Τι είναι τα Backlinks

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το συντελεστή ταξινόμησης μηχανών αναζήτησης

Μια backlink είναι ένας σύνδεσμος σε μια ιστοσελίδα που κατευθύνεται στον ιστότοπό σας. Στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης , τα backlinks είναι σημαντικά για το SEO επειδή η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης θεωρούν την ποιότητα και την ποσότητα των backlinks κατά τον προσδιορισμό της αξίας μιας ιστοσελίδας σε έναν ερευνητή, γεγονός που επηρεάζει την κατάταξή του στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η σημασία των υψηλής ποιότητας Backlinks για την περιοχή σας

Αν δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας που θέλετε να συνδέσετε ή να το μοιραστείτε - θα επωφεληθείτε από τα backlinks. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας, τόσο περισσότερο θα μοιράζονται τον ιστότοπό σας ή θα συνδέονται με αυτό, γεγονός που αυξάνει τους επισκέπτες του ιστότοπου.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε ποιοι σύνδεσμοι στον ιστότοπό σας, αλλά οι επανασύνδεσμοι από ιστότοπους που έχουν περιεχόμενο που σχετίζεται με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας θεωρούνται σύνδεσμοι υψηλής ποιότητας από εκείνους που προέρχονται από ιστότοπους που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα που καλύπτει ο ιστότοπός σας.

Πώς να προσελκύσετε Backlinks

Εκτός από την τακτική ενημέρωση του ιστότοπού σας με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που ενδιαφέρει τους αναγνώστες, μπορείτε να κάνετε άλλα βήματα που αυξάνουν συλλογικά τα backlinks. Αυτά περιλαμβάνουν:

Η Κατάχρηση των Επιστροφής

Τα backlinks δεν είναι ο μοναδικός καθοριστικός παράγοντας για την κατάταξη αναζήτησης, αλλά είναι ένας παράγοντας που έχει κακοποιηθεί στο παρελθόν. Μπορεί να έχετε δει σελίδες που ονομάζονται "συνδέσεις αγροκτημάτων" που δεν είναι παρά σύνδεση μετά τη σύνδεση μετά το σύνδεσμο. Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν backlinks για την περιοχή τους, και μερικές εμπορικές συνδέσεις με τους ιδιοκτήτες άλλων ιστοσελίδων που δεν σχετίζονται με το θέμα τους. Η Google εργάζεται για να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις αυτών των τύπων σχεδίων επανασύνδεσης και τους τιμωρεί όπου αυτό είναι δυνατό.

Η καλύτερη τακτική είναι να εστιάσετε στο περιεχόμενό σας και στην προώθηση στο χώρο εστίασης του ιστότοπού σας, για να κερδίσετε πραγματικά πολύτιμες επιστροφές για τον ιστότοπό σας.