Ποια είναι η νεώτερη έκδοση του iPad;

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία μοντέλα με τέσσερα διαφορετικά μεγέθη , αλλά το μέγεθος δεν έχει σημασία. Ενώ τα μοντέλα iPad Pro 12,9-ιντσών και 10,5 ιντσών είναι πολύ παρόμοια μεταξύ τους, υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές όταν μεταβαίνετε στο iPad 9,7 ιντσών και το iPad Mini 7,9 ιντσών. Αυτό προσθέτει περισσότερη σύγχυση όταν αποφασίζετε για ένα iPad , ειδικά όσοι θέλουν να σιγουρευτούν ότι θα έχουν το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο iPad, γι 'αυτό θα το σπάσουμε για εσάς.

Το iPad Pro (10,5 ιντσών και 12,9 ιντσών)

Το iPad Pro είναι τώρα στη δεύτερη γενιά του και ενώ η πρώτη γενιά είχε μερικές μεγάλες διαφορές μεταξύ των μοντέλων, η μόνη διαφορά μεταξύ των τελευταίων μοντέλων 12,9 ιντσών και 10,5 ιντσών είναι το μέγεθος και η τιμή. Το μοντέλο 10,5 ιντσών θα σας εξοικονομήσει $ 150 για την ίδια απόδοση και χαρακτηριστικά, αλλά το επιπλέον μέγεθος στην οθόνη καθιστά την iPad Pro 12,9-ιντσών μια πραγματική ευχαρίστηση για χρήση.

Τι σημαίνει "pro" για το iPad Pro; Η Apple εμπορεύεται το Apple Pencil , ένα προηγμένο γραφίδα που λειτουργεί μόνο στα μοντέλα iPad Pro και το Smart Keyboard μαζί με το iPad Pro. Αλλά αυτό που κάνει πραγματικά αυτό το iPad διαφορετικό είναι η ταχύτητα επεξεργασίας που ταιριάζει ή και υπερβαίνει τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές και την αυξημένη μνήμη που επιτρέπει την ομαλότερη multitasking .

Αλλά ίσως ο καλύτερος λόγος για να πάει με ένα iPad Pro πάνω από το κανονικό μοντέλο είναι η μελλοντική απόδειξη της αγοράς. Ο ταχύτερος επεξεργαστής και η αυξημένη μνήμη RAM θα ​​δώσουν στο Pro ένα πλεονέκτημα χρόνια κάτω από τη γραμμή όταν το κανονικό iPad μπορεί να φωνάζει για αναβάθμιση.

Το & # 34; iPad & # 34;

Το iPad 9,7 ιντσών ήταν το πρώτο μοντέλο που εισήχθη και ενώ είχε λίγα χρόνια με το όνομα "iPad Air", είναι γενικά το πιο δημοφιλές iPad. Το 2018 ανανέωσης αυτού του μοντέλου περιλαμβάνει υποστήριξη για το Apple Pencil και αναβάθμιση στον ίδιο επεξεργαστή A10 Fusion που χρησιμοποιείται στη σειρά smartphone του iPhone 7, κάτι που αποτελεί ωραία ώθηση στο μοντέλο του 2017.

Αυτό το iPad είναι το πρώτο tablet της Apple, ξεκινώντας από μόλις $ 329 με μια έκπτωση 30 $ για σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η νέα υποστήριξη για το μολύβι της Apple συνδυάζεται με την ενισχυμένη υποστήριξη γραφίδας στη σουίτα εφαρμογών iWork, η οποία περιλαμβάνει σελίδες, αριθμούς και κεντήματα.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της σειράς δισκίων iPad 9,7 ιντσών και iPad Pro είναι η απόδοση. Το iPad Pro είναι πολύ πιο γρήγορο και έχει περισσότερη μνήμη RAM για να κρατάει εφαρμογές στη μνήμη. Το iPad 9,7 ιντσών δεν υποστηρίζει το έξυπνο πληκτρολόγιο, αν και υποστηρίζει τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια, Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο .

Το iPad Mini 4

Το iPad Mini 4 είναι όλα εκτός από νεκρά. Το μόνο πράγμα που μας κρατά από μια επίσημη ταφή είναι ότι η Apple την πουλάει ακόμα. Αλλά χωρίς ανανέωση από το 2015, φαίνεται σαφές ότι η Apple δεν έχει καμία πρόθεση να αναβιώσει το Mini και ίσως ο μόνος λόγος για τον οποίο εξακολουθεί να πωλείται είναι ότι εξακολουθεί να πωλεί.

Αλλά θα έπρεπε; Δεν συνιστούμε το iPad Mini 4 επειδή η τιμή είναι υψηλότερη από το επίπεδο εισαγωγής 9,7 ιντσών iPad, το οποίο διαθέτει έναν ταχύτερο επεξεργαστή και υποστηρίζει το μολύβι της Apple. Το Mini 4 περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο 128 GB, το οποίο είναι ωραίο, αλλά η καλύτερη αντιμετώπιση για όσους χρειάζονται την πρόσθετη αποθήκευση είναι να πληρώσουν λίγο περισσότερο για την έκδοση 128 GB του iPad 9,7 ιντσών.

Το iPad Pro 9,7 ιντσών

Ενώ δεν μπορείτε πλέον να το αγοράσετε στα καταστήματα της Apple, το πρώτο 9,7 ιντσών iPad Pro είναι το "νεότερο" 9,7 ιντσών iPad Pro και ίσως το τελευταίο. Η Apple έχει προχωρήσει στο μέγεθος 10,5 ιντσών για το μικρότερο iPad Pro, αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε την έκδοση 9,7 ιντσών σε μερικούς λιανοπωλητές και στις ανακαινισμένες λίστες της Apple . Θα πρέπει να αγοράσετε ανακαινισμένο; Έρχονται με την ίδια εγγύηση 1 έτους και είναι συχνά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αγοράσετε ένα φτηνό iPad. Το 9,7-ιντσών iPad Pro είναι ένα εξαιρετικό tablet και μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να γλιστρήσει στο επίπεδο «pro» χωρίς να πληρώσει την τιμή iPad Pro.