Πώς να εισάγετε αλληλογραφία από έναν παλιό υπολογιστή με το IncrediMail

Εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον σκληρό δίσκο, μπορείτε να διασώσετε τα μηνύματά σας

Όταν αυτό το μυστήριο λάθος χτύπησε τον παλιό σας υπολογιστή, δεν αποθαρρύνθηκε από την απουσία ενός πρόσφατου αντιγράφου ασφαλείας όλων των μηνυμάτων IncrediMail . Ευτυχώς, ο σκληρός δίσκος θα μπορούσε να διασωθεί, αλλά ο υπολογιστής ήταν ένας goner.

Εν τω μεταξύ, έχετε εγκαταστήσει και εγκατασταθεί με μια νέα εγκατάσταση IncrediMail σε έναν νέο υπολογιστή, αλλά απλά η αντιγραφή του παλιού φακέλου δεδομένων από τον υπολογιστή σας που δεν λειτουργεί δεν είναι επιλογή. Η μεταφορά δεδομένων και ρυθμίσεων δεν θα λειτουργήσει, καθώς δεν έχετε κανένα IncrediMail να εξάγει τα δεδομένα σας. Μπορείτε ακόμα να πάρετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχατε στο παρελθόν;

Ναι μπορείς.

Διασφάλιση ή εισαγωγή αλληλογραφίας από παλιό υπολογιστή ή εγκατάσταση IncrediMail

Πρέπει να έχετε πρόσβαση στον παλιό φάκελο δεδομένων IncrediMail . Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον παλιό σκληρό δίσκο στον νέο υπολογιστή σας ή να εργαστείτε από ένα αντίγραφο των δεδομένων σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία και οι φάκελοι δεν είναι συμπιεσμένα.

Για να εισάγετε μηνύματα από αρχεία .imf μιας παλιάς εγκατάστασης IncrediMail:

  1. Ανοίξτε το IncrediMail στον νέο σας υπολογιστή.
  2. Επιλέξτε Αρχείο > Εισαγωγή > Μηνύματα ... από το μενού.
  3. Επισημάνετε το IncrediMail .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή φακέλου .
  6. Επισημάνετε το παλιό σας φάκελο δεδομένων IncrediMail .
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί OK . Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μια ατομική ταυτότητα. Η εμφάνιση του φακέλου IM είναι επαρκής.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  9. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει όλους τους φακέλους .
  10. Μπορείτε να ελέγξετε την Εισαγωγή σε νέο φάκελο: Εισαγόμενα από το IncrediMail για τη συλλογή όλων των πρόσφατα εισαγόμενων φακέλων κάτω από ένα superfolder. Αν αυτό δεν έχει επιλεγεί, το IncrediMail εισάγει τους παλιούς φακέλους ως υποφακέλους των υπαρχόντων φακέλων με το ίδιο όνομα. Καταλήγετε με έναν υποφάκελο Εισερχομένων του Εισερχομένου, για παράδειγμα.
  11. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  12. Τώρα κάντε κλικ στο Τέλος .

Μετακινήστε μηνύματα από τους εισαγόμενους φακέλους ή μετακινήστε τους φακέλους στις τελικές τους θέσεις.