Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για Δημοσίευση στο Facebook;

Αποκτήστε περισσότερα κλικ και μερίδια κατά την απόσπαση σε αυτές τις ώρες της ημέρας

Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό να δημοσιεύσετε κάτι στο Facebook μόνο για να πάρετε πολύ λίγη αλληλεπίδραση από φίλους ή φίλους - ίσως ακόμη και καθόλου αλληλεπίδραση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν εκτελείτε μια σελίδα στο Facebook.

Υπάρχει πραγματικά μια "καλύτερη στιγμή" της ημέρας για να δημοσιεύσετε στο Facebook; Μπορεί να μην υπάρχει μία απόλυτη ώρα κάθε μέρα που να σας κάνει πιο αρέσει και να μοιραστείτε σχόλια, ειδικά εάν έχετε φίλους ή φίλους σε πολλές διαφορετικές ζώνες ώρας, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες τάσεις που δείχνουν πότε οι θέσεις σας έχουν την καλύτερη ευκαιρία να γίνουν είδα.

Γνωρίζοντας πότε οι φίλοι και οι φίλοι σας είναι στο Facebook είναι μια αρχή, αλλά δεν αρκεί αν θέλετε να κάνουν πραγματικά κλικ, να μοιράζονται και να σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας . Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε τι ώρα θέλετε να κάνετε τις αναρτήσεις σας στο Facebook.

Εάν θέλετε περισσότερα μερίδια, δημοσιεύστε το πρωί

Σύμφωνα με το δημοφιλές εργαλείο κοινωνικής προβολής και διαδικτυακής παρακολούθησης AddThis, η μεγαλύτερη συμμετοχή γίνεται στις πρωινές ώρες μεταξύ 9:00 π.μ. και 12:00 το μεσημέρι. Αυτό αντιστοιχεί σε ανθρώπους που βρίσκονται στο γραφείο ή στην τάξη μόλις αρχίζουν την εργασία τους ή στο σχολείο.

Οι φίλοι και οι οπαδοί που πατούν το κουμπί "Κοινή χρήση" για να το αναρτήσουν στα δικά τους χρονοδιαγράμματα, θα σας δώσουν περισσότερα μάτια. Είναι το πώς το περιεχόμενο μπορεί να μεταδοθεί πολύ γρήγορα στον ιό - έτσι ενσωματώνοντας οπτικό περιεχόμενο όπως φωτογραφίες ή βίντεο που μπορούν εύκολα να προβληθούν απευθείας μέσα στην τροφή Facebook, αξίζει τον κόπο να πειραματιστείτε.

Αν θέλετε περισσότερα κλικ, δημοσιεύστε το απόγευμα

Το να κάνεις τους ανθρώπους να μοιράζονται τις δικές τους θέσεις με τα δικά τους χρονοδιαγράμματα είναι ιδανικό για επιπλέον έκθεση και για πιθανή εμφάνιση ιών, αλλά αν θέλετε να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο για να επισκεφτούν κάτι εκτός του Facebook, θα θέλατε να το δημοσιεύσετε το απόγευμα. AddThis προτείνει την ανάρτηση αργότερα τις απογευματινές ώρες τις καθημερινές , μεταξύ 3:00 μ.μ. και 5 μ.μ., εάν θέλετε περισσότερα κλικ στις αναρτήσεις σας στο Facebook.

Το Peak δεσμεύεται στο Facebook την Πέμπτη

Σε μια μέση εβδομάδα, μπορείτε να περιμένετε να δείτε καλύτερη δέσμευση σε ορισμένες ημέρες σε σύγκριση με άλλες. Η κορυφαία εμπλοκή στο Facebook τείνει να γίνει την Πέμπτη το πρωί από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., τόσο για κλικ όσο και για μετοχές.

Θα πρέπει να αποφύγετε την ανάρτηση οτιδήποτε μετά τις 10:00 μ.μ. εάν τα κλικ και οι μετοχές είναι σημαντικά για εσάς. Οι θέσεις για το Σαββατοκύριακο τείνουν επίσης να λαμβάνουν λιγότερη δέσμευση, επειδή περισσότεροι άνθρωποι είναι έξω και κάνουν πράγματα σε αντίθεση με την εργασία ή το σχολείο.

Συμβουλές για τη λήψη των μηνυμάτων σας που βλέπουν περισσότεροι άνθρωποι

Εάν εκτελείτε μια σελίδα στο Facebook σε αντίθεση με ένα προφίλ, μπορείτε να δείτε πόσα άτομα έφτασαν στην ανάρτησή σας και μια επιλογή να "ενισχύσουν" την ανάρτησή σας. Θα πρέπει να πληρώσετε για τη στόχευση κοινού εάν θέλετε οι αναρτήσεις σας να εμφανίζονται από περισσότερα άτομα.

Για όσους δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν το Facebook για την προβολή των θέσεών τους σε περισσότερους ανθρώπους, υπάρχουν μερικές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, οι οποίες πολλοί χρήστες και ιδιοκτήτες σελίδων κάνουν ήδη για να ικανοποιήσουν φυσικά τον αλγόριθμο Facebook και να ενισχύσουν χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει τίποτα.

Δημοσιεύστε συνδέσμους σε περιγραφές φωτογραφιών σε αντίθεση με την απόσπαση άμεσων συνδέσμων: Το Facebook δεν θέλει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στον ιστότοπό τους, έτσι οι άμεσοι σύνδεσμοι με άρθρα ή άλλους ιστότοπους εμφανίζονται αυτόματα σε λιγότερους ανθρώπους. Για να το πετύχετε, οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις κάνουν τακτικά αναρτήσεις φωτογραφιών και στη συνέχεια συμπεριλαμβάνουν τον σύνδεσμό τους στην περιγραφή. Οι αναρτήσεις φωτογραφίας σχεδόν πάντα εμφανίζονται στις ροές Facebook για περισσότερους ανθρώπους, επειδή δεν απαιτούν από τους θεατές να κάνουν κλικ σε μια πηγή εκτός του ιστότοπου.

Μεταφορτώστε βίντεο στο Facebook και όχι δημοσιεύστε συνδέσμους του YouTube: Και πάλι, επειδή το Facebook δεν συμπαθεί τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στον ιστότοπο, τα εγγενή βίντεο του Facebook εμφανίζονται στις ροές περισσότερων ανθρώπων, σε αντίθεση με τους συνδέσμους YouTube ή Vimeo. Ως εναλλακτική λύση, θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω συμβουλή φωτογραφιών δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης του βίντεο ως φωτογραφία και συμπεριλάβετε τον σύνδεσμο βίντεο στην περιγραφή.

Δημοσίευση κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής εμπλοκής για να μεταφέρετε τις αναρτήσεις σας στις ζωοτροφές των ανθρώπων: Τα μηνύματα που λαμβάνουν περισσότερη εμπλοκή σημαίνουν κάποια σημασία, έτσι ώστε αυτομάτως να ωθούνται προς τα πάνω στις ζωοτροφές των ανθρώπων, έτσι ώστε να φαίνονται αρκετές φορές. Οι θέσεις που έχουν μικρή ή καθόλου εμπλοκή τείνουν να εξαφανίζονται πολύ πιο γρήγορα.

Μην αγνοείτε τα στατιστικά στοιχεία του Facebook: Εάν εκτελείτε μια σελίδα στο Facebook, τα στατιστικά στοιχεία σας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε περισσότερη αλληλεπίδραση στις μελλοντικές αναρτήσεις. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο για να αυξήσετε την αφοσίωση, αλλά τελικά οι οπαδοί ή οι φίλοι σας είναι μοναδικοί για εσάς και τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιείτε, αγνοώντας έτσι τις ιδιαίτερες συνήθειες αλληλεπίδρασης τους.