Μάθετε πώς μπορείτε να γράψετε ένα Blog επισκέπτη ή να χρησιμοποιήσετε ένα στον ιστότοπό σας

Μια στοχευμένη, καλογραμμένη επίσκεψη blog σας επωφελεί εσάς και το blog σας

Το blogging των επισκεπτών είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες ιστολογίων για την αύξηση της επισκεψιμότητας στους ιστότοπούς τους. Οι επισκέπτες bloggers προσφέρουν να γράψουν περιεχόμενο για άλλα, παρόμοια blogs στη βιομηχανία τους ως bloggers επισκεπτών. Σε αντάλλαγμα, λαμβάνουν συνδέσμους με τα δικά τους ιστολόγια και μια ευκαιρία να προωθήσουν τα δικά τους ονόματα και blogs στις επιλεγμένες βιομηχανίες τους.

Πώς να γράψετε μια ανάρτηση επισκεπτών

Για να είναι επιτυχής ως επισκέπτης blogger, πρέπει να γράψετε περιεχόμενο που είναι υψηλής ποιότητας και στοχεύει στον συγκεκριμένο τομέα της τεχνογνωσίας ή της βιομηχανίας σας. Η ποιότητα των δημοσιεύσεών σας καθορίζεται από διάφορα κριτήρια:

Συμπεριλάβετε πάντα το όνομά σας στη δημοσίευσή σας. Αν ο ιστότοπος στον οποίο αποστέλλετε το επιτρέπει, συμπεριλάβετε μια σύντομη στοχευμένη βιολογία και έναν σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας.

Υψηλής ποιότητας, σχετικό αντίγραφο είναι ζωτικής σημασίας και για άλλον λόγο: οι αλγόριθμοι αναζήτησης της Google τοποθετούν ένα ασφάλιστρο σε ένα τέτοιο περιεχόμενο. Διατηρώντας το πρωτότυπο αντίγραφο για όποιο ιστότοπο το γράφετε, για οποιοδήποτε κοινό - πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης.

Πώς να γίνετε Blogger Guest

Αν δεν είστε ήδη διάσημοι, θα πρέπει να ξεκινήσετε λίγο. Εάν δεν είστε ευρέως γνωστοί στη βιομηχανία σας, οι πολύ εμφανείς ιστότοποι δεν θα μεταβούν στην προσφορά σας για να γράψουν μια ανεπιθύμητη ανάρτησή τους.

Επικοινωνήστε με τα ιστολόγια για τα οποία σας ενδιαφέρει να γράψετε μια θέση επισκέπτη και να εξηγήσετε το ενδιαφέρον σας. Αναφέρετε τη θέση ή την περιοχή εξειδίκευσής σας, το θέμα για το οποίο θέλετε να γράψετε και οποιαδήποτε σχετική εμπειρία και δεξιότητες. Δώστε στους ιστότοπους τη σύνδεση με το δικό σας ιστολόγιο. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι άλλοι ιδιοκτήτες ιστολογίου θα επισκεφτούν το ιστολόγιό σας για να αξιολογήσουν την ικανότητα γραφής και την εμπειρογνωμοσύνη τους πριν εξετάσουν την αποδοχή της προσφοράς σας για να χρησιμεύσουν ως επισκέπτης blogger.

Μετρήσεις ποιότητας

Να γνωρίζετε ότι πολλοί ιστότοποι χρησιμοποιούν blogging για τους επισκέπτες αποκλειστικά για να δημιουργήσουν συνδέσμους στους ιστοτόπους τους. Οι μηχανές αναζήτησης τιμωρούν τα κακά γραπτά μηνύματα επισκεπτών που προορίζονται σαφώς να παραδώσουν μόνο τα backlinks και να μην ωφελήσουν τον αναγνώστη. Αποφύγετε αυτό παρέχοντας υψηλής ποιότητας στοχοθετημένες θέσεις. Χρησιμοποιήστε αυτά τα ίδια κριτήρια όταν τα άτομα επικοινωνούν μαζί σας με προσφορές για να υποβάλουν αναρτήσεις επισκεπτών για το ιστολόγιό σας.