Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Sony Tablet S

Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των διαφόρων επαναλήψεων του iPad, πώς γνωρίζετε ποιο tablet είναι ο σωστός για εσάς; Το γεγονός είναι ότι η εξοικείωση μπορεί να είναι ένας τεράστιος παράγοντας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να αγκαλιάσουμε μια νέα τεχνολογία. Οι διαφημιζόμενοι την αποκαλούν πίστη στο εμπορικό σήμα (και η Apple έχει οικοδομήσει μια αυτοκρατορία σε αυτήν), αλλά ένας από τους κύριους λόγους που τόσοι πολλοί άνθρωποι κολλάνε με την ίδια εταιρεία για τον νέο υπολογιστή, το αυτοκίνητο ή την τηλεόρασή τους μέσω πολλαπλών μοντέλων είναι επειδή είναι εξοικειωμένοι με αυτό εταιρεία έχει κάνει για αυτούς στο παρελθόν. Μερικές φορές μόνο μια διεπαφή με την οποία μπορείτε να συσχετίσετε κάνει μια απόφαση ευκολότερη. Καλωσορίστε τους οπαδούς του PlayStation στο Sony Tablet S, το πρώτο tablet Playstation, ένα καλοσχεδιασμένο και τεχνικά εντυπωσιακό μηχάνημα που θέλει να είναι εκεί για να μπορέσετε να μεταβείτε απρόσκοπτα από την κονσόλα σε tablet. Έχετε ένα PS3, PS4 και ένα Sony PlayStation Vita (και το κεφάλι σε αυτόν τον όμορφο πλήρη οδηγό για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Vita) και σκοπεύετε να προσθέσετε ένα tablet στο οπλοστάσιό σας των παιχνιδιών; Το Tablet S της Sony είναι ένας έξυπνος τρόπος να πάτε.

Το PSN στα χέρια σας

Όχι μόνο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πορτοφόλι, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που κάνετε στο PlayStation Network (ή στο Sony Entertainment Network online) για να δημιουργήσετε τη βιβλιοθήκη σας στο Sony Tablet S, αλλά πολλές από τις διεπαφές που έχετε να συνηθίσει να ως παίκτης είναι στο παιχνίδι εδώ. Χρησιμοποιήστε το Video Unlimited στο PS3 σας για να παρακολουθήσετε ταινίες; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ακριβώς υπηρεσία για να το κάνετε στο tablet σας. Όπως το Music Unlimited μέσω του PlayStation 3 για τις πιο πρόσφατες μελωδίες; Είναι και εδώ (και το μηχάνημα έρχεται ακόμη και με μια δωρεάν δοκιμή έξι μηνών). Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Sony Tablet S για διασύνδεση με την τηλεόρασή σας, στερεοφωνικά και άλλες συσκευές, που λειτουργούν ως τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για ολόκληρο το σύστημά σας. Έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται αδιάλειπτα σε οποιοδήποτε σπίτι που ήδη χρησιμοποιεί ένα Sony PlayStation 3.

Ένα δισκίο για τους παίκτες

Όντας το πρώτο tablet με πιστοποίηση PlayStation έρχεται με κάτι το πιο σημαντικό για τους οπαδούς - παιχνίδια του PS3. Ακριβώς έξω από το κιβώτιο, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με "Crash Bandicoot" και έναν τίτλο κατασκευασμένο για χειροκίνητο μηχάνημα, " Pinball Heroes ". Δεν είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι οι παλιομοδίτικες πλατφόρμες όπως το Crash λειτουργούν πραγματικά χωρίς ελεγκτή (και η εμπειρία λήψης με το MediEvil δεν βοήθησε), αλλά οι τίτλοι που μπορούν εύκολα να αναπαραχθούν με την οθόνη αφής όπως οι "Heroes" είναι ιδανικό για μια μηχανή σαν αυτή. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι, το παιχνίδι παίρνει κλασικούς τίτλους Sony όπως "Πόνος", "Hot Shots" και "Uncharted" και τα μετατρέπει σε τραπέζια φλίπερ. Πατώντας την οθόνη αφής για να αναστρέψετε τους ελεγκτές είναι έξυπνη και διασκεδαστική.

Για να είμαστε δίκαιοι, η εμπειρία παιχνιδιών στο Sony Tablet S είναι σχετικά περιορισμένη. Υπάρχουν εφαρμογές που θα είναι εξοικειωμένες με χρήστες Android (το μηχάνημα προσφέρει πλήρη πρόσβαση στην αγορά του Android) μαζί με παιχνίδια PlayStation όπως "Hot Shots Golf" και "Cool Boarders". Όπως ανέφερα, έχω κατεβάσει και τα δύο "MediEvil" και "CB", αλλά βρήκα και τα δύο σκληρά για χρήση χωρίς ελεγκτή ή έλεγχο κίνησης. Πατώντας ένα σημείο στην οθόνη για να μετακινηθείτε προς μια κατεύθυνση και μια άλλη για να πηδήξετε μπορεί να είναι απλώς ένα σετ δεξιοτήτων που δεν έχω ακόμη αναπτυχθεί επαρκώς αλλά θα θεωρούσα ότι το PS3 και το Vita μου τα παιχνίδια για παιχνίδια και το Sony Tablet S μου ένα παιχνίδι με πολύ διαφορετικό σκοπό.

Πάρα πολλές ταινίες, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος

Ποιος είναι ο σκοπός; Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό μηχάνημα - ένα tablet που πραγματικά κάνει την υπόθεση ότι ο καλωδιακός σας λογαριασμός, η κάρτα βιβλιοθήκης και ο λογαριασμός Netflix θα μπορούσαν σύντομα να καταστούν άνευ αντικειμένου. Με μια όμορφη οθόνη που ονομάζεται TruBlack, η εικόνα για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές είναι καθαρή και σχεδόν άψογη. Ο πίνακας TruBlack ελέγχει το φως μεταξύ της οθόνης LCD και της οθόνης και η εικόνα μπορεί πραγματικά να είναι εκπληκτική κατά περιόδους. Για να παίξω με τις δυνατότητές μου, παρακολούθησα κάποιες ταινίες στη βιβλιοθήκη μου UltraViolet σε απευθείας σύνδεση (αν και είχε περισσότερες δυσκολίες να πάρει αυτό που θα έπρεπε από ό, τι θα έπρεπε να δώσω ότι προσπαθούσα να παρακολουθήσω μια ταινία της Sony - "Moneyball") και κατέβασα μια ταινία πρόσφατο remake της "Ημέρας της Μητέρας") και ένα επεισόδιο τηλεοπτικής εκπομπής (το φινάλε της εποχής του "Family Guy"). Όλοι τους έπαιξαν χωρίς λάθη, λειτουργούσαν ομαλά, ακόμη και όταν η μηχανή μου ειδοποιούσε επίσης για την εισερχόμενη αλληλογραφία την ίδια στιγμή. Έτρεξαν τόσο άνετα όσο αν είχαν κατεβάσει στο PS3 μου και παρακολούθησαν σε μια τηλεόραση ευρείας οθόνης.

Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της ταμπλέτας δισκίων έχει γεννηθεί από το Kindle και την επιθυμία να διαβάσει κανείς στο δρόμο, έπρεπε να δοκιμάσω τη λειτουργία eReader επίσης και δεν παρατήρησα καθόλου προβλήματα εδώ. Οι σελίδες στρίβουν ομαλά, το κατάστημα είναι καλά αποθηκευμένο (και ανταγωνιστικό από την τιμή) και, για άλλη μια φορά, η οθόνη είναι όμορφη. Υπάρχουν ελάχιστες ή καθόλου λάμψεις. Θα μπορούσα να διαβάσω ένα βιβλίο στη βεράντα μου κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας.

Λίγα μικρές καθυστερήσεις

Ποια είναι τα προβλήματα; Μερικές φορές το wifi ήταν λίγο λιγότερο από τέλειο και δεν ανταποκρίνεται. Το μηχάνημα μεταφέρεται εύκολα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας όταν δεν είναι συνδεδεμένο και θα έχασε τη σύνδεσή του στο wifi μου ακόμα και όταν βρισκόταν στη μέση της λήψης μιας ταινίας. Φυσικά, η βιβλιοθήκη εφαρμογής για το Android δεν είναι αυτό που είναι για την Apple και έτσι μπορεί να συνηθίσετε σε κάποιες εφαρμογές στο iPhone σας που δεν μπορείτε να παίξετε εδώ (αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα συγκεκριμένο για το Tablet). Και, όπως ανέφερα, εξακολουθώ να μην βλέπω αυτά τα μηχανήματα ως φιλικά προς το gamer, όπως τα Vita ή άλλα handhelds σχεδιασμένα αποκλειστικά για παιχνίδια. Δεν βλέπω το Tablet S να αντικαθιστά PS3 ή Vita όταν πρόκειται για παιχνίδια, αλλά θα μπορούσε εύκολα να το κάνει για να παρακολουθήσει τηλεόραση ή να ελέγξει μια κίνηση.

Κατώτατη γραμμή - Ποιος χρειάζεται καλώδιο πια;

Μπορεί να μοιάζουν με ακριβά μηχανήματα, αλλά πόσο πληρώνετε ένα μήνα για καλώδιο που χρησιμοποιείτε με μειούμενη συχνότητα; Όντας ένα καρύδι της ταινίας, ξέρω ότι θα χτίζω τη βιβλιοθήκη μου γρήγορα με ένα Tablet S της Sony και η αυξημένη χρήση της τεχνολογίας UltraViolet με τις αγορές Blu-ray θα μπορούσε να κάνει αυτό το μηχάνημα τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό σας κατάλογο ταινιών. Με μια τεράστια βιβλιοθήκη βιβλίων, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, οι χρήστες ψυχαγωγίας θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιήσουν το Sony Tablet S ως κάτι περισσότερο από ένα tablet, αντικαθιστώντας σχεδόν την τηλεόραση και τον φορητό υπολογιστή τους. Ένα μηχάνημα σχεδιασμένο για λάτρεις του PS3 που μπορούν να αντικαταστήσουν τη βιβλιοθήκη, το φορητό υπολογιστή και την τηλεόραση σας; Καλώς ήρθατε στο Sony Tablet S.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.