Δωρεάν Crackers κωδικού πρόσβασης για Windows, Word, και άλλα

Ένα πρόγραμμα δημιουργίας κωδικού πρόσβασης , που ονομάζεται συχνά ένα εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης ή ένα εργαλείο απενεργοποίησης / επαναφοράς κωδικού πρόσβασης , είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που χρησιμοποιείται για να "σπάσει" έναν κωδικό πρόσβασης, είτε αποκαλύπτοντας τον κωδικό απόλυτα, παρακάμπτοντας την κρυπτογράφηση αφαιρώντας τον κωδικό πρόσβασης ή παρακάμπτοντας την ανάγκη για έναν κωδικό πρόσβασης, αλλάζοντας τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος ή του αρχείου .

Εάν έχετε χάσει τον κωδικό πρόσβασής σας σε κάτι όπως τα Windows ή ένα κρυπτογραφημένο αρχείο και τα κανονικά μέσα αλλαγής του κωδικού πρόσβασης δεν θα λειτουργήσουν, μπορεί να βοηθήσει ένα πρόγραμμα δημιουργίας κρουαζιέρας με κωδικό πρόσβασης.

Πλήρως λειτουργική, εντελώς δωρεάν κροτίδες κωδικού πρόσβασης υπάρχουν παράλληλα με τις πολλές κροτίδες κωδικού πρόσβασης premium που μπορείτε να βρείτε κάνει μια γρήγορη αναζήτηση. Το καλύτερο από αυτά τα δωρεάν crackers κωδικών πρόσβασης περιλαμβάνονται στις διάφορες κατηγορίες cracker κωδικού πρόσβασης παρακάτω:

Σημαντικό: Οι κωδικοποιητές κωδικών πρόσβασης και άλλα είδη εργαλείων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης και εύρεσης είναι νόμιμα προγράμματα που βοηθούν στην ανακάλυψη ή την επαναφορά των χαμένων κωδικών πρόσβασης. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι στις περισσότερες χώρες είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε τέτοια προγράμματα για να σπάσετε τους κωδικούς πρόσβασης σε υπολογιστές, αρχεία και υπηρεσίες που έχετε ή έχετε άδεια να σπάσετε.

01 του 06

Κωδικοποιητές κωδικών πρόσβασης των Windows

Κωδικοποιητές κωδικών πρόσβασης των Windows. Wikimedia Commons

Ένα cracker κωδικού πρόσβασης των Windows είναι οποιοδήποτε πρόγραμμα που μπορεί να σπάσει έναν κωδικό πρόσβασης σύνδεσης των Windows. Αν έχετε χάσει τον κωδικό πρόσβασης των Windows και δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε, μπορεί να βοηθήσει κάποιος από αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης κωδικών πρόσβασης.

Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα είναι εργαλεία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows, όπως τον κωδικό πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και τον Επεξεργαστή μητρώου , το PC Login Now και μερικά άλλα.

Μερικοί κωδικοποιητές κωδικών πρόσβασης για τα Windows είναι πραγματικά εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης. Ophcrack είναι μακράν το πιο δημοφιλές εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows.

Δωρεάν εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows

Όλες οι κροτίδες κωδικών πρόσβασης των Windows που είναι διαθέσιμες από τον παραπάνω σύνδεσμο είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση στον υπολογιστή σας. Περισσότερο "

02 του 06

Κωδικοποιητές κωδικών πρόσβασης PDF

Κωδικοποιητές κωδικών πρόσβασης PDF.

Ένα cracker κωδικού πρόσβασης PDF είναι ένα πρόγραμμα που είτε βρίσκει είτε αφαιρεί τον κωδικό πρόσβασης ιδιοκτήτη PDF ή κωδικό πρόσβασης χρήστη PDF , δύο διαφορετικά είδη ασφάλειας που είναι δυνατή σε ένα αρχείο PDF .

Τα προγράμματα κατάργησης κωδικού πρόσβασης για το PDF είναι τα πιο δημοφιλή. Τα ελεύθερα προγράμματα όπως το GuaPDF και οι δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως το FreeMyPDF.com είναι δημοφιλείς συσκευές κατάργησης κωδικού πρόσβασης για PDF.

Το PDFCrack και το PDF Unlocker είναι δημοφιλή δωρεάν εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης PDF. Ο πρώτος βρίσκει τον πραγματικό κωδικό πρόσβασης κατόχου και χρήστη του PDF και ο άλλος βρίσκει μόνο κωδικούς πρόσβασης κατόχου PDF.

Ελεύθερα εργαλεία αφαίρεσης κωδικών πρόσβασης PDF

Όλοι οι κωδικοποιητές κωδικών πρόσβασης για αρχεία PDF στον κατάλογο που συνδέεται παραπάνω είναι εντελώς δωρεάν. Περισσότερο "

03 του 06

Κώδικες λέξης κλειδιού του Word

Κώδικες λέξης κλειδιού του Word. Wikimedia Commons

Ένα cracker κωδικό πρόσβασης για το Word είναι ένα κομμάτι του λογισμικού που είτε αφαιρεί είτε βρίσκει τον κωδικό πρόσβασης του Microsoft Word με ανοικτό κωδικό πρόσβασης. Υπάρχουν επίσης προγράμματα που καταργούν και ανακτούν τον κωδικό πρόσβασης περιορισμού επεξεργασίας στο Word, αλλά δεν μπορούσα να βρω κανένα δωρεάν πρόγραμμα που έκανε.

Οι περισσότεροι ελεύθεροι κροτσοί κωδικού πρόσβασης για το Word είναι εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης με βίαιες δυνάμεις. Δωρεάν Word και Excel Password Recovery Wizard και CrackIt! είναι καλά παραδείγματα δωρεάν προγραμμάτων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Word.

Το GuaWord είναι ένα παράδειγμα ελεύθερου προγράμματος ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Word με στόχο τον ανοικτό κωδικό πρόσβασης του εγγράφου του Word.

Δωρεάν εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης για το Word

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλοί, κάθε κρουαζιέρα κωδικού πρόσβασης του Word που είναι διαθέσιμος στη λίστα που συνδέεται παραπάνω είναι εντελώς δωρεάν. Περισσότερο "

04 του 06

Κράκερ κωδικού πρόσβασης RAR

Κράκερ κωδικού πρόσβασης RAR.

Ένα σπάσιμο κωδικού πρόσβασης RAR είναι ένα εργαλείο λογισμικού που μπορεί να βρει τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης RAR, τον κωδικό που σας ζητείται όταν προσπαθείτε να εξαγάγετε τα περιεχόμενα ενός κρυπτογραφημένου αρχείου RAR .

Όλοι οι crackers κωδικού πρόσβασης RAR είναι πραγματικά εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης. Δεν γνωρίζω ένα cracker κωδικού πρόσβασης RAR, δωρεάν ή με άλλο τρόπο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρη κατάργηση ενός κωδικού πρόσβασης RAR.

Κατεβάστε cRARk δωρεάν

Δουλεύω σε μια λίστα με ελεύθερους κωδικούς πρόσβασης RAR, αλλά εντωμεταξύ, το cRARk είναι πιθανώς η καλύτερη σας δωρεάν επιλογή RAR με κωδικό πρόσβασης.

Το cRARk λειτουργεί με εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows, καθώς και με Linux και Mac OS X. Περισσότερα »

05 του 06

Κωδικοποιητής κωδικού ZIP

Κωδικοποιητής κωδικού ZIP. ewg3D / Getty Images

Ένα cracker κωδικό πρόσβασης ZIP είναι ένα εργαλείο προγράμματος που μπορεί να ανακαλύψει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση των περιεχομένων ενός αρχείου ZIP .

Όλοι οι crackers κωδικού πρόσβασης ZIP είναι στην πραγματικότητα brute-force, προγράμματα αποκατάστασης κωδικού ZIP. Δεν γνωρίζω κανένα δωρεάν πρόγραμμα κατάργησης κωδικού πρόσβασης ZIP ή ξεκλειδώματος.

Μεταφορτώστε τον ZIP Cracker Pro v1.4f δωρεάν

Αυτή τη στιγμή καταρτίζω μια λίστα με δωρεάν crackers κωδικού πρόσβασης ZIP, αλλά μέχρι στιγμής, το δωρεάν λογισμικό ZIP Password Cracker Pro είναι το καλύτερο που έχω βρει.

Το ZIP Cracker Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista, και XP, καθώς και σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Περισσότερο "

06 του 06

Κωδικοποιητές κωδικού πρόσβασης του Excel

Κωδικοποιητές κωδικού πρόσβασης του Excel.

Ένα cracker κωδικού πρόσβασης του Excel είναι ένα εργαλείο λογισμικού που αφαιρεί ή βρίσκει τον κωδικό πρόσβασης του Microsoft Excel ανοιχτό. Υπάρχουν επίσης κρουκοί κωδικών πρόσβασης του Excel που καταργούν και ανακτούν το φύλλο προστασίας και προστατεύουν τον κωδικό του βιβλίου εργασίας στο Excel.

Οι περισσότερες κροτίδες κωδικού πρόσβασης για το Excel είναι εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιούν τη μέθοδο brute-force.

Κατεβάστε τον ελεύθερο οδηγό αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης του Word και του Excel

Ενώ δουλεύω σε μια πλήρη λίστα με δωρεάν εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης του Excel, δοκιμάστε τον δωρεάν οδηγό ανάκτησης κωδικού πρόσβασης του Word και του Excel, πιθανώς την καλύτερη επιλογή ούτως ή άλλως.

Δοκίμασα αυτό το πρόγραμμα στα Windows 10, οπότε θα έπρεπε να λειτουργεί και σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "