Πώς να πάρει Flash Video στον ιστοχώρο σας

Είναι δυνατή η λήψη βίντεο Flash στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας δωρεάν εργαλεία και λογισμικό που διατίθενται στον ιστό. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε εξαιρετικά προσαρμοσμένες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο Flash χωρίς να γνωρίζετε τίποτα για την κωδικοποίηση ή τον προγραμματισμό.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: ποικίλλει

Εδώ:

  1. Μετατρέψτε τα βίντεό σας σε Flash.
    1. Το πρώτο βήμα για τη λήψη βίντεο Flash στον ιστότοπό σας είναι να μετατρέψετε τα αρχεία βίντεο σε μορφή Flash. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα έχετε ένα αρχείο .flv.
    2. Για να μετατρέψετε τα βίντεό σας, θα χρειαστείτε λογισμικό συμπίεσης βίντεο (που παρατίθεται παρακάτω). Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα στη λίστα που θα μετατρέψουν τα βίντεό σας σε Flash, αλλά συχνά δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πάρα πολλά για να προσαρμόσετε το μέγεθος και την ποιότητα του αρχείου σας. Αν θέλετε να έχετε το αρχείο .flv υψηλότερης ποιότητας, επενδύστε σε ένα πρόγραμμα όπως το Sorenson Squeeze, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις πτυχές της διαδικασίας μετατροπής βίντεο.
  2. Ελέγξτε τα βίντεό σας Flash στον υπολογιστή σας.
    1. Για να ελέγξετε την ποιότητα του μετατρεπόμενου αρχείου .flv, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Flash. Υπάρχουν διάφορα δωρεάν προγράμματα που παρατίθενται παρακάτω, τα οποία αναπαράγουν βίντεο Flash καθώς και άλλες πιο ασαφείς μορφές αρχείων.
    2. Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα προγράμματα για να ελέγξετε την ποιότητα του συμπιεσμένου αρχείου .flv. Μετατρέψτε τη ξανά χρησιμοποιώντας διαφορετικές ρυθμίσεις, εάν θέλετε υψηλότερη ποιότητα ή μικρότερο μέγεθος αρχείου.
  1. Μεταφορτώστε βίντεο Flash στον ιστότοπό σας.
    1. Μόλις τα αρχεία .flv έχουν μετατραπεί σωστά, είστε έτοιμοι να τα ανεβάσετε στον ιστότοπό σας. Για αυτό, θα χρειαστείτε πρόσβαση στον πάροχο φιλοξενίας μέσω μιας υπηρεσίας FTP. Θα χρειαστεί να ελέγξετε με την υπηρεσία φιλοξενίας σας εάν δεν έχετε ανεβάσει ποτέ αρχεία στον ιστότοπό σας πριν.
  2. Σχεδιάστε και ανεβάστε μια συσκευή αναπαραγωγής SWF για τα βίντεό σας Flash.
    1. Το αρχείο .flv είναι μόνο το μισό από αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε βίντεο Flash στον ιστότοπό σας. Θα χρειαστείτε επίσης ένα αρχείο .swf, το οποίο είναι το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που περιέχει τα αρχεία .flv.
    2. Εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Flash, μπορείτε να σχεδιάσετε μια προσαρμοσμένη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο SWF. Αν δεν ξέρετε πώς να προγραμματίσετε με το Flash, μπορείτε να κάνετε λήψη ενός βίντεο αναπαραγωγής βίντεο στο Web για τα βίντεο Flash στον ιστότοπό σας.
  3. Κωδικοποιήστε τον ιστότοπό σας για την προβολή και αναπαραγωγή των βίντεο Flash.
    1. Αφού έχετε ανεβάσει τα αρχεία βίντεο .flv και το video player σας .swf στο web host σας, είστε έτοιμοι να αποκτήσετε τα βίντεο Flash στον ιστότοπό σας. Θα χρειαστεί να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας με ένα απόσπασμα κώδικα που τοποθετεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής .swf στη σωστή θέση και σας καθοδηγεί να αναπαράγει το σωστό αρχείο .flv.
    2. Ο παίκτης JW προσφέρει έναν οδηγό ρύθμισης που δημιουργεί αυτόν τον κώδικα για εσάς, καθιστώντας τον απλό για τους μη προγραμματιστές να αποκτήσουν βίντεο Flash στους ιστότοπούς τους. Χρησιμοποιείτε μια διαφορετική συσκευή αναπαραγωγής SWF, σε μία που σχεδιάσατε τον εαυτό σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον κατάλληλο κώδικα μόνος σας.

Συμβουλές:

  1. Αυτο-φιλοξενία βίντεο Flash στον ιστότοπό σας μπορεί να γίνει ένα πρόβλημα αν κάποιος πηγαίνει ιογενής. Η κυκλοφορία μπορεί να συντρίψει τον ιστότοπό σας και μπορεί να χρεωθείτε για την υπέρβαση του εύρους ζώνης. Εάν προσπαθείτε να κάνετε ένα ιογενές βίντεο ή κάποιος αρχίζει να τείνει με αυτόν τον τρόπο, μετακινήστε το στο YouTube, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται μεγάλα ποσά βίντεο.
  2. Ελέγξτε τους παίκτες .swf που είναι διαθέσιμοι online. Οι τιμές είναι χαμηλές, αλλά η ποιότητα είναι υψηλή και οι περισσότερες είναι πλήρως προσαρμόσιμες.
  3. Εξετάστε τη χρήση ενός δικτύου προβολής περιεχομένου . Τα τέλη CDNs, αλλά μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη μετατροπή, τη μεταφόρτωση και την ανάρτηση των βίντεο Flash σας στο διαδίκτυο. Αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν προσαρμόσιμες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο, σύνθετες αναλύσεις βίντεο, καθώς και επιλογές πληρωμής ανά προβολή και λήψη για τα βίντεό σας.

Ο, τι χρειάζεσαι: