Το Ultimate Grand Theft Auto V Συμβουλές και Κόλπα Λίστα

Ψάχνετε για έναν τρόπο να αποκτήσετε το Los Santos; Κοιτάξτε πάλι.

Η πόλη Los Santos μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική. Το Grand Theft Auto V μπορεί να είναι ένα παιχνίδι απογοητευτικό, αν δεν γνωρίζετε αρκετά τι κάνετε. Λοιπόν, για να είμαι δίκαιος, είναι απογοητευτικό αν ξέρετε τι κάνετε, επίσης. Ας γίνει πραγματικότητα: το Grand Theft Auto V μπορεί μερικές φορές να είναι γελοία σκληρό.

Ευτυχώς, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Μπορούμε να σας φέρουμε εξοπλισμό με κάποιους από τους πιο αστείες, χρήσιμους και παντού περίεργους εξαπατήσει κώδικες εκεί έξω. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτοί οι κωδικοί είναι αυστηρά για τους χρήστες του PlayStation 4 και δεν θα λειτουργούν σε άλλες κονσόλες.

Το όνομα της εξαπάτησης είναι με έντονα γράμματα προς τα αριστερά και περιγράφει τι θα κάνει η εξαπάτηση. Η εξαπάτηση ακολουθεί και γράφεται με αναφορά σε έναν τυπικό ελεγκτή PlayStation 4. Πρέπει να εισάγετε τους απατεώνες ενώ βρίσκεστε στο κύριο παιχνίδι και όχι ένα online παιχνίδι, καθώς πολλοί από αυτούς δεν θα μεταφέρουν στο online παιχνίδι. Είναι ισχυροί, αλλά όχι τόσο ισχυροί!

Εάν εισάγετε αυτούς τους κωδικούς, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μετά από το παιχνίδι δεν θα λάβετε τρόπαια. Εάν θέλετε να ενισχύσετε αυτό το επίπεδο τρόπαιο, θα πρέπει να κατακτάτε το Los Santos όλα από το μοναχικό σας. Αλλά έχουμε και την πλάτη σας εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι!

Να είστε προσεκτικοί για κάποιο ειδικό περιεχόμενο Grand Theft Auto V καθώς το παιχνίδι προσθέτει πολλά νέα γεγονότα, αλλαγές και τροποποιήσεις στο βασικό παιχνίδι και πολλά άλλα. Εξακολουθεί να υποστηρίζεται από το Rockstar, οπότε σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα πληροφορία.

Συνεχίστε να ελέγχετε για περισσότερα και, όπως πάντα, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή είστε περίεργοι για κάτι στο παιχνίδι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ερωτήσεις, προτάσεις και πολλά άλλα.