Οι 10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης κοινωνικών μέσων

Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία για να προωθήσετε περιεχόμενο και να διαχειριστείτε την αφοσίωση

Οι εφαρμογές διαχείρισης κοινωνικών μέσων έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε την κοινωνική παρουσία και τη δραστηριότητα του ιστού σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Θα σας εξοικονομήσουν επίσης έναν τόνο χρόνου και ενέργειας που θα πρέπει να περάσετε προσπαθώντας να κάνετε τα πάντα με το χέρι.

Οι καλύτερες εφαρμογές κοινωνικών μέσων προσφέρουν μια σειρά λύσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε εύκολα πολλούς λογαριασμούς και να μοιραστείτε πληροφορίες σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να χρειάζεται να δημοσιεύσετε κάτι ξεχωριστά στους λογαριασμούς σας απευθείας από τον ιστό. Παρόλο που πολλά από τα χαρακτηριστικά, τα σχήματα και η διαισθητικότητα διαφέρουν σε κάθε εφαρμογή, όλοι κάνουν τη δουλειά όταν επιλέγετε το σωστό που ταιριάζει με την τρέχουσα κοινωνική σας παρουσία και στρατηγική μάρκετινγκ.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων που είναι διαθέσιμα σήμερα. Χρησιμοποιήστε τα για προσωπικούς λόγους, για το blog σας, για τη μικρή επιχείρησή σας ή για το μεγάλο σας εμπορικό σήμα.

01 από 10

Hootsuite

Το Hootsuite είναι αναμφίβολα η πιο δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης κοινωνικών μέσων εκεί έξω. Είναι πολύ γνωστό για την υποστήριξη πολλών διαφορετικών πλατφορμών, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και δυναμικών χαρακτηριστικών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να δημοσιεύσετε πολλά δημοφιλή δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών προφίλ Facebook και επιχειρηματικών σελίδων, Twitter, LinkedIn και άλλων. Και με το ενσωματωμένο σύστημα προσαρμοσμένης ανάλυσης, τη δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένων λέξεων-κλειδιών και τη δυνατότητα να προγραμματίσετε βολικά τις αναρτήσεις όποτε θέλετε (και να το κάνετε αυτό δωρεάν), το HootSuite θέτει την υψηλή τιμή για τα ανταγωνιστικά εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Pro και επιχειρηματικά σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα. Περισσότερο "

02 από 10

Ρυθμιστής

Buffer σας βοηθά να προγραμματίσετε ένα πρόγραμμα για να βελτιστοποιήσετε τις κοινωνικές σας ενημερώσεις, προγραμματίζοντάς τις και εξαπλώνοντάς τους να δημοσιεύονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το Facebook, το Google+ , το LinkedIn, το Twitter, το Pinterest και το Instagram.

Ο πίνακας εργαλείων είναι πολύ απλός στη χρήση, δίνοντάς σας πλήρη προσαρμογή του χρονοδιαγράμματος απόσπασης και τη δυνατότητα προβολής των αναλύσεων σας. Η χρήση της εφαρμογής "Ρυθμιστής για κινητά" και η επέκταση του προγράμματος περιήγησης στο Web καθιστούν ευκολότερη τη σύνδεση των ιστοσελίδων (συμπεριλαμβανομένων των τίτλων και των εικόνων) με το πρόγραμμα Buffer. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση για να διαχειριστείτε περισσότερα δικαιώματα δημοσίευσης και κοινωνικούς λογαριασμούς. Περισσότερο "

03 από 10

TweetDeck

Το TweetDeck είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή web που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του Twitter . Αυτή η δημοφιλής πλατφόρμα χρησιμοποιείται επίσης για την υποστήριξη άλλων κοινωνικών δικτύων, αλλά μόλις αποκτήθηκε από το Twitter, απογύμνωσε όλα αυτά μακριά και το έκανε ειδικά για τη διαχείριση λογαριασμών Twitter.

Το TweetDeck είναι εντελώς δωρεάν και είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται να διαχειριστούν πολλούς λογαριασμούς, να ακολουθήσουν συγκεκριμένους hashtag, να απαντήσουν σε πολλούς άλλους χρήστες και να δουν ακριβώς τι γίνεται tweeted σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να οργανώσετε ό, τι χρειάζεστε σε ξεχωριστές στήλες, ώστε να μπορείτε να δείτε όλα αυτά σε μια οθόνη. Λάβετε υπόψη ότι το TweetDeck προορίζεται μόνο για τον επιτραπέζιο ιστό. Περισσότερο "

04 από 10

SocialOomph

Το SocialOomph μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας Twitter δωρεάν - συν το Pinterest, το LinkedIn, το Tumblr , τις τροφοδοσίες RSS και άλλα, αν αναβαθμίσετε. Προγραμματίστε τα tweets σας, παρακολουθήστε λέξεις-κλειδιά, προωθήστε τα προφίλ σας, συντομεύστε τις διευθύνσεις URL, καθαρίστε τα εισερχόμενα άμεσων μηνυμάτων και δημιουργήστε έναν απεριόριστο αριθμό λογαριασμών προφίλ εντελώς δωρεάν.

Ένας δωρεάν λογαριασμός παίρνει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που δεν είναι τρομερά περιορισμένα, αλλά ένας λογαριασμός premium θα σας φέρει περισσότερους - συμπεριλαμβανομένων των follow-backs, των αυτοματοποιημένων DM, των ποιοτικών χρηστών που αξίζει να ακολουθήσουν και άλλων. Τα μέλη Premium χρεώνονται κάθε δύο εβδομάδες αντί για κάθε μήνα. Περισσότερο "

05 από 10

IFTTT

Το IFTTT σημαίνει Αν αυτό είναι τότε αυτό . Είναι ένα εργαλείο που πραγματικά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας αυτοματοποιημένες ενέργειες, που ονομάζονται "συνταγές", έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τις κάνετε μόνοι σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε όλες οι φωτογραφίες σας Instagram να αποθηκεύονται αυτόματα σε δημόσιο φάκελο του λογαριασμού Dropbox , μπορείτε να το κάνετε αυτό δημιουργώντας μια συνταγή με το IFTTT, ώστε να μην το κάνετε ποτέ με το χέρι.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνταγών που μπορείτε να φτιάξετε και συνεργάζεται με σχεδόν οποιοδήποτε δημοφιλές κοινωνικό ιστότοπο. Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τη δική σας συνταγή IFTTT με αυτό το σεμινάριο . Περισσότερο "

06 από 10

SpredFast

Για τον στρατηγικό κοινωνικών μέσων που είναι τρελός για τη μέτρηση των αναλυτικών στοιχείων, το SpredFast είναι το εργαλείο που υπερέχει στην ενσωμάτωση χαρακτηριστικών δεδομένων. Διαχειριστείτε και μετρήστε τα δεδομένα που συλλέγονται από όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες για να δείτε πόσα άτομα προσεγγίζετε και εάν το κοινό-στόχος σας ασχολείται κατάλληλα με το περιεχόμενό σας. Τα δεδομένα παρουσιάζονται σε μορφοποιημένα γραφήματα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγκρίνετε και να συγκρίνετε τις καμπάνιες με άλλες στρατηγικές.

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, το SpredFast είναι για κάτι παραπάνω από τον μέσο blogger ή τη μικρή επιχείρηση που διασκεδάζει σε κάποια ελαφριά προβολή των κοινωνικών μέσων. Πρέπει να ζητήσετε ένα demo πριν να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε. Περισσότερο "

07 από 10

Κοινωνική ροή

Όπως το SpredFast, το SocialFlow υιοθετεί μια προσέγγιση που βασίζεται στα δεδομένα στα κοινωνικά μέσα με εργαλεία που σας επιτρέπουν να δημοσιεύσετε ανάλογα με το πότε οι χρήστες σας είναι πιο ενεργοί, να ξεκινήσετε διαφημιστικές καμπάνιες βάσει στόχων και πολλά άλλα. Αυτός είναι ο τύπος της εφαρμογής που θέλετε αν θέλετε πραγματικά να κατανοήσετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.

Αυτό είναι ένα άλλο που απαιτεί ένα demo πριν μπορέσετε να υπογράψετε και να προχωρήσετε στην επόμενη καμπάνια μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Συνήθως προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από μεγαλύτερους οργανισμούς που έχουν μεγάλο κοινό και πολλές συμμετοχές. Περισσότερο "

08 από 10

Sprout Social

Το Sprout Social είναι μια άλλη εφαρμογή για σοβαρές επιχειρήσεις εμπορίας μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εκτός από τη δυνατότητα εύκολης δημοσίευσης σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες , αυτό το εργαλείο δημιουργήθηκε για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και την αναζήτηση ευκαιριών κρυφών δεσμεύσεων.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά μετά από αυτό, να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε τουλάχιστον 60 δολάρια το μήνα για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Sprout Social. Οι λύσεις των επιχειρήσεων και των πρακτορείων είναι τέλειες για την προσαρμογή των αναγκών μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ώστε να ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και είναι πλήρως επεκτάσιμη Περισσότερο "

09 από 10

Everypost

Δεν είναι μυστικό ότι ο κοινωνικός ιστός ευδοκιμεί στο οπτικό περιεχόμενο σήμερα και αυτό ακριβώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το Everypost. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο πολυμέσων σε Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn , Pinterest και Tumblr.

Προσαρμόστε τις αναρτήσεις σας, προγραμματίστε τις για δημοσίευση αργότερα, συνεργάστε με άλλα μέλη της ομάδας και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά σας αναλυτικά στοιχεία. Ένας δωρεάν λογαριασμός σας προσφέρει μια πολύ περιορισμένη προσφορά μόνο των βασικών χαρακτηριστικών με αυστηρούς περιορισμούς, αλλά υπάρχουν και τέσσερις τύποι premium λογαριασμών που είναι οικονομικά προσιτοί για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη στρατηγική κοινωνικού μάρκετινγκ. Περισσότερο "

10 από 10

Ανεμος εκ των όπισθεν

Όπως το Everypost, το Tailwind επικεντρώνεται στο οπτικό κοινωνικό περιεχόμενο - ιδιαίτερα το Pinterest και το Instagram . Για το Pinterest, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις, να εντοπίσετε τις τάσεις με γνώμες, να παρακολουθήσετε τη μάρκα σας, να ξεκινήσετε διαγωνισμούς ή προωθήσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναλύσεις και αναφορές.

Για το Instagram, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα "ακρόασης" του Instagram, να προγραμματίσετε αναρτήσεις, να ελέγξετε τα hashtags , να διαχειριστείτε το κοινό σας, να διαχειριστείτε περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη και επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναλύσεις και αναφορές. Υπάρχουν σχέδια για όλους από bloggers και μικρές επιχειρήσεις σε πρακτορεία και επιχειρήσεις. Περισσότερο "