Τρόπος ενεργοποίησης της λειτουργίας πλήρους οθόνης στον Internet Explorer 11

Προβάλετε ιστοσελίδες και μέσα χωρίς οπτική διάσπαση

Όπως και με άλλα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού, ο Internet Explorer 11 σάς δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε ιστοσελίδες σε λειτουργία πλήρους οθόνης, αποκρύπτοντας όλα τα στοιχεία εκτός του κύριου παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Αυτό περιλαμβάνει τις καρτέλες, τις γραμμές εργαλείων, τις γραμμές σελιδοδεικτών και τη γραμμή λήψης / κατάστασης. Η λειτουργία πλήρους οθόνης είναι ιδιαίτερα βολική όταν βλέπετε πλούσιο περιεχόμενο όπως βίντεο ή οποτεδήποτε θέλετε να βλέπετε ιστοσελίδες χωρίς να αποσπάτε τα στοιχεία αυτά.

Βάζοντας τον Internet Explorer 11 σε λειτουργία πλήρους οθόνης

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης σε μερικά απλά βήματα.

  1. Ανοίξτε τον Internet Explorer.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.
  3. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την επιλογή Αρχείο για να ανοίξετε ένα υπομενού.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Πλήρης οθόνη . Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου F11.

Ο περιηγητής σας θα πρέπει τώρα να βρίσκεται σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης και να επιστρέψετε στο τυπικό παράθυρο του Internet Explorer 11, απλά πατήστε το πλήκτρο F11 .

Τρόπος αλλαγής του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης στον Internet Explorer 11

Ο Internet Explorer δεν είναι πλέον ο προεπιλεγμένος φυλλομετρητής ιστού των Windows - αυτή η τιμή πηγαίνει στο Microsoft Edge - αλλά εξακολουθεί να κυκλοφορεί σε όλους τους υπολογιστές των Windows 10 . Αν εξακολουθείτε να προτιμάτε τον Internet Explorer 11, μπορείτε να το επιλέξετε ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης και ό, τι κάνετε στον υπολογιστή σας που απαιτεί ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web θα ανοίξει αυτόματα και θα το χρησιμοποιήσει αυτόματα. Για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης των Windows 10 στον Internet Explorer 11:

  1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο των Windows και επιλέξτε Αναζήτηση .
  2. Εισάγετε τον πίνακα ελέγχου στο πεδίο αναζήτησης. Επιλέξτε Πίνακας ελέγχου από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
  3. Κάντε κλικ στο Δίκτυο και στο Internet στον Πίνακα Ελέγχου για περισσότερες επιλογές.
  4. Επιλέξτε Προγράμματα από τη λίστα επιλογών και κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός προεπιλεγμένων προγραμμάτων .
  5. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Internet Explorer .
  6. Επιλέξτε Ορίστε αυτό το πρόγραμμα ως προεπιλογή και κάντε κλικ στο OK για να ολοκληρώσετε την προεπιλεγμένη αλλαγή προγράμματος περιήγησης.

Εκτελέστε τον Internet Explorer 11 από το μενού Έναρξη

Εάν δεν θέλετε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στον Internet Explorer 11 αλλά θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτό, χρησιμοποιήστε το μενού Έναρξη:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη .
  2. Πληκτρολογήστε Internet Explorer.
  3. Όταν εμφανίζεται ο Internet Explorer 11 στη λίστα, κάντε κλικ με το δεξιό κουμπί του ποντικιού και επιλέξτε Pin to Start ή Pin to Taskbar.