Τα 5 καλύτερα παιχνίδια PlayStation Family Move για αγορά

Ενώ η κίνηση ποτέ δεν έβγαλε αρκετά όπως οι οπαδοί ήλπιζαν ότι θα υπάρξουν, εξακολουθούν να υπάρχουν εκατοντάδες από αυτούς που κάθονται γύρω ή είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και είναι πραγματικά σπουδαίοι τρόποι να πάρουν τα παιδιά επάνω και κινείται αντί να κάθονται σε έναν καναπέ με έναν ελεγκτή ή το iPhone στα χέρια τους . Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια σκονισμένη παλιά Μετακίνηση ή σκέφτεστε να επιλέξετε ένα για να προσθέσετε μια μικρή ποικιλία πέρα ​​από το gameplay οθόνης αφής. Τι πρέπει να αγοράσετε; Ας κατευθύνουμε τον δρόμο. Παρόλο που η τεχνολογία Move ανέκαμψε λίγο πίσω από τους ανταγωνιστές της, υπάρχουν αρκετά G-rated παιχνίδια για την οποία θα μπορούσε να είναι η τέλεια διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου για όλη την οικογένειά σας. Εδώ είναι τα καλύτερα:

Καλύτερο για τους Πραγματικούς Μικρούς: Ξεκινήστε το Κόμμα

Ξεκινήστε το Κόμμα. Φωτογραφία © Sony

Κυκλοφόρησε με την έναρξη του Move, το Start of the Party εισάγει όλη την οικογένεια στη βασική λειτουργικότητα της νέας τεχνολογίας και ήταν ακόμη συνδεδεμένο με συστήματα στην Ιαπωνία. Είναι ένα απίστευτο απλό παιχνίδι στο οποίο το PlayStation Eye (το οποίο συνοδεύει το Move) λειτουργεί ως κάμερα και οι προγραμματιστές βασικά επικαλύπτουν το παιχνίδι σε μια εικόνα του τι συμβαίνει στο σαλόνι σας. Όπως και τα περισσότερα παιδικά παιχνίδια, το Move γίνεται κάτι που μπορεί να μιμηθεί τις κατανοητές ενέργειες - να ρίξει μια ρακέτα του τένις, να μετακινήσει ένα πινέλο κ.λπ. Η ιδέα ότι ένα παιδί μπορεί να κρατήσει ένα αντικείμενο (ο ελεγκτής Move) και έπειτα το αντικείμενο μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μαγικό σε έναν εικονικό κόσμο είναι ένα από τα δομικά στοιχεία για ολόκληρη την έννοια των βιντεοπαιχνιδιών. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να αποκαλύψετε πρώτα στους νέους σας τη μαγεία του παιχνιδιού. Περισσότερο "

Καλύτερο για τα μίνι-παιχνίδι Nuts: Καρναβάλι Νησί

Καρναβάλι Νησί. Φωτογραφία © Sony
Το Virtual Skee-Ball, το Pop-a-Shot και άλλα αγαπημένα φαγητά αναδημιουργούν την νοσταλγική εμπειρία του να πάει στην στοά. Τα παιδιά μιας συγκεκριμένης ηλικίας αγαπούν να παίζουν το ίδιο παιχνίδι ξανά και ξανά, απλώς προσπαθώντας να νικήσουν το δικό τους υψηλό σκορ, ο οποίος είναι ένας από τους κύριους λόγους που υπήρχαν στοές αρχικά. (Απλά ρωτήστε τον εφευρέτη του Whack-a-Mole.) Η διασκέδαση του να γοητεύεται από την ίδια επαναλαμβανόμενη χαρά για ώρες στο τέλος αναδημιουργείται σε αυτό το διασκεδαστικό, αλλά και απλό τίτλο που μιμείται ένα ταξίδι στο καρναβάλι με πλήρεις απελευθερώσιμες απολαύσεις και βραβεία να κερδίσετε. Περισσότερο "

Καλύτερο για τους χορευτές: Michael Jackson: Η εμπειρία

Michael Jackson: Η εμπειρία. Φωτογραφία © Ubisoft
Έχετε ένα παιδί που του αρέσει να χορεύει; Τους μάθε πώς θα κερδίσουν τα τρία τρόπων PlayStation αντί να αναπηδούν γύρω από το δείπνο. Ίσως η πιο εκπληκτική εξέλιξη των τυχερών παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια ήταν η επιτυχία των παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους ανθρώπους να κινούν τα πόδια τους. Ποιος θα είχε υποθέσει ότι μια βιομηχανία που αρχικά χτίστηκε γύρω από καθιστική εφήβους που κάθονται σε καναπέδες με ελεγκτές στα χέρια τους θα τελικά εξελίχθηκε σε πάρτι των παιδιών αναπηδώντας γύρω από τους ρυθμούς του "Billie Jean";

Καλύτερο για τους φίλους ταινιών: Toy Story 3

Toy Story 3. Φωτογραφία © Disney

Τα βιντεοπαιχνίδια που βασίζονται σε ταινίες είναι γενικά τρομακτικά, αλλά αυτό είναι μια εξαίρεση και μια μεγάλη γέφυρα ανάμεσα στην αγαπημένη κινούμενη τριλογία των παιδιών σας και τη μηχανή που πιθανώς χρησιμοποιούν για να την παρακολουθήσουν σε Blu-ray. Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού Toy Story 3 σοφά δεν προσπαθούν να αντιγράψουν τη δράση της ταινίας που κέρδισε Oscar. Αντ 'αυτού, δίνουν στους οπαδούς έναν κόσμο στον οποίο μπορούν να παίξουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από το franchise της Pixar. Το παιχνίδι απαιτεί πολλή δράση βασισμένη στον ελεγκτή, αλλά περιλαμβάνει και αποστολές με κίνηση, καθιστώντας το ένα καλό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο ένα οικογενειακό παιχνίδι μπορεί να συγχωνεύσει τόσο τους παραδοσιακούς ελέγχους όσο και τη νέα τεχνολογία. Περισσότερο "

Καλύτερο για τους Μεσαίες Σχολές: Ηρώων του PlayStation Move

Παιχνίδια Heroes του PlayStation Move. Φωτογραφία © Sony

Το Playstation Move Heroes φέρνει τους κλασικούς χαρακτήρες της Sony, όπως τους Jak και Daxter, Ratchet & Clank και Sly Cooper στη νέα τεχνολογία, επιτρέποντας στους παίκτες να επιλέξουν τα αγαπημένα τους και να συνεργαστούν για να συμπληρώσουν περισσότερα από τέσσερα επίπεδα. Είναι μια μεγάλη εισαγωγή στην ιδέα του co-op παιχνιδιού καθώς τα αδέλφια μπορούν να συνεργαστούν ως ένα από τα θρυλικά duo - ένα παιδί παίζει το Jak και το άλλο Daxter, για παράδειγμα. Ενώ η ιστορία είναι λεπτό χαρτί και ο τίτλος είναι ουσιαστικά μόνο μια σειρά μίνι παιχνιδιών που μεταμφιέζονται ως επίπεδα, είναι μια μεγάλη εισαγωγή όχι μόνο σε αυτά τα βραβευμένα franchises, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο της ψυχαγωγίας της Sony. Περισσότερο "