Τα 10 καλύτερα παιχνίδια δράσης του Xbox 360

Το είδος δράσης. Τόσο εκπληκτικά αόριστη στην περιγραφή του ότι οτιδήποτε από την ευθεία hack και κάθετο σε ανοιχτά παιχνίδια sandbox μπορεί να χωρέσει κάτω από την ομπρέλα του. Παραθέτουμε τις επιλογές μας για τα 10 καλύτερα παιχνίδια δράσης που μπορεί να προσφέρει το Xbox 360 εδώ.

Μπάτμαν: Άσυλο του Άρκαμ

Κουτί Batman Arkham GOTY. Warner Bros. Interactive

Batman: Το Arkham Asylum είναι το καλύτερο παιχνίδι "Arkham". Εκεί, το είπα. Η μικρότερη κλίμακα (σε σύγκριση με την πλήρη πόλη στα επόμενα 3 παιχνίδια) έδωσε πολύ καλύτερη, αυστηρότερη και πιο έξυπνη σχεδίαση που έκανε το Arkham Asylum μια χαρά να εξερευνήσει αντί για μια αγγαρεία. Το gameplay πήρε σίγουρα καλύτερη και πιο στιλβωμένη καθώς η σειρά πήγε μαζί, αλλά θα πάρω το ανώτερο επίπεδο και το σχεδιασμό παζλ και μια καλύτερη ιστορία εδώ από ό, τι πιο φανταστική μάχη κάθε μέρα. Το Arkham Asylum εξακολουθεί να είναι το καλύτερο. Περισσότερο "

Red Dead Εξαγορά

Ροκ σταρ

Πάρτε το ανοικτό παγκόσμιο sandbox της GTA και βάλτε το στην Άγρια Δύση, και αυτό περιγράφει λίγο το Red Dead Redemption. Το RDR σας προσφέρει την πλήρη παλιά δυτική εμπειρία από την εκτροφή βοοειδών μέχρι το κυνήγι της άγριας πανίδας και ακόμη και τις ανταλλαγές πυροβολισμών στο ψηλότερο μεσημέρι. Φαίνεται και ακούγεται φανταστικό. Το μεσαίο τμήμα (Μεξικό) είναι σχεδόν χάλια, αλλά το υπόλοιπο του παιχνιδιού είναι φοβερό. Περισσότερο "

Μεταλλικά γρανάζια ανερχόμενα: Αποκατάσταση

Konami
Metal Gear Rising: Revengeance παίρνει τη σειρά Metal Gear σε μια φανταστική γρήγορη νέα κατεύθυνση και χάρη στη μεγάλη παρουσίαση, την εκπληκτική μουσική και πραγματικά διασκεδαστικό και ικανοποιητικό gameplay, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια δράσης στο Xbox 360. Έχει το αφεντικό αγώνες και τρελός συνδυασμοί και ένα σκυλί ρομπότ που μιλάει, και ένας τρελός πολιτικός στο κέντρο του, όλα που θα αφήσουν το στόμα σου αγκαλιά στην αλήθεια συγχρόνως, κουνάζεις το κεφάλι σου με δυσπιστία στο πόσο καρύδια είναι. Το Metal Gear Rising συνιστάται ιδιαίτερα. Περισσότερο "

Κοιμισμένα σκυλιά

Πλατεία-Enix

Οι κλώνοι Grand Theft Auto πρέπει να κάνουν κάτι ξεχωριστό για να ξεχωρίζουν. Πρέπει είτε να πάει εντελώς καρύδια, όπως η σειρά Saints Row, ή πρέπει να αλλάξουν αρκετά για να τα κάνουν μοναδικά όπως Sleeping Dogs. Οι Sleeping Dogs πραγματοποιούνται στο Χονγκ Κονγκ, γεγονός που το καθιστά μοναδικό ήδη, αλλά τα εμπόρια πυροβόλων όπλων για πάλες και γοργούς χέρι-χέρι για να πολεμήσουν όλοι ενώ λένε μια φοβερή ιστορία. Μην το χάσετε. Περισσότερο "

πρίγκιπας της Περσίας

Ubisoft

Ο Prince of Persia 2008 έχει μια μικρή κακή φήμη επειδή είναι πολύ εύκολη (κυριολεκτικά δεν μπορεί να πεθάνει) ή έχοντας αγενείς μάχες, αλλά αντίθετα για τους λόγους αυτούς είναι σαν να λείπεις βλέποντας το δάσος μέσα από τα δέντρα. Είναι απολύτως όμορφο να βλέπεις, έχει ένα καταπληκτικό soundtrack και προσφέρει τα καλύτερα πλατφόρμες και παζλ σε ολόκληρο το franchise POP. Τα παιχνίδια τελικά κρίνεται για το πώς όλα τα κομμάτια συναντώνται και ακόμα και με κάποιες ακατάστατες κηλίδες, το Prince of Persia 2008 εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο Xbox 360. Περισσότερα »

Αλυσοπρίονο με λουρί

Warner Bros. Interactive

Ζόμπι. Μαζορέτες. Αλυσοπρίονα. Χιούμορ. Μεγάλη ηχητική λωρίδα. Το αλυσοπρίονο Lollipop έχει όλα. Το παιχνίδι μας διασκεδάζει και ικανοποιεί και στην πραγματικότητα βελτιώνεται καθώς παίζετε και ξεκλειδώνετε νέες κινήσεις και η νοοτροπία υψηλού σκορ του παιχνιδιού στο σύνολό του θα σας κρατήσει να επιστρέψετε για περισσότερα. Η παρουσίαση είναι επίσης πολύ ωραία με πολλές μικρές πινελιές που θα κάνουν τους ανεμιστήρες ζόμπι πολύ χαρούμενοι. Το αγαπήσαμε. Περισσότερο "

Αφρο Σαμουράι

Namco Bandai

Το Afro Samurai είναι ένας από τους πραγματικά υποτιμημένους πολύτιμους λίθους της σειράς Xbox 360. Φαίνεται και ακούγεται καταπληκτικό και έχει ένα απίστευτο soundtrack hip hop, αλλά παίζει πραγματικά, πραγματικά καλά. Είναι αιματηρή και κολακευτική και κομψή και απλά δροσερή. Σίγουρα ελέγξτε το.

Grand Theft Auto V

Rockstar Games
Αφού η GTAIV ήταν λίγο απογοητευτική, η Rockstar χρειάστηκε να επανέλθει με ένα μεγάλο δρόμο με το Grand Theft Auto V και κατάφεραν σίγουρα. Το GTAV επιστρέφει όλα τα διασκεδαστικά πράγματα στη σειρά, αλλά καινοτομεί και με τρεις ξεχωριστούς χαρακτήρες, έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο που είναι διασκεδαστικό να εξερευνήσετε και με τόσα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Και δεν χρειάζεται να απαντάτε συνεχώς σε κλήσεις από τον ξάδελφό σας που σας ζητούν να πάτε μπόουλινγκ, έτσι είναι ήδη μίλια καλύτερα από το GTAIV. Παίξτε σε εξαιρετικό online παιχνίδι και το Gtand Theft Auto V είναι ένα must-play για οποιονδήποτε ανεμιστήρα δράσης Xbox 360. Περισσότερο "

Tomb Raider

Πλατεία Enix

Η τελευταία επανεκκίνηση του franchise Tomb Raider ήταν σωστή για τα χρήματα και αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xbox 360 του 2013. Με εξαιρετικά γραφικά, δροσερή ιστορία και φανταστικό gameplay με μερικά εκπληκτικά κομμάτια, το Tomb Raider 2013 είναι ένα έκρηξη από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάποιοι θα διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν συμβαίνουν πολλές επίμαχες επιδρομές των τάφων σε αυτό, αλλά πρόκειται για μια ιστορία καταγωγής για τη δημιουργία αυτής της νέας έκδοσης της Lara Croft, οπότε η επιδρομή των τάφων θα έρθει αργότερα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε! Εν τω μεταξύ, το Tomb Raider 2013 αξίζει τον κόπο. Περισσότερο "

Η σειρά του Αγίου: Η Τρίτη

THQ

Σειρά του Αγίου: Το τρίτο είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι sandbox που ξεπερνά όλους τους κανόνες. Δεν έχει μια πολύ σοβαρή ιστορία. Δεν έχει ρεαλιστική φυσική. Σας δίνει ακριβώς έναν τόνο οχημάτων και όπλων και ηλίθια πράγματα να κάνετε, και σας επιτρέπει να παίξετε όσο θέλετε. Η Σειρά του Αγίου: Το Τρίτο είναι ένα από τα καλύτερα καθαρά παιχνίδια από τη γενιά. Ο Saints Row IV είναι επίσης καλός (παίρνετε να είστε POTUS και έχετε υπερδυνάμεις!) Αλλά επαναχρησιμοποιώντας τον ίδιο χάρτη στις 3 βλάπτει λίγο. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.