Πώς να επεξεργαστείτε μια τοποθεσία στους Χάρτες Google

Επεξεργαστείτε μια θέση χάρτη, προσθέστε μια τοποθεσία που λείπει ή μετακινήστε έναν χαμένο δείκτη

Οι Χάρτες Google χρησιμοποιούν λεπτομερείς χάρτες και συλλέγουν μαζί δορυφορικές εικόνες για την προβολή σπιτιών, δρόμων και ορόσημων. Συνήθως, αυτό λειτουργεί καλά, αλλά περιστασιακά μια δομή μπορεί να φαίνεται ότι βρίσκεται σε λάθος τοποθεσία ή λείπει εξ ολοκλήρου ή μια διεύθυνση μπορεί να αναφέρεται εσφαλμένα. Η Google παρέχει μια διαδικασία για τους χρήστες να υποβάλλουν τροποποιήσεις στους Χάρτες Google. Προηγουμένως, όλες οι επεξεργασίες χαρτών υποβλήθηκαν μέσω του εργαλείου Χαρτογράφου. Τώρα υποβάλλονται απευθείας μέσω των Χαρτών Google.

Ο Χαρτογράφος έχει διακοπεί

Μέχρι την άνοιξη του 2017, η Google χρησιμοποίησε το Map Maker, ένα εργαλείο επεξεργασίας χαρτών με βάση το πλήθος, για επεξεργασίες σε τοποθεσίες, ευνοώντας την αναφορά των απαραίτητων αλλαγών απευθείας στους Χάρτες Google. Όταν ο Map Maker αποσύρθηκε εξαιτίας ανεπιθύμητων μηνυμάτων και εσπευσμένων επεξεργασιών, οι δυνατότητες επεξεργασίας έγιναν διαθέσιμες απευθείας στους Χάρτες Google, στο πλαίσιο του προγράμματος Τοπικοί Οδηγοί, για τους ακόλουθους σκοπούς:

Όλες οι επεξεργασίες στους Χάρτες Google ελέγχονται χειροκίνητα για να αποφευχθεί η επανάληψη των προβλημάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Χαρτογράφου, προκαλώντας σημαντική αναμονή σε προτεινόμενες τροποποιήσεις. Η συνταξιοδότηση του Χαρτογράφου ενδέχεται να είναι προσωρινή, εν αναμονή της επίλυσης των προβλημάτων που προκάλεσαν τη διακοπή της.

Επεξεργασία μιας τοποθεσίας

Αναφέρετε σε Google ένα μη εντοπισμένο δείκτη τοποθεσίας ή μια ανακριβή διεύθυνση στο δρόμο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε τους Χάρτες Google σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Αναζητήστε το μέρος που θέλετε να αναφέρετε πληκτρολογώντας μια διεύθυνση στο πεδίο αναζήτησης ή κάνοντας κλικ στην τοποθεσία του χάρτη.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή σχολίων στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην αποστολή σχολίων από το εικονίδιο μενού στο πεδίο αναζήτησης.
  4. Επιλέξτε Προβολή επεξεργασίας στο μενού που εμφανίζεται.
  5. Διορθώστε τη διεύθυνση πληκτρολογώντας τη διεύθυνση που αναγράφεται ή υποδεικνύοντας ότι ο δείκτης τοποθετείται εσφαλμένα στο χάρτη κάνοντας κλικ σε ένα πλαίσιο και σύροντας το δείκτη στη σωστή θέση στο χάρτη.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή . Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις σας εξετάζονται από το προσωπικό της Google πριν τεθούν σε ισχύ.

Προσθέτοντας μια τοποθεσία που λείπει

Για να αναφέρετε μια τοποθεσία που λείπει εξ ολοκλήρου από τους Χάρτες Google:

  1. Ανοίξτε τους Χάρτες Google.
  2. Επιλέξτε Προσθήκη θέματος που λείπει από το μενού στο πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα και μια διεύθυνση για τη θέση που λείπει στα πεδία που παρέχονται. Τα πεδία είναι επίσης διαθέσιμα για να προσθέσετε μια κατηγορία, τον αριθμό τηλεφώνου, τον ιστότοπο και τις ώρες λειτουργίας, αν ισχύουν.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή . Η τοποθεσία που προτείνετε ελέγχεται από το προσωπικό της Google πριν προστεθεί στο χάρτη.

Οι συμβουλές και τα κόλπα των Χαρτών Google