Batman: Αρκάμ Knight PS4 κριτική

Ο Batman δεν παίρνει ποτέ ένα διάλειμμα. Μετά τη δολοφονία του Τζόκερ, η εντολή έχει αποκατασταθεί στο Arkham City, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ. Πριν ο Bruce Wayne μπορεί να γυρίσει το ανάποδα ανάποδα, το Σκιάχτρο απελευθερώνει τοξίνη σε όλο το Arkham, αναγκάζοντας τους κατοίκους να φύγουν και να μετατρέψουν την πόλη σε μια εφιάλτη πολιτοφυλακή. Το έγκλημα δεν τρέχει μόνο αχαλίνωτα, τρέχει την πόλη. Είναι τόσο κακό που δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που έμεινε στο Arkham αξίζει να σώζει, αλλά ο Dark Knight δεν παραιτείται ποτέ, αρνούμενος να προσδώσει στις δυνάμεις του κακού, ακόμα κι αν είναι η τελευταία δύναμη του καλού ακόμα που στέκεται.

Το Rocksteady και το Batman του WBIE : Ο Arkham Knight έρχεται με υψηλές προσδοκίες. Όχι μόνο είναι το πρώτο παιχνίδι Arkham για τα συστήματα επόμενου γενιάς (μετά την ανακάλυψη " Arkham Asylum ", το φαινομενικό " Arkham City " και το απογοητευτικό "Arkham Origins" στο PS3), έρχεται σε μια εποχή που οι παίκτες του PS4 είναι απελπισμένοι για ένα δημιουργικό χτύπημα. Σίγουρα, αγαπήσαμε το "Bloodborne" και το "The Witcher 3: Wild Hunt", αλλά δεν υπάρχει τίποτα για το ημερολόγιο παιχνιδιών βίντεο μεταξύ του Arkham Knight και της Fall. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κρατήσει τους ανθρώπους να διασκεδάσουν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού. Καλά νέα - θα το κάνει. Πρόκειται για ροκ στερεά ψυχαγωγία, αξιοσημείωτα πιο φιλόδοξη καθώς εξελίσσεται και χτίζει σαν μια φανταστική ταινία δράσης. Το παιχνίδι είναι συνεπές, τα γραφικά είναι πανέμορφα και η αφήγηση είναι εκπληκτικά συναρπαστική. Νιώθετε το βάρος της ευθύνης του Batman στο Arkham Knight και την πλήρη ισχύ της δύναμης του.

Όλοι προσκαλούνται σε αυτό το μέρος

Όπως λέει ο Nightwing / Robin: " Θα είναι μια μακρά νύχτα, ο Bruce ." Ο Arkham Knight είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, όχι τόσο διαφορετικό από κάτι σαν το Grand Theft Auto V με τον τρόπο που μπορείς να εναλλάξεις μεταξύ των βασικών αποστολών Story και Side Αναζητήσεις στον κόσμο των τριών νησιών του Arkham. Όπως συμβαίνει σε όλα αυτά τα παιχνίδια, οι προγραμματιστές βρίσκουν τρόπους να παίξουν ολόκληρη τη συλλογή του Rogue, κυρίως με τη μορφή πλευρικών αναζητήσεων που δημιουργούν σημεία εμπειρίας για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων σας. Θα καταστρέψεις τις εναποθέσεις των όπλων που ανήκουν στο The Penguin, θα σταματήσουν τη συμμορία των δύο προσώπων να διαπράξουν ληστείες τραπεζών, να νικήσουν τα σχέδια της Firefly για εμπρησμό, να σώσουν το Catwoman από τα clutches του The Riddler και ακόμα να πολεμήσουν έναν νέο εχθρό που ονομάζεται Arkham Knight. Και θα τα καταφέρετε όλα με το φάντασμα του Joker στον ώμο σας, ενεργώντας όπως ο κ. Hyde του Batman, χλευάζοντας τα λάθη του και ενθαρρύνοντας την εκδίκασή του.

Το ίδιο ρόπαλο, νέα τεχνάσματα

Οι παίκτες των προηγούμενων παιχνιδιών του Arkham θα αναγνωρίσουν τα βασικά στοιχεία του Arkham Knight , συμπεριλαμβανομένης της δομής μάχης που βασίζεται σε χρονομετρήσεις και αντιπαραθέσεις, ακόμα και τα περισσότερα gadgets όπως το Batarang, το Gunpowder, κ.λπ. Και πάλι, υπάρχει εξάρτηση από το Ντετέκτιβ Mode βρείτε τις απαραίτητες ενδείξεις για να νικήσετε τους εχθρούς σας και να σώσετε τους φίλους σας. Η κύρια διαφορά στο gameplay σε αυτή την δόση είναι η συμπερίληψη του αγώνα δρόμου. Ναι, όχι μόνο μπορείτε να οδηγήσετε το Batmobile, μπορείτε να πυροβολήσετε πυραύλους, EMPs και άλλα όπλα από αυτό. Αρχικά, οι μηχανικοί παίρνουν κάποιο για να συνηθίσουν, αλλά το παιχνίδι Batmobile στο Arkham Knight γίνεται ένα από τα ισχυρότερα συστατικά του, και είναι υφασμένα απρόσκοπτα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, όταν θα μπορούσε να έχει κολλήσει έξω. Φαντάζομαι ότι θα είναι μέρος όλων των μελλοντικών παιχνιδιών του Arkham .

Εμπνευσμένο από τους μεγάλους του Batman

Καθώς η αφήγηση του Arkham Knight εξελίσσεται γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό. Αναπτύχθηκε με τα οράματα του Alan Moore και Christopher Nolan στο μυαλό, είναι μια σκοτεινή, βίαιη ιστορία που αισθάνεται πιο έντονη και συναισθηματικά συντριπτική από τα προηγούμενα παιχνίδια του Arkham . Αισθάνεσαι τα στοιχήματα του ηρωισμού στον Arkham Knight και προσέχεις, καθώς ο Bruce Wayne συνεχίζει να χάνει την ψυχραιμία του, που συλλαμβάνεται λαμπρά από τα επαναλαμβανόμενα οράματα του The Joker σε όλο το παιχνίδι. Είναι γύρω από κάθε γωνιά, σας πειράζει, σας διώχνει και σας πιέζει.

Ένα θανατηφόρο Batman

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν αισθάνεται καλά για τον Knight , είναι μια εξάρτηση από τη βία του πυροβόλου όπλου, η οποία δεν είναι πραγματικά η δύναμη του Batman. Στην πραγματικότητα, ο Μπάτμαν είχε πάντα μια φιλοσοφία "Μην σκοτώνεις". Οι δημιουργοί του Arkham Knight προσπαθούν να το εξηγήσουν μακριά, κάνοντας τα όπλα του Batman περισσότερο σαν όπλα ανατροπής και "διαταράκτες", αλλά μπορείτε ακόμα να τρέξετε ανθρώπους στο Batmobile σας και εξακολουθείτε να πυροβολείτε έναν ανθρώπινο στόχο. Πάντα μου άρεσε το πώς τα παιχνίδια του Arkham βασίζονταν στις δεξιότητες και τις δεξιότητες μάχης περισσότερο από, για παράδειγμα, ένα shooter πρώτου προσώπου, και αυτό ήταν λίγο φθαρμένο αυτή τη φορά.

Ετυμηγορία

Είναι ένα μικρό παράπονο για ένα εκπληκτικά σημαντικό παιχνίδι. Batman: Arkham Knight είναι σχεδόν ακριβώς αυτό που θέλετε να είναι. Διαθέτει έντονη μάχη, λεπτομερή αφήγηση, αγαπημένους χαρακτήρες και εθιστικό παιχνίδι Batmobile. Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια, όπως τα καλύτερα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου, που σας κρατούν ζωντανούς - μια ακόμη αποστολή, έναν ακόμη κακό που σκοτώνει, ένα ακόμα άτομο για να σώσει. Για τον Batman, υπάρχει πάντα ένα ακόμα. VERDICT: ΑΓΟΡΑΣΤΕ.

Αποποίηση ευθυνών: Ο εκδότης έδωσε αντίγραφο αναθεώρησης αυτού του τίτλου.

Αγοράστε το Batman: Arkham Knight στο Amazon.com