Πώς να αγοράσετε ένα iPad στο Craigslist

Λήψη της καλύτερης τιμής σε ένα iPad και διεξαγωγή του Exchange Craigslist.

Craigslist παρέχει έναν πολύ καλό τρόπο για να αγοράσει ένα χρησιμοποιημένο iPad και ενδεχομένως να σώσει πολλά χρήματα, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ εκφοβιστικό, ειδικά για εκείνους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει Craigslist για να αγοράσει ένα στοιχείο. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει ιστορίες τρόμου για τους ανθρώπους που έχουν εξαπατηθεί στο Craigslist, και είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό συμβαίνει, είναι εξίσου σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι περισσότερες συναλλαγές Craigslist περνούν χωρίς εμπόδιο. Και Craigslist μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αγοράσετε ένα iPad, εφόσον ακολουθείτε μερικά απλά βήματα.

Πόσα iPad αποθήκευσης χρειάζεστε;

Πώς να πάρετε μια δίκαιη τιμή για ένα iPad

Ακριβώς επειδή κάποιος πωλεί ένα χρησιμοποιημένο iPad στο Craigslist δεν σημαίνει ότι το έχουν τιμολογήσει ως ένα χρησιμοποιούμενο iPad. Πολλές φορές, οι άνθρωποι υπερεκτιμούν την πραγματική αξία των ηλεκτρονικών που πωλούν. Ας το παραδεχτούμε, θα πάμε στο Craigslist επειδή θέλουμε μια καλή συμφωνία σε αυτό. Αλλά με τι τιμή το iPad γίνεται μια καλή συμφωνία;

Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύχρηστος ιστότοπος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μάθουμε πόσα iPad πραγματικά πωλούν: το eBay. Ο δημοφιλής ιστότοπος δημοπρασιών όχι μόνο σας επιτρέπει να περιηγηθείτε μέσω προϊόντων προς πώληση, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προϊόντα που έχουν ήδη πωληθεί. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε πόσο το μοντέλο iPad που βλέπετε έχει στην πραγματικότητα πωληθεί για το eBay, το οποίο σας δίνει μια καλή ιδέα της αξίας του.

Κατά την περιήγηση στο ιστορικό πωλήσεων στο eBay, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει το ίδιο μοντέλο του iPad. Ένα μεμονωμένο iPad θα διαθέτει ένα μοντέλο (iPad 4, iPad Air 2, κλπ.), Μια χωρητικότητα αποθήκευσης (16 GB, 32 GB κ.λπ.) και αν επιτρέπει ή όχι τη λειτουργία Cellular (Wi-Fi vs. Wi-Fi + Κυτταρική). Όλες αυτές οι πληροφορίες παίζουν ρόλο στην τιμή.

Εδώ είναι πώς να φτάσετε στα πωλούμενα αντικείμενα στο eBay: Πρώτον, αναζητήστε το iPad που θέλετε να αγοράσετε. Συμπεριλάβετε το μέγεθος της αποθήκευσης (16 GB, κλπ.) Στη συμβολοσειρά αναζήτησης. Αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Για προχωρημένους" δίπλα στο κουμπί αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα με πολλές επιλογές. Κάντε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στην επιλογή "Πωλημένα λίστες" και πατήστε ξανά το κουμπί "Αναζήτηση".

Ένα πράγμα που πρέπει να δώσουμε προσοχή στις λίστες είναι μια "καλύτερη προσφορά που λαμβάνεται" κοινοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι ο αγοραστής έκανε μια προσφορά για το στοιχείο που είναι φθηνότερο από ό, τι αναφέρεται. Θα πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις καταχωρίσεις. Θα θελήσετε επίσης να μετακινηθείτε σε αρκετές σελίδες αξίας πωλήσεων για να πάρετε μια γενική ιδέα για το εύρος τιμών.

Οι πιο κοινές απάτες iPad και πώς να τις αποφύγετε

Διαπραγμάτευση της τιμής

Τώρα που γνωρίζετε την αξία του iPad, μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή. Πολλοί άνθρωποι που πωλούν είδη στο Craigslist θα απαριθμήσουν τα στοιχεία για περισσότερα από ό, τι θα έπαιρναν για αυτούς. Και οι περισσότεροι άνθρωποι που ρωτούν για το στοιχείο πρόκειται να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή γι 'αυτό, οπότε μην ανησυχείτε για το να πληγώνεις τα συναισθήματα κάποιου προσφέροντας χαμηλότερη τιμή. Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην καρδιά της εμπειρίας του Craigslist.

Η πρότασή μου είναι να προσφέρει περίπου 10% λιγότερο από ό, τι το στοιχείο που πωλεί για το eBay. Αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης και σας επιτρέπει να κάνετε κάποια περιποίηση. Μπορεί να έχετε τύχη και θα λάβουν αυτή την προσφορά αμέσως. Δεν θα ξεπεράσω την τιμή του eBay. Μετά από όλα, αν είστε υπομονετικοί, μπορείτε πάντα να το αγοράσετε σε eBay.

Γνωρίστε σε δημόσιο χώρο

Το πιο αγχωτικό μέρος μιας συναλλαγής Craigslist είναι η ανταλλαγή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρά αντικείμενα υψηλής αξίας όπως τα smartphones και τα tablet. Το καλύτερο μέρος για να συναντήσετε είναι μια καθορισμένη ζώνη ανταλλαγής. Πολλές πόλεις έχουν αρχίσει να προσφέρουν ζώνες ανταλλαγής, συνήθως σε χώρο στάθμευσης της αστυνομικής υπηρεσίας ή στην έδρα της αστυνομίας.

Εάν η πόλη σας δεν προσφέρει ζώνη ανταλλαγής, θα πρέπει να κάνετε την ανταλλαγή μέσα σε ένα καφέ, εστιατόριο ή παρόμοιο κατάστημα. Το δικαστήριο τροφίμων ενός εμπορικού κέντρου θα ήταν καλό μέρος. Είναι αρκετά εύκολο να μεταφέρετε ένα δισκίο σε ένα καφενείο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνετε την ανταλλαγή σε ένα χώρο στάθμευσης.

Πώς να αυξήσετε το σήμα Wi-Fi

Ελέγξτε το iPad προτού το αγοράσετε

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα iPad είναι ένα "iPad", ανεξάρτητα από το αν είναι iPad Air 2 ή iPad 4. Υπάρχει λίγο στο κουτί ή στο ίδιο το iPad για να δείξει το μοντέλο, έτσι θα πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε τουλάχιστον λίγο εξοικειωμένοι με τη λειτουργία ενός iPad, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο αν αυτή είναι η πρώτη σας συσκευή iOS.

Το iPad μπορεί επίσης να επαναφέρεται στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης . Αυτό είναι πραγματικά πολύ εύκολο να γίνει. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό σχετικά με τη ρύθμιση ενός iPad για πρώτη φορά για να πάρετε μια ιδέα της διαδικασίας. Θυμηθείτε: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής. Εάν πιέσετε να μην ρυθμίσετε το iPad, μην περάσετε με την αγορά.

Αφού ρυθμίσετε το iPad (ή εάν ήταν ήδη ρυθμισμένο και έτοιμο για χρήση), θα πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις . Αυτό είναι ένα εικονίδιο που μοιάζει με εργαλεία που γυρίζουν με ετικέτα "Ρυθμίσεις" κάτω από αυτό. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε στην πρώτη σελίδα, μπορείτε να σύρετε από δεξιά προς τα αριστερά και από αριστερά προς τα δεξιά για να περιηγηθείτε στις σελίδες των εικονιδίων. ( Διαβάστε μερικούς άλλους τρόπους για να ανοίξετε γρήγορα μια εφαρμογή στο iPad .)

Αφού ανοίξετε τις ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό μενού και επιλέξτε Γενικά. Οι γενικές ρυθμίσεις θα ανοίξουν στη δεξιά πλευρά των οθονών. Η πρώτη επιλογή είναι "Σχετικά". Αφού πατήσετε Σχετικά, θα δείτε μια λίστα πληροφοριών σχετικά με το iPad. Δώστε προσοχή σε δύο λεπτομέρειες:

1) Ο αριθμός μοντέλου . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να ανατρέξετε σε μια λίστα μοντέλων για να επαληθεύσετε ότι αγοράζετε το σωστό iPad. Πριν φύγετε για την ανταλλαγή, πρέπει να ελέγξετε τη λίστα μοντέλων για τους έγκυρους αριθμούς μοντέλων για το iPad που αγοράζετε. Εάν είναι δυνατόν, απλά εκτυπώστε ολόκληρη τη λίστα. Διαβάστε: Μια λίστα αριθμών μοντέλων iPad.

2) Η χωρητικότητα. Αυτό σας λέει πόσα αποθηκευτικά στοιχεία μπορείτε να τα επιβεβαιώσετε. Ο αριθμός χωρητικότητας θα είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερος από τον διαφημιζόμενο όγκο αποθήκευσης, αλλά θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στον αριθμό. Για παράδειγμα, το 64 GB iPad Air 2 μου έχει χωρητικότητα 55,8 GB.

Εάν είναι δυνατόν, πρέπει επίσης να συνδεθείτε στο Wi-Fi και να επαληθεύσετε ότι η σύνδεση στο Internet λειτουργεί καλά πηγαίνοντας στο πρόγραμμα περιήγησης Safari και πλοηγώντας σε έναν δημοφιλή ιστότοπο όπως το Google ή το Yahoo. Προφανώς, αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό ανάλογα με το πού συναντάτε. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα της συνάντησης σε ένα μέρος με δωρεάν Wi-Fi.

Θυμηθείτε: Ελέγξτε τη συσκευή πριν παραδώσετε χρήματα. Και μην ξεχάσετε να δείτε τη φυσική συσκευή. Αποφύγετε οποιοδήποτε iPad που έχει ρωγμή στην οθόνη ακόμα και αν βρίσκεται στην λοξή περιοχή, η οποία είναι η περιοχή ακριβώς έξω από την πραγματική οθόνη. Μια μικρή ρωγμή μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη και μεγαλύτερη ρωγμή.

Πριν αγοράσετε

Αν το iPad δεν έχει ήδη επαναφερθεί στην εργοστασιακή προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περάσατε τη διαδικασία εγκατάστασης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το Find My iPad είναι απενεργοποιημένο . Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, πατώντας στο " iCloud " από το αριστερό μενού και ελέγχοντας τη ρύθμιση Find My iPad στο πλαίσιο των ρυθμίσεων iCloud. Εάν είναι ενεργοποιημένη, πατήστε στη ρύθμιση και απενεργοποιήστε την. Απενεργοποίηση του Find My iPad απαιτεί την εισαγωγή ενός κωδικού πρόσβασης, γι 'αυτό είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής. Αν το άτομο δεν γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης, μην αγοράσετε το iPad.

Αφού αγοράσετε το iPad

Όλα πάνε καλά και αγοράζετε το iPad. Και τώρα τι?

Εάν δεν χρειάστηκε να ρυθμίσετε το iPad όταν το αγοράσατε, θα πρέπει να το επαναφέρετε σίγουρα και να περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλα έχουν ρυθμιστεί σωστά. Μπορείτε να επαναφέρετε το iPad στις εργοστασιακές προεπιλογές μέσα στις Ρυθμίσεις μεταβαίνοντας στο Γενικά, μετακινώντας προς τα κάτω για να επιλέξετε Επαναφορά και έπειτα επιλέγοντας Διαγραφή Όλου Περιεχομένου και Ρυθμίσεων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του iPad μεταβαίνοντας στον οδηγό εκπαίδευσης του iPad 101 . Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα πρώτα δέκα πράγματα που πρέπει να κάνετε με το iPad σας .

Μην εκφοβίζεστε!

Ξέρω ότι αυτό το άρθρο είναι μακρύ και φαίνεται περίπλοκο, αλλά η διαδικασία ακούγεται πιο σκληρή από ό, τι είναι. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα μπείτε στις Ρυθμίσεις για να ελέγξετε τον αριθμό μοντέλου, δανείστε το iPad ενός φίλου για να το χρησιμοποιήσετε ως δοκιμή. Η διαδικασία είναι η ίδια στο iPhone, οπότε αν δεν γνωρίζετε κανέναν με iPad, χρησιμοποιήστε ένα iPhone. Ή αν έχετε ένα κατάστημα της Apple κοντά σας, μεταβείτε στο κατάστημα και χρησιμοποιήστε ένα από τα iPads του.

8 Μαθήματα iPad για αρχάριους