Παιχνίδι βίντεο Deathmatch: NBA 2K16 εναντίον NBA Live 16

Για τους casual gamers, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα συμπαγές, δίκαιο match-up. Σε όσους γνωρίζουν το αθλητικό παιχνίδι, είναι κάπως άνιση. Το "NBA 2K" κυριαρχεί στην αγορά του αθλητικού παιχνιδιού μπάσκετ για τόσο πολύ καιρό που ουσιαστικά έσπρωξε εξ ολοκλήρου την "NBA Live" της EA Sports, με αποτέλεσμα λίγα χρόνια, τα οποία δεν απελευθερώθηκαν. Και τα παιχνίδια όπως το "NBA 2K14" και το "NBA 2K15" δεν είναι μόνο καλά . είναι από τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ. Όταν πρωτοκολούθησα να σκίζουν αυτά τα δύο τίτλους ο ένας εναντίον του άλλου σε ένα από τα οποία θα έπρεπε να αγοράσω το deathmatch, ένιωσα λίγο κακό γι 'αυτό. Είναι σαν να αγοράζετε εισιτήρια για τους Sacramento Kings εναντίον του Cleveland Cavaliers. Πιθανότατα θα είναι ένα χτύπημα. Αυτό θα έπρεπε να με διδάσκει να υποτιμώ πάλι τους ανθρώπους στην EA Sports, γιατί σίγουρα κατέχουν τη δική τους φέτος εναντίον μιας καθοδικής περιόδου για το franchise 2K. Ωστόσο, τα άυλα περιουσιακά στοιχεία κρατούν το "ΝΒΑ Live" από την πραγματική ολοκλήρωση της αναστάτωσης στο τέλος, αν και έχουν κάνει σίγουρα έτσι ώστε ο διαγωνισμός του επόμενου έτους θα είναι ένα θερμότερο εισιτήριο.

NBA Live 16

Γιατί να μην ξεκινήσω με τον αουτσάιντερ; Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε για το " NBA Live 16 " είναι το πόσο φαίνεται και παίζει όπως το "NBA 2K". Ο έλεγχος του κουμπιού είναι σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος και οι παίκτες κινούνται με παρόμοιο τρόπο, αν και συχνά πέφτουν σε αμήχανες κινήσεις που δεν είναι τόσο ομαλή όσο το "2K." Φυσικά, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να σπάσουν ένα αυγό και έτσι κάθε παιχνίδι είναι υποχρεωμένο να μοιράζει μικρές παραλλαγές στους ίδιους τρόπους από το franchise control (έπαιζα αρκετά παιχνίδια μιας εποχής Bulls και στους δύο τίτλους) σε μια παραλλαγή στη συλλογή καρτών, όπως η Ultimate Team, για να παίξει στο διαδίκτυο με την εξέλιξη του μεμονωμένου παίκτη. Έτσι, αν κάθε παιχνίδι περιέχει το ίδιο βάθος λειτουργίας και προσαρμογής (με τη μικρή διαφορά ότι μπορείτε πραγματικά να βάλετε το πρόσωπό σας στο "NBA Live 16" με μια εφαρμογή), από τις διαφορές θα έρθει στο γήπεδο.

Το "NBA Live 16" αισθάνεται περισσότερο σαν ένα arcade παιχνίδι από μια πιστή προσομοίωση. Είναι πιο εύκολο να καταρτίσεις θεατρικά έργα, να μπαίνεις στο χρώμα, να φτιάξεις το φάουλ, να φτιάξεις το πάτωμα κλπ. Κινούνται πιο γρήγορα, αν και αυτό δεν είναι απαραιτήτως φιλοφρόνηση για όσους αναζητούν ρεαλισμό πάνω από υψηλές βαθμολογίες. Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο AI του συναδέλφου του AI ήταν ιδιαίτερα ισχυρότερος. Οι παίκτες που δεν ελέγχετε κινούνται ομαλά, με αυτοπεποίθηση και ακρίβεια, παίρνετε σε θέση, αναποδογίζετε κλπ. Μερικές φορές θέλω να φωνάξω στους συμπατριώτες μου σε παιχνίδια "2K", αν και , ίσως, αυτό είναι περισσότερο ρεαλιστικό. "Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η EA Sports και το ESPN έχουν ένα συμβόλαιο μαζί, οπότε η μετά το παιχνίδι ολοκλήρωση του" NBA Live "είναι πιο δροσερή με τα γραφικά του ESPN και τα στιγμιαία στιγμιότυπα / νέα.

Όπου το "Live" αρχίζει να ενοχλείται είναι τα προβλήματα και η παρουσίαση. Ο ήχος εκπομπής είναι αισθητά κατώτερος από το "2K". Άκουσα τον Jeff Van Gundy όχι μόνο να λέει το ίδιο πράγμα σε ένα παιχνίδι αλλά το ίδιο πράγμα σε ένα τέταρτο . Θα παρατηρήσετε συχνά ότι το πλήθος μετακινείται ελάχιστα, όπως τα πλήθη των αθλητικών παιχνιδιών από μια δεκαετία πριν. Και υπάρχουν αξιοσημείωτες δυσλειτουργίες, μεταξύ των οποίων ένα στο οποίο ένας αντίπαλος παίκτης δεν είχε επανειλημμένα μόνο ένα πουκάμισο αλλά μια κοιλιά. Ήταν μόνο το κεφάλι, οι ώμοι, ο κενός χώρος, τα πόδια. Είχα επίσης δύο κατεστραμμένα αρχεία αποθήκευσης ήδη από τις ενημερώσεις, η οποία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ το 2015. Το παιχνίδι επίσης δεν συμπεριφέρεται όπως το "2K" όταν πρόκειται για εγγενώς προφανή πράγματα μπάσκετ όπως στιγμιαία μάστιγα ένα στενό παιχνίδι με δευτερόλεπτα για να πάει. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την EA Sports να επιστρέψει στον κόσμο του NBA με αυτόν τον βαθμό της ψυχαγωγικής αξίας ψυχαγωγίας, αλλά πρέπει να εξομαλύνουν ολόκληρο το πακέτο αν πρόκειται να ανταγωνιστούν.

ΝΒΑ 2Κ16

Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι μια ανεπιφύλακτη επιτυχία, τότε; Περίμενε ένα λεπτό. Το πρώτο τραγούδι που άκουσα ενώ το παιχνίδι περιλάμβανε τη φράση " Και το παιχνίδι δεν θα αλλάξει. είναι το ίδιο παλιό πράγμα . "Αυτό ισχύει για το" NBA 2K16 "; Χρειάζεται να αναβαθμίσετε αν έχετε "NBA 2K15" για το PS4; Η γρήγορη απάντηση είναι όχι. Το παιχνίδι μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπο, μέχρι τις οθόνες μενού και το gameplay. Ήμουν θλιβερά εθισμένος στο τελευταίο "NBA 2K", παίζοντας σχεδόν μια ολόκληρη, απογοητευτική εποχή του μπάσκετ του Σικάγου, και η φετινή έκδοση φαίνεται και αισθάνεται σχεδόν ακριβώς το ίδιο. Η γωνία της κάμερας είναι λίγο πιο κοντά και είναι πραγματικά πιο δύσκολο για κάποιον λόγο (είναι πιο δύσκολο να οδηγηθείς στο καλάθι), αλλά είναι 95% το ίδιο παιχνίδι.

Τι γίνεται με αυτό το 5%; Το 2K ισχυρίζεται ότι υπάρχουν νέα "φυσική μπάλα από τη στεφάνη", το ολοκαίνουργιο AI και πάνω από 10.000 νέα κινούμενα σχέδια. Υπάρχει επίσης ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα κατάταξης, 12 νέες θρυλικές ομάδες, και 2K ProAm, ένας τρόπος με πέντε σε πέντε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν πολλά, αλλά σας λέω ότι το παιχνίδι δεν είναι τόσο διαφορετικό. Αν μη τι άλλο, το βρήκα ελαφρώς λιγότερο ευχάριστο από το "2K15." Αισθάνθηκε ότι το AI ήταν πιο απογοητευτικό, παίζοντας καλώντας πιο δύσκολο και layows ασυμβίβαστο.

Ωστόσο, αν το "NBA 2K16" αντιπροσωπεύει μια ελαφριά υποβάθμιση από το "NBA 2K15", είναι ακόμα μια ομάδα που κερδίζει πρωτάθλημα. Περιέχει ακόμα την καλύτερη παρουσίαση ηχητικής εκπομπής ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ αθλητικού παιχνιδιού, πιο ρευστό animation από το "Live" και το ίδιο βάθος των λειτουργιών. Έτσι, στο τέλος, παρόλο που το "NBA 2K16" δεν με έριξε μακριά, παίρνει το πλεονέκτημα έναντι της επιστροφής της EA Sports. Η ελπίδα μου είναι ότι η συνολική ποιότητα του "NBA Live 16", ειδικά μετά την επιδιόρθωση του κ. Stomachless, αναγκάζει το "NBA 2K16" να βελτιωθεί πραγματικά για το επόμενο έτος. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το καλύτερο πράγμα για έναν αθλητή είναι ο ανταγωνισμός.

Νικητής: "NBA 2K16"