Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Buffer για να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις κοινωνικών μέσων

Πάρτε τον πονοκέφαλο από τα χειροκίνητα κοινωνικά μέσα απόσπασης με αυτό το ικανό εργαλείο

Buffer είναι μια ισχυρή εφαρμογή που μπορεί να πάρει τα μηνύματα κοινωνικών μέσων σας και την αφοσίωση στο επόμενο επίπεδο. Με το Buffer, μπορείτε να εξοικονομήσετε τόσο χρόνο όσο και ενέργεια προσπαθώντας να χειριστείτε όλες τις κοινωνικές σας θέσεις μη αυτόματα.

Τι είναι το Buffer;

Το Buffer είναι μια απλή εφαρμογή web που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων σε μια ποικιλία δημοφιλών κοινωνικών δικτύων. Είναι βασικά μια απογυμνωμένη έκδοση άλλων δημοφιλών εργαλείων διαχείρισης κοινωνικών μέσων όπως το TweetDeck και το HootSuite , με επίκεντρο κυρίως τον προγραμματισμό μετά την αποστολή.

Πώς λειτουργεί το ρυθμιστικό

Το buffer είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, το οποίο είναι εν μέρει γιατί είναι τόσο δημοφιλές. Όταν συνδέετε ένα κοινωνικό δίκτυο στο Buffer, μπορείτε να ξεκινήσετε να συνθέτετε νέες δημοσιεύσεις για να προσθέσετε στην ουρά μηνυμάτων σας.

Η ουρά αναρτήσεων είναι εκεί όπου ζουν όλες οι προγραμματισμένες αναρτήσεις σας καθώς περιμένουν να δημοσιευθούν. Οι χρόνοι απόσπασης έχουν ρυθμιστεί από προεπιλογή στην καρτέλα ρυθμίσεων, οι οποίοι έχουν βελτιστοποιηθεί για ορισμένους χρόνους εμπλοκής της ημέρας (ωστόσο είστε ελεύθεροι να προσαρμόσετε αυτούς τους χρόνους απόσπασης όποτε θέλετε).

Κάθε φορά που προσθέτετε μια νέα θέση στην ουρά σας, θα προγραμματιστεί η αυτόματη δημοσίευση στο λογαριασμό σας κάθε συνεχή φορά. Έχετε επίσης επιλογές για να μοιραστείτε την ανάρτηση τώρα ή για να ρυθμίσετε μια συγκεκριμένη προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα για κάθε νέα θέση που συνθέσατε.

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ρυθμιστή

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των κύριων χαρακτηριστικών του Buffer:

Ένας ισχυρός συνθέτης: ο συνθέτης των μηνυμάτων είναι φιλικός προς τα μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους, φωτογραφίες, GIF και βίντεο στις αναρτήσεις σας μέσω Buffer.

Το δικό σας προσαρμοσμένο πρόγραμμα αναρτήσεων: Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε οι αναρτημένες αναρτήσεις να δημοσιεύονται κάθε μέρα και όποτε θέλετε.

Στατιστικά μετά τη δημοσίευση: Μόλις δημοσιευτεί μια ανάρτηση μέσω του Buffer, μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα "Αναρτήσεις" για να δείτε στατιστικά στοιχεία αφοσίωσης, όπως κλικ, αρέσει, απαντήσεις, σχόλια, κοινόχρηστα και άλλα.

3 λόγοι για τους οποίους το Buffer είναι τόσο φοβερό

Οι ακόλουθοι λόγοι μπορεί να σας πείσουν να ξεκινήσετε τη χρήση του Buffer για όλες τις ανάγκες κοινωνικής απόσπασης.

1. Δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε ξεχωριστά κάθε θέση, καθιστώντας την πιο γρήγορη εναλλακτική λύση από άλλα εργαλεία προγραμματισμού.

Αντί να απαιτείτε από εσάς να επιλέξετε και να ορίσετε μια συγκεκριμένη ώρα για να βγείτε μια θέση κάθε φορά που θέλετε να προγραμματίσετε μία, μπορείτε απλά να γράψετε μια νέα θέση, να την προσθέσετε στην ουρά σας και να την ξεχάσετε! Έχετε επίσης πλήρη έλεγχο των προγραμματισμένων ωρών σας έτσι ώστε οι αναρτήσεις σας στην ουρά να δημοσιεύονται πάντα όποτε θέλετε να μετακομίσουν δεξιά μέχρι το λεπτό.

2. Μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις για πέντε από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Το Buffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Facebook (προφίλ, σελίδες και ομάδες), Twitter, LinkedIn (προφίλ και σελίδες), Google+ (προφίλ και σελίδες) και Instagram. Το Pinterest είναι ένα έκτο κοινωνικό δίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Buffer μόνο αν αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση.

3. Το ελεύθερο πρόγραμμα του Buffer περιλαμβάνει μια γενναιόδωρη προσφορά για κάθε μικρή επιχείρηση, μάρκα ή μεμονωμένο λογαριασμό.

Ένα δωρεάν σχέδιο σάς επιτρέπει να συνδέσετε έως και τρεις λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων και σας δίνει απεριόριστο προγραμματισμό με έως 10 θέσεις ανά λογαριασμό που είναι αποθηκευμένες στην ουρά σας κάθε φορά. Για πολλές μικρές επιχειρήσεις / μάρκες και ιδιώτες, αυτό είναι άφθονο.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση στις αναλυτικές αναλύσεις, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσα κλικ και άλλες αλληλεπιδράσεις έχετε στις αναρτήσεις σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιες αναρτήσεις έχουν καλή απόδοση και ποιες ώρες της ημέρας έχουν τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής.

Συμβουλές για τη δημιουργία του προγράμματος ανάρτησης buffer σας

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Buffer, είναι σημαντικό να έχετε μια καλή ιδέα για το πότε οι οπαδοί και οι οπαδοί σας είναι οι πιο ενεργοί και οι πιο πιθανό να δουν τις αναρτήσεις σας. Τότε μπορείτε να χτίσετε το πρόγραμμά σας γύρω από τις ώρες αιχμής της ημέρας ή της εβδομάδας για να μεγιστοποιήσετε την κοινωνική σας παρουσία.

Ρίξτε μια ματιά στους ακόλουθους πόρους για να διασφαλίσετε ότι το πρόγραμμα Buffer σας είναι επικεντρωμένο σε λέιζερ στις απόλυτες καλύτερες δυνατές στιγμές:

3 τρόποι να γίνει ακόμα πιο εύκολο να προσθέσετε μηνύματα στο buffer σας

Η προσθήκη αναρτήσεων στην ουρά σας από το Buffer.com είναι μεγάλη, αλλά το πιστεύετε ή όχι, το Buffer διαθέτει μερικές άλλες επιλογές που κάνουν τη διαδικασία ακόμα πιο γρήγορη και ευκολότερη.

1. Χρησιμοποιήστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης του Buffer για να προσθέσετε στο buffer σας χωρίς να αφήσετε τη σελίδα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη επίσημων επεκτάσεων φυλλομετρητή ιστού για το Chrome ή τον Firefox για να προσθέσετε αναρτήσεις στην ουρά σας απευθείας από μια ιστοσελίδα καθώς περιηγείστε στον ιστό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Buffer στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να συμπληρώσετε αυτόματα και προαιρετικά να προσθέσετε σε μια νέα θέση.

2. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Mobile του Buffer για να την προσθέσετε στην ουρά σας από μια κινητή συσκευή.

Το Buffer έχει αφιερωμένες εφαρμογές για κινητά και για συσκευές iOS και Android, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσθέσετε περιεχόμενο από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας στην ουρά Buffer. Απλώς μεταβείτε στην καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης ή εφαρμογή του κινητού σας που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές κοινής χρήσης που έχετε εγκαταστήσει. Η εφαρμογή Buffer θα πρέπει να εμφανίζεται δίπλα στις άλλες δημοφιλείς εφαρμογές κοινής χρήσης.

3. Χρησιμοποιήστε το Buffer με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές και τις υπηρεσίες ιστού: Το buffer έχει ενσωματωθεί σε πολλές δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε μηνύματα στην ουρά σας απευθείας από αυτές τις εφαρμογές και υπηρεσίες. Από το IFTTT και το WordPress, στο Pocket και το Instapaper, ίσως μπορείτε να επωφεληθείτε από την ενσωμάτωση Buffer με τουλάχιστον ένα εργαλείο που χρησιμοποιείτε ήδη!

Επιλογές αναβάθμισης του ρυθμιστή

Για τις επιχειρήσεις, τα εμπορικά σήματα και τα άτομα που χρειάζονται να προγραμματίσουν περισσότερες από 10 θέσεις κάθε φορά και θέλουν να συνεργαστούν με περισσότερους από τρεις κοινωνικούς λογαριασμούς, μπορεί να αξίζει μια αναβάθμιση. Τα κορυφαία επιχειρηματικά σχέδια σας επιτρέπουν επίσης να προσθέτετε μέλη της ομάδας σε έναν μόνο λογαριασμό Buffer ώστε να μπορείτε να συνεργαστείτε στις κοινωνικές σας θέσεις.

Ένα πρόγραμμα Pro στα $ 15 το μήνα σας δίνει έως και 8 κοινωνικούς λογαριασμούς και 100 προγραμματισμένες αναρτήσεις ανά λογαριασμό, ενώ ένα μεγάλο επιχειρησιακό σχέδιο ύψους $ 400 το μήνα σας δίνει μέχρι 150 κοινωνικούς λογαριασμούς, 2000 προγραμματισμένες αναρτήσεις ανά λογαριασμό και 25 μέλη της ομάδας. Έτσι εάν έχετε μια μικρή τοπική επιχείρηση ή μια τεράστια εκστρατεία μάρκετινγκ για να τρέξετε, το Buffer προσφέρει κάτι για όλους.