Η Βάση δεδομένων ταινιών Internet

Τι είναι το IMDb;

Η Βάση δεδομένων ταινιών Internet είναι η μεγαλύτερη, πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων ταινιών στον Ιστό. Αυτή η εκπληκτικά λεπτομερής και πλούσια πηγή δεδομένων ταινιών διαθέτει κορυφαίες ταινίες , ειδήσεις κινηματογράφου, κριτικές ταινιών, ρυμουλκούμενα ταινιών , προβολές ταινιών ταινιών, κριτικές ταινιών DVD, προφίλ διασημοτήτων κλπ. Η βάση δεδομένων ταινιών Internet (IMDb) είναι πραγματικά ένα μαμούθ αποθήκη των πληροφοριών ταινία.

Πώς να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο IMDB

Η Βάση δεδομένων ταινιών Internet έχει καταστήσει όσο το δυνατόν πιο εύκολη την εύρεση αυτού που ψάχνετε με μερικά μόνο κλικ, αλλά υπάρχουν μερικές υπολειμματικές λειτουργίες αναζήτησης που θα θέλετε να ελέγξετε επίσης. Περιηγηθείτε στις πολλές επιλογές ταινίας που είναι διαθέσιμες στην αρχική σελίδα βάσης δεδομένων ταινιών Internet ή για μια πιο εστιασμένη αναζήτηση, δοκιμάστε τη μηχανή αναζήτησης ταινιών Internet Movie. Μπορείτε να αναζητήσετε τον τίτλο Ταινία / Τηλεόραση, Όνομα Cast / Crew, Όνομα χαρακτήρων, Αναζήτηση λέξεων, Σε αυτήν την ημέρα στο Ιστορικό , Πρόσφατες εκδόσεις ή συγκεκριμένη λειτουργία IMDb. Κάθε μία από αυτές τις επιλογές αναζήτησης έχει ένα αρκετά εκτεταμένο αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να εστιάσετε ακόμα περισσότερο την έρευνά σας. η επιλογή Αναζήτηση λέξεων έχει μόνο πάνω από 20 διαφορετικές παραμέτρους αναζήτησης που μπορείτε να ξεγελάσετε. Μπορείτε να βρείτε συμβουλές σύνθετης αναζήτησης στη σελίδα βοήθειας βάσης δεδομένων ταινιών Internet. Ο ευρετήριο κοινών εκτελεσθεισών αναζητήσεων βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας. θα πρέπει να μετακινηθείτε κάτω από το εισαγωγικό κείμενο για να το βρείτε. Λίγα πιο χρήσιμες συμβουλές αναζήτησης IMDB:

Μερικές από τις πιο χρήσιμες και ενδιαφέρουσες συμβολοσειρές αναζήτησης βάσεων δεδομένων ταινιών Internet ήταν η αναζήτηση ονόματος χαρακτήρων, η αναζήτηση τρελών πιστώσεων, η αναζήτηση συνόλων αναζήτησης και η αναζήτηση μουσικών κομματιών. Θα συνιστούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σελίδα Συντομεύσεις αναζήτησης στο Internet Movie Movie εάν χρησιμοποιείτε το IMDb σε τακτική βάση. πραγματικά, μειώνει πραγματικά τον χρόνο που ψάχνετε και είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να διερευνήσετε περισσότερα από αυτό που η Βάση δεδομένων ταινιών Internet έχει να προσφέρει.

Πανεπιστήμιο IMDB

Το Πανεπιστήμιο Βάσεων Δεδομένων Internet Movie έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους νέους και έμπειρους χρήστες μια πιο ισχυρή εμπειρία αναζήτησης στο IMDb. Μερικά από τα πιο χρήσιμα μαθήματα αναζήτησης περιλαμβάνουν:

Ειδικά χαρακτηριστικά

Και πάλι, αυτός ο ιστότοπος είναι τόσο μαμούθ που δεν υπάρχει τρόπος να συμπεριλάβουμε όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά εδώ. Αλλά εδώ είναι μερικά από αυτά που είναι δημοφιλή με πολλούς χρήστες και οπαδούς:

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω τη βάση δεδομένων ταινιών Internet;

Αν έχετε ποτέ κοιτάξει μια ταινία στον Ιστό, πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει τη Βάση δεδομένων ταινιών Internet χωρίς να το γνωρίζετε. Οι αναπροσαρμοσμένες καταχωρίσεις τους είναι, όπως ήδη αναφέρθηκε, απλά γιγαντιαίες. και οι υπηρεσίες μηχανών αναζήτησης είναι εύχρηστες και εξαιρετικά ολοκληρωμένες. Το IMDb είναι κατά τη γνώμη μου απολύτως το καλύτερο μέρος για να βρείτε ταινίες ή να αναζητήσετε πληροφορίες ταινιών online.

Το IMDB, γνωστό και ως Internet Movie Database, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς πολυμέσων στον Παγκόσμιο Ιστό, προσφέροντας μια εκτενή βάση δεδομένων με ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πληροφορίες για ηθοποιούς / ηθοποιούς. Το site ξεκίνησε επίσημα το 1990 και τώρα ανήκει στο Amazon.com.

Το IMDB, με μια λέξη, είναι εκτεταμένο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια εκπληκτική ποικιλία πληροφοριών σχετικά με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας: σεναριογραφίες, πληροφορίες, πληροφορίες σκηνοθέτη / παραγωγού, επαφές δημοσιότητας, περιλήψεις οικόπεδων, ρυμουλκούμενα ταινιών κλπ. Εκτός από τις βασικές πληροφορίες, βιογραφίες και αξιοσημείωτα αποσπάσματα από επαναλαμβανόμενες τηλεοπτικές εκπομπές ή χαρακτήρες ταινιών) και τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αμέσως χιλιάδες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στον ίδιο τον ιστότοπο.

Οι χρήστες της βάσης δεδομένων ταινιών Internet καλούνται να συμμετάσχουν στον συνεχώς αυξανόμενο πλούτο των πληροφοριών, βαθμολογώντας ταινίες σε μια κλίμακα αξιολόγησης. Το IMDB Top 250 βασίζεται σε αυτές τις ψήφοι εμπιστοσύνης (ή απόρριψης) των χρηστών, περιστρέφοντας σταθερά έναν κατάλογο ταινιών μέσω της λίστας αγαπημένων ανάλογα με τις ψήφους που λάβατε.

Κάθε σελίδα που σχετίζεται με μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή στο IMDB προσφέρει πολλές συνεπείς λειτουργίες:

Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά του site προσφέρουν πιο εκτεταμένη και εύρωστη χρήση στους IMDB "pro" χρήστες. χρήστες που εγγραφούν να πληρώνονται συνδρομητές στη βάση δεδομένων ταινιών Internet. Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία των πληροφοριών που βρέθηκαν στο IMDB είναι διαθέσιμες δωρεάν.