Συμβουλές Facebook: Οδηγός Facebook

Συμβουλές, τεχνάσματα και βοήθεια από το κοινωνικό δίκτυο

Το Facebook έχει γίνει συνώνυμο της κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια, γυρίζοντας παλαιότερα δημοφιλή δίκτυα όπως το MySpace και το Hi5 για να γίνει το σπίτι μακριά από το σπίτι στο διαδίκτυο. Αυτή η συλλογή από συμβουλές Facebook πρέπει να βοηθήσει όλους από τους νέους στην κοινωνική δικτύωση σε αυτούς που θέλουν να βρουν στέρεες στρατηγικές για τη βελτίωση των επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας το Facebook.

Βοήθεια Facebook: Τι είναι το Facebook

Για πολλούς, το Facebook ήρθε από το πουθενά για να κυριαρχήσει στην ψηφιακή τους ζωή. Με ένα είδος ιογενούς ανάπτυξης, το Facebook τείνει να καταναλώνει οικογένειες και ομάδες φίλων με το να μανδαλώνεται σε ένα μόνο μέλος το οποίο στη συνέχεια εξαπλώνεται με το υπόλοιπο. "Πρέπει να είστε στο Facebook!" και "Ελέγξτε τη σελίδα Facebook μου!" είναι τα ψηφιακά ισοδύναμα ενός φτερνίσματος που διαδίδει το Facebook στην υπόλοιπη ομάδα. Τι είναι το Facebook; Από πού προέρχεται; Γιατί να το χρησιμοποιήσετε; Πριν βρεθούμε στις συμβουλές Facebook, θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να είναι το Facebook και τι μπορεί να κάνει.

Συμβουλές και τεχνάσματα του Facebook

Βοήθεια Facebook μπορεί να είναι δύσκολο να έρθει από αν ψάχνετε να ολοκληρώσετε μια συγκεκριμένη εργασία. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Facebook, όπως τη σύνδεση με το ιστολόγιό σας ή τη σύνδεσή του με το Twitter. Αλλά πώς θα εκπληρώσετε αυτά τα καθήκοντα; Αυτές οι συμβουλές στο Facebook θα σας δείξουν πώς να εκτελέσετε μερικά από τα δροσερά κόλπα του Facebook.

Facebook και την οικογένεια

Είναι η οικογένειά σας στο Facebook; Ανησυχείτε για το πώς μπορεί να αλληλεπιδράσει η οικογένειά σας στο Facebook και ποιοι κίνδυνοι μπορεί να παρουσιαστούν στα παιδιά σας; Το Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τα παιδιά σας και έναν εξαιρετικό πόρο για κοινωνικές δραστηριότητες στο διαδίκτυο, αλλά κάθε γονέας πρέπει να γνωρίζει λίγο για το κοινωνικό δίκτυο.

Facebook και Επιχειρήσεις

Το Facebook έχει μεγαλώσει πέρα ​​από το δημοφιλές για να γίνει το de facto πρότυπο για την κοινωνική δικτύωση στη νέα χιλιετία. Ως εκ τούτου, το Facebook παρουσιάζει μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία για την εμπορία των προϊόντων σας ή της μάρκας σας. Με τις σελίδες ανεμιστήρων του Facebook που παρουσιάζουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν γρήγορα (και φτηνά) με χιλιάδες πιθανούς πελάτες, το μόνο ερώτημα είναι πώς να ξεκινήσετε. Αυτές οι συμβουλές στο Facebook θα σας βοηθήσουν να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παιχνίδια στο Facebook

Η δημοτικότητα του δικτύου του δημιουργού Facebook έχει μετατρέψει το κοινωνικό δίκτυο σε πλατφόρμα κοινωνικών παιχνιδιών. Και λόγω της κοινωνικής ενσωμάτωσης, αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικά και εθιστικά. Ποιος δεν θα ήθελε να βρει αυτόν τον παλιό φίλο από το γυμνάσιο και να νιώσει μια συμμορία των κακοποιών τους ή να βρει μια πρώην φίλη και να τους μετατρέψει σε βαμπίρ; Αυτές οι συμβουλές στο Facebook περιλαμβάνουν κάποιες απατεώνες σε δημοφιλή παιχνίδια, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ακούσετε τον καλύτερο φίλο σας να καυχιέται για το πόσο καλύτερα τα αγροκτήματα τους κάνουν στο Farmville.

Facebook Beware

Το Facebook δεν είναι όλα διασκεδαστικά και παιχνίδια. Όπως και με κάθε κοινωνικό ιστότοπο, η δημοτικότητα έχει οδηγήσει σε μια νέα αγορά για τους ψηφιακούς εγκληματίες, και το Facebook τους βοηθά με την παροχή ενός νέου ακροατηρίου. Είναι πάντα σημαντικό να προστατεύετε τον εαυτό σας όταν βρίσκεστε στο διαδίκτυο και αυτές οι γρήγορες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε σε πιθανά ζητήματα.