Η EA και η 2K Sports συνεχίζουν την κυριαρχία με τα NHL 17 και NBA 2K17

Πρέπει να είναι διασκεδαστικό να είσαι ο βασιλιάς. Κάθε φορά σε μια στιγμή, οι αμφισβητίες στο θρόνο θα εμφανιστούν και μπορείτε να τους απομακρύνετε καθώς συνεχίζετε την κυριαρχία της αγοράς σας. Ας είμαστε ειλικρινείς, τα πρόσφατα κυκλοφορούμενα NHL 17 και NBA 2K17 δεν είναι απλώς μεγάλα παιχνίδια, είναι μονοπώλια. Πέρυσι, η EA Sports προσπάθησε να φέρει έναν αμφισβητία στο γήπεδο με το NBA Live 16 - και φέρεται να εργάζονται σε ένα NBA Live 17 που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή νωρίς το επόμενο έτος - αλλά ήταν σθεναρά νικημένος από τον βασιλεύοντα πρωταθλητή, ο οποίος όχι μόνο επιστρέφει νικηφόρα αλλά με ένα φιλόδοξο αθλητικό παιχνίδι που μας θυμίζει γιατί πήρε το θρόνο αυτό στην πρώτη θέση. Και τότε υπάρχει το NHL 17 , το οποίο είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι χόκεϊ μέχρι σήμερα. Πώς αυτοί οι δύο τίτλοι συνεχίζουν να κυριαρχούν κάθε χρόνο; Θα μπορούσαν ουσιαστικά να κυκλοφορήσουν ενημερώσεις ρόστερ και ίσως να πουλήσουν τόσες πολλές αντίγραφα όπως το προηγούμενο έτος - δεν είναι σαν να υπάρχει ανταγωνισμός. Όμως, η διαμονή στην κορυφή απαιτεί το σπάσιμο του νέου εδάφους και οι φετινές επαναλήψεις των franchises NHL και NBA 2K χρησιμεύουν ως πρότυπα για το πώς τα καλύτερα franchise προσπαθούν πάντοτε να μην αναπαράγουν την επιτυχία του προηγούμενου έτους αλλά να το βελτιώνουν.

NHL 17

Πρώτον, μια εξομολόγηση - πιπιλίζω σε αυτό το παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι επειδή είμαι απλώς ένας μεγαλύτερος ανεμιστήρας του μπέιζμπολ, του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ που είμαι πολύ καλύτερα σε αυτές τις αθλητικές προσομοιώσεις από ότι είμαι σε αυτό. Αυτό αξίζει να το αναφέρω γιατί, παρόλο που είμαι περίφημα απαίσιο, αυτό είναι ακόμα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Η παρουσίαση είναι το καλύτερο σε ένα παιχνίδι NHL με τραγανά, καθαρά, εύκολα πλεύσιμα μενού και το παιχνίδι παιχνιδιού on-the-ice αισθάνεται πάντα εξαιρετικά ρευστό. Ένα από τα βασικά στοιχεία οποιουδήποτε αθλητικού παιχνιδιού είναι η φυσική και οι κινήσεις των παικτών στο NHL 17 όπως το Madden NFL 17 και το MLB The Show 16 σε αυτό που ήταν πολύ καλό έτος για αθλητικά παιχνίδια - αισθάνονται φυσικά και ρευστά. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά βαθύ παιχνίδι από άποψη τρόπων, συμπεριλαμβανομένων τριών ολοκαίνουργιων τρόπων παιχνιδιού: Draft Champions, Franchise Mode και Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ. Το πρώτο είναι ένα riff με τον ίδιο τρόπο στο Madden - picking παίκτη και το gameplay. Το δεύτερο είναι αυτό που ακούγεται, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε ένα franchise από τη διαχείριση των παικτών μέχρι το κόστος των παραχωρήσεων και πότε να κάνετε μια νύχτα bobblehead.

Το τελευταίο είναι το παιχνίδι με το Παγκόσμιο Κύπελλο με βάση τη χώρα. Συμβουλή: Ο Καναδάς έχει ένα πλεονέκτημα. Συνολικά, το gameplay ανταποκρίνεται, οι τρόποι λειτουργίας είναι εκτεταμένοι και τα γραφικά είναι καλύτερα από ποτέ. Δεν μένεις τον βασιλιά χωρίς να το κάνεις τόσο σκληρά για να το κάνεις.

Αγοράστε NHL 17 εδώ

ΝΒΑ 2Κ17

Τα 2K Αθλητικά παιχνίδια μπάσκετ είναι συνήθως το αγαπημένο μου αθλητικό παιχνίδι της χρονιάς και το 2016 δεν διαφέρει. Η 2K πήρε την επιτυχία του περασμένου έτους και ρύθμισε τις λεπτομέρειες, προσφέροντας περισσότερες λειτουργίες, αλλά και βελτιώνοντας το gameplay του παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας πιο ρεαλιστικά μοντέλα προσώπου και σχεδιασμό ήχου. Το MyGM και το MyLeague έχουν ενισχυθεί για να επιτρέψουν περισσότερες επιλογές, το MyPlayer παίζει σαν κινηματογραφική ταινία (ολοκληρώθηκε με έναν ρόλο πρωταγωνιστή στον Michael B. Jordan) και η παρουσίαση έχει ενισχυθεί σημαντικά, συμπεριλαμβανομένου του ήχου από έντεκα διαφορετικούς σχολιαστές και εκφωνητές . Συνολικά, το NBA 2K17 παίζει πολύ όπως το NBA 2K16 αλλά με πολύ υψηλότερο βαθμό παρουσίασης. Είναι σαν ένα σουηδικό αυτοκίνητο - θα σας οδηγήσει στο ίδιο μέρος αλλά με πολύ περισσότερο ύφος και φινέτσα. Το πραγματικό gameplay είναι σχεδόν άψογο. Παίζοντας με διάφορα παιχνίδια με το Chicago Bulls σε λειτουργία σεζόν, το Toronto Raptors σε λειτουργία πλέι-οφ και ένας παίκτης στο MyPlayer, το gameplay αισθάνεται διαισθητικό και ρεαλιστικό. Οι παλιές μέρες των προκαθορισμένων κινούμενων εικόνων από τη γραμμή στο dunk δεν υπάρχουν πια, και η στρατηγική ανταμείβεται.

Μετακινήστε την μπάλα γύρω, αλλάξτε το χρώμα σε σχέση με την περίμετρο, τραβήξτε το φάουλ, το χρόνο της επιλογής και του ρόλου-είναι ένα παιχνίδι που ανταμείβει ανθρώπους που γνωρίζουν την ομορφιά και την τέχνη του επαγγελματικού μπάσκετ.

Αγοράστε NBA 2K17 Εδώ

Αποποίηση: Οι εκδότες παρείχαν αντίγραφα αναθεώρησης αυτών των τίτλων.