Σπάνια συλλογή Replay Ανακοινώθηκε για το Xbox One

Η σπάνια αναπαραγωγή είναι μια καταπληκτική τιμή

Ενημέρωση - Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρηση του Rare Replay εδώ.

Στη συνέντευξη Τύπου 2015 E3 της Microsoft, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα μια συλλογή από κλασσικά παιχνίδια Rareware για τον εορτασμό της 30ης επετείου της εταιρείας (που χρονολογείται από τότε που ονομαζόταν "Ultimate Play the Game").

Αυτός ο νέος τίτλος σύνταξης για το Xbox One, που ονομάζεται Rare Replay, θα περιλαμβάνει 30 κλασικά Rare παιχνίδια σε ένα δίσκο για μόλις $ 30 και θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου 2015. Η συλλογή θα έχει 10.000 GamerScore, αλλά πώς αυτά τα επιτεύγματα θα διανεμηθούν μεταξύ των παιχνιδιών δεν αποκαλύφθηκε.

Η αξία αυτού του πακέτου δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Αυτά είναι τα 30 από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ, όλα για $ 30. Ο κατάλογος καλύπτει ολόκληρη την ιστορία του Rare (παρ 'όλα αυτά, μακρυά από το σύνολο των 100+ παιχνιδιών) σε όλη τη διαδρομή από το NES στο Xbox 360 και τα πάντα μεταξύ τους. Οι τίτλοι με άδεια χρήσης, όπως το GoldenEye ή το Mickey's Speedway ή οτιδήποτε χρησιμοποίησε άδεια Nintendo, όπως η σειρά Donkey Kong Country, δεν περιλαμβάνονται, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Εμφανίζεται ο πλήρης κατάλογος των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται.

Σπάνια λίστα παιχνιδιών επανάληψης

Συμπέρασμα

Είμαι προσωπικά πιο ενθουσιασμένος για τα λιμάνια N64. Το Blast Corps είναι μια εκπληκτική εμπειρία και ανυπομονώ πραγματικά να παίζω Jet Force Gemini με διπλές αναλογικές μπαστούνια (ο έλεγχος που στοχεύει με τα c-κουμπιά στο N64 ήταν κάπως απαίσιος ...). Killer Instinct Gold είναι επίσης πολύ ευπρόσδεκτη, καθώς δεν είμαι πραγματικά οπαδός των λιμένων Killer Instinct 1 και 2 στο XONE. Banjo Nuts & Bolts είναι επίσης ένα πολύ υποτιμημένο στολίδι από την εταιρεία, και οι τίτλοι Viva Pinata είναι μερικά από τα αγαπημένα μου παιχνίδια τελευταίας γενιάς. Έχοντας πρόσβαση σε όλα αυτά τα παιχνίδια σε ένα δίσκο είναι καταπληκτική. Έχω ήδη παίξει σχεδόν όλα αυτά, αλλά είμαι πεινασμένος να τα παίξω ξανά τον Αύγουστο!

Αγοράστε σπάνια αναπαραγωγή στο Amazon.com