκευές iOS (iPhone, iPod, iPad), ενώ ο μικρότερος σύνδεσμος στο κάτω μέρος είναι για συμβατές συσκευές Samsung Galaxy (smartphones, tablet).

Όταν δεν χρησιμοποιείται, ολόκληρο το τμήμα σύνδεσης μπορεί να ωθηθεί στον πίνακα.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία για να δείτε τον πίνακα σύνδεσης.

07 από 10

Δορυφορική βάση Samsung DA-E750 - Φωτογραφία - Συνδέσεις ήχου και δικτύου

Δορυφορική βάση Samsung DA-E750 - Εικόνα συνδέσεων ήχου και δικτύου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στις συνδέσεις που παρέχονται στην υποδοχή ήχου Samsung DA-E750 που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του πίσω πίνακα.

Το σύμπλεγμα συνδέσεων περιλαμβάνει ένα κουμπί επαναφοράς που σχετίζεται με την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου, μια σύνδεση Ethernet / LAN για εγκατάσταση ενσύρματου δικτύου, μια θύρα USB για πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου που είναι αποθηκευμένη σε μονάδες flash ή άλλες συμβατές συσκευές USB και AUX για αναλογικές πηγές ήχου mm στερεοφωνικό μίνι βύσμα (ή προσαρμογέα καλωδίου σύνδεσης στερεοφωνικής σύνδεσης RCA 3,5 χιλ.), θύρα υπηρεσιών και υποδοχή για το παρεχόμενο αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ....

08 από 10

Βάση τηλεόρασης Samsung DA-E750 - φωτογραφία - κάτω πλευρά

Κάτω άποψη της φωτογραφικής μηχανής της υποδοχής ήχου Dock Vacuum Tube Samsung DA-E750. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο κάτω μέρος του DA-E750, το οποίο επιβραδύνει το υπογούφερ 5,45 ιντσών με καύση κάτω, το κάλυμμα του πλαισίου και τα πόδια στήριξης.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι όταν σηκώνετε ή μετακινείτε το DA-E750 προσέχετε τη θέση του υπογούφερ, καθώς μπορεί να υποστεί βλάβη εάν τοποθετήσετε τη μονάδα σε μια επιφάνεια που έχει κατακόρυφα προεξέχοντα αντικείμενα, τη μονάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να τρυπάτε τον κώνο subwoofer.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

09 από 10

Δορυφορική βάση DUO της Samsung DA-E750 - Φωτογραφία - Αξεσουάρ

Δορυφορική βάση DAC της Samsung DA-E750 - Φωτογραφία των εξαρτημάτων που συμπεριλαμβάνονται. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι μια ματιά στα αξεσουάρ που έρχονται συσκευασμένα με την υποδοχή ήχου Samsung DA-E750.

Ξεκινώντας στα αριστερά υπάρχει ένα καλώδιο σύνδεσης ήχου 3,5 χιλιοστών και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Στο κέντρο είναι ο προτεινόμενος οδηγός χρήσης, Toroidial Ferrite Cores (ο μεγαλύτερος είναι για το καλώδιο τροφοδοσίας, το μικρότερο είναι για το καλώδιο LAN), καλώδιο LAN, κάλυμμα χώρου και προστασίας (που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις συνδέσεις σύνδεσης), καθαρισμός πανί και καλώδιο τροφοδοσίας.

Για μια πιο προσεκτική ματιά στο τηλεχειριστήριο, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

10 από 10

Samsung DA-E750 Βάση ηχοσυστήματος κενού - Σύνδεση ήχου - Φωτογραφία - Τηλεχειριστήριο

Δορυφορική βάση DA-E750 της Samsung Vacuum Tube - Φωτογραφία του συμπεριλαμβανόμενου τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια προσεκτική ματιά στο ασύρματο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με την υποδοχή ήχου Samsung DA-E750.

Ξεκινώντας από την κορυφή του τηλεχειριστηρίου είναι τα πλήκτρα τροφοδοσίας και λειτουργίας (επιλογή εισόδου).

Η επόμενη σειρά περιέχει τα προηγούμενα, τα κουμπιά αναπαραγωγής / παύσης και τα επόμενα κουμπιά ελέγχου.

Προχωρώντας προς τα κάτω στην αριστερή πλευρά είναι τα κουμπιά ελέγχου έντασης ήχου και στα δεξιά τα πλήκτρα σίγασης και μπάσου.

Πρόσθετες λειτουργίες τηλεχειριστηρίου είναι προσβάσιμες εάν χρησιμοποιείτε συμβατή συσκευή iOS ή Samsung Galaxy, με μια σχετική εφαρμογή που μπορεί να μεταφορτωθεί.

Τελική λήψη

Αυτό ολοκληρώνει την εμφάνιση της φωτογραφίας μου στην υποδοχή αφής Samsung DA-E750, η οποία διαθέτει ένα καινοτόμο υβριδικό ενισχυτή κενού και αμφότερες την ενσύρματη και ασύρματη συνδεσιμότητα που μπορεί να φιλοξενήσει και την αφθονία πηγών περιεχομένου ήχου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και προοπτική σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του Samsung DA-E750, διαβάστε επίσης την πλήρη αναθεώρηση μου .