Συμβουλές και κόλπα Instagram

Το Instagram είναι ένα φοβερό κοινωνικό δίκτυο για την κοινή χρήση φωτογραφιών. Είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και τώρα που όλοι από κάθε δημογραφικό έχει ένα έξυπνο τηλέφωνο? υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών. Ακολουθούν μερικές συγκεκριμένες συμβουλές που μπορείτε ή δεν μπορεί να γνωρίζετε σχετικά με αυτό, ώστε να απολαύσετε ακόμα πιο ευχάριστη την εμπειρία σας με την εφαρμογή.

Παρατηρήστε το Instagram

Το Instagram είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να αποκτήσετε κοινό για τα κοινωνικά μέσα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι δημιουργίας του ακροατηρίου σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε οπαδούς και να δημιουργήσετε ένα κοινό είναι να συμπεριληφθείτε στη λίστα προτεινόμενων χρηστών της Instagram. Μόλις κάνετε αυτή τη λίστα, θα εμφανιστεί στον κόσμο για περίπου 2 εβδομάδες. Μέσα σε αυτές τις 2 εβδομάδες θα αποκτήσετε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οπαδοί "φάντασμα" ή λογαριασμοί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, αλλά θα κερδίσετε επίσης το οργανικό πλήθος που θα σας ακολουθήσει επειδή απολαμβάνουν πραγματικά τη δουλειά σας. Η εμφάνιση του Instagram δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά να το κάνετε αυτό. παραμείνετε επικεντρωμένοι στο να έχετε τη ζωοτροφή σας συνεπή. Δημοσιεύστε την καλύτερη δουλειά σας, επικοινωνήστε με το ακροατήριό σας. Στη συνέχεια, το κοινό σας θα σας συστήσει και εάν το Instagram το θεωρήσει κατάλληλο, θα εμφανιστεί στη λίστα προτεινόμενων χρηστών.

Διαχειριστείτε τους ιδιωτικούς και δημόσιους λογαριασμούς σας

Υπήρχε ένας χρόνος στις πρώτες αρχές του Instagram, όπου η εφαρμογή σάς επιτρέπει μόνο να χρησιμοποιείτε έναν ενιαίο λογαριασμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε έναν άλλο λογαριασμό, αλλά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε στον άλλο λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, έχω λογαριασμό για την οικογένειά μου όπου μοιράζομαι φωτογραφίες των παιδιών μου. Έχω έναν άλλο λογαριασμό που χρησιμοποιώ για να εμφανίζω διάφορες φωτογραφίες. ξέρετε, φαγητό, κατοικίδια ζώα, περίεργα ευρήματα, καθημερινή ζωή μου. Στη συνέχεια, έχω τον κύριο λογαριασμό μου όπου μοιράζομαι μόνο την προσωπική δουλειά μου και μερικές φορές την εργασία του πελάτη μου. Όπως μπορείτε να δείτε, παίρνει πολύ κουραστικό να μπείτε σε κάθε ένα λογαριασμό εάν πρέπει να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε κάθε φορά. Πρόσφατα, το Instagram μας έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστούμε πολλούς λογαριασμούς και να διευκολύνουμε όλους μας. Μπορείτε να έχετε μέχρι και πέντε λογαριασμούς κάθε φορά τώρα και για τους περισσότερους, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Για να προσθέσετε τους λογαριασμούς σας, μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο και τρεις τελείες επάνω δεξιά. Βρείτε το "Προσθήκη λογαριασμού" μετακινηθείτε προς τα κάτω. Μόλις προσθέσετε τους λογαριασμούς σας (μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε έναν νέο λογαριασμό), μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτόν χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε και να βγείτε έξω.

Θα υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού στην κορυφή της κύριας σελίδας Instagram. Κάντε κλικ σε αυτό το αναπτυσσόμενο μενού και οι λογαριασμοί σας θα εμφανιστούν και μπορείτε να επιλέξετε τον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να μεταβείτε.

#Hashtag #Hashtag #Hashtag

Hashtags είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε φωτογραφίες, να βρείτε νέους ανθρώπους που να ακολουθούν / να αποκτήσουν νέους οπαδούς και να μοιραστούν εικόνες σε ένα συλλογικό θέμα. Η εύρεση αυτών των ετικετών (και η εύρεση των σωστών) σας βοηθούν να συνδεθείτε με ένα ευρύτερο κοινό με τα ίδια ενδιαφέροντα στο Instagram. Το κλειδί όμως χρησιμοποιεί και αναζητά το σωστό hashtag. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι έχετε μια οικογενειακή επανένωση. Στη συνέχεια, θα έχετε πολλές φωτογραφίες με την οικογένειά σας που θα μοιραστείτε με το Instagram. Αλλά δεν είσαι ο μόνος. Ο ξάδερφος σας από το Τέξας θα έχει επίσης αρκετές φωτογραφίες. η θεία σου από την Νέα Υόρκη θα θέλει επίσης να μοιραστεί τις φωτογραφίες της. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε και να τα δείτε σαν ένα άλμπουμ; Χρησιμοποιήστε ένα συγκεκριμένο hashtag. Καταρχάς, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ήδη δημιουργηθεί η ετικέτα hash που εσείς και η οικογένειά σας πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να το αναζητήσετε πληκτρολογώντας το hashtag στη λειτουργία αναζήτησης Instagram. Εάν χρησιμοποιείται, δημιουργήστε μια άλλη ετικέτα. Εάν είναι διαθέσιμο, τότε περάστε τη λέξη στην οικογένειά σας. Ας χρησιμοποιήσουμε το όνομά μου για παράδειγμα.

Η οικογένεια μπορεί τώρα να μοιραστεί όλες τις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας ένα hashtag - # PuetFamilyAugust2016. Τώρα η οικογένειά μου μπορεί να βρει όλες τις φωτογραφίες από το συγκεκριμένο γεγονός.

Βρείτε περισσότερους λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσετε

Μπορείτε να αναζητήσετε τα hashtags και να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας (πιστέψτε με, έχω κάνει αυτό.) Μαζί με την αναζήτηση hashtags, μπορείτε να πάτε να δείτε τη σελίδα της δραστηριότητας του Instagram. Αυτή είναι μια σελίδα όπου μπορείτε να δείτε ποιος από το ακροατήριό σας "άρεσε" τις αναρτήσεις σας, όταν κάποιος σας έχει επισημάνει με ετικέτα ή ποια είναι τα άτομα που ακολουθείτε "όπως". Αυτό είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να βλέπετε πολλές ακόμα εικόνες και με βάση αυτό που κάνουν οι λαοί ακολουθείτε απολαύστε. Πιστεύω αληθινά ότι αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα της εφαρμογής, ακριβώς μια εγκοπή κάτω από την πραγματική ζωοτροφή μου από ανθρώπους που ακολουθώ. Η σελίδα "Δραστηριότητα" με βοηθά επίσης να βρω νέους ανθρώπους, να δω νέες εικόνες και να μου δώσεις την ευκαιρία να δουν μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που ακολουθώ.

Μην χάσετε το αγαπημένο σας Instagramers Post

Εάν ακολουθείτε πολλά Instagramers και εσείς ο ίδιος έχετε πολλούς οπαδούς, φροντίζοντας να ενημερώνεστε μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη πιθανότητα να χάσετε πολλές, πολλές θέσεις. Το Instagram δηλώνει ότι οι χρήστες βλέπουν μόνο ένα μικρό ποσοστό δημοσιεύσεων βάσει των ευρημάτων τους. Αυτό συμβαίνει όταν ανατινάξετε, Instagram. Γνωρίζουν αυτό και έχουν δηλώσει ότι πρόκειται να συνεχίσουν να εργάζονται στους αλγορίθμους τους. Είτε θα βοηθήσει ή όχι, θα περιμένουμε και θα δούμε. Προς το παρόν, υπάρχουν τρόποι να μην χάσετε τα αγαπημένα σας Instagramers. Αν θέλατε να βεβαιωθείτε ότι θα δείτε όλες τις δημοσιεύσεις του Justin Timberlake, τότε μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα προφίλ τους, να πατήσετε το εικονίδιο των τριών σημείων στην επάνω δεξιά γωνία και να επιλέξετε το "Ενεργοποίηση της δημοσίευσης". Ορίστε. Τώρα θα ειδοποιηθείτε όποτε ο Justin Timberlake δημοσιεύει στο Instagram. Μη το αναφέρετε. Παρακαλώ.

Ελέγξτε το Instagram σας σε μια επιφάνεια εργασίας

Το Instagram ξεκίνησε ως πλατφόρμα μόνο για κινητά. Μετά από έλεγχο και διεξαγωγή ομάδων εστίασης, η έδρα της Instagram κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής μπορούν και πρέπει να βρίσκονται σε μια μεγαλύτερη οθόνη, στην επιφάνεια εργασίας σας και έξω στον παγκόσμιο ιστό. Η λειτουργία ιστού είναι μια φιλική προς τον χρήστη έκδοση της εφαρμογής για κινητά. Δεν θα μπορείτε να κάνετε μεταφόρτωση μέσω της έκδοσης ιστού. Μπορείτε να αναζητήσετε και να παρακολουθήσετε άτομα και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού και του προφίλ σας στην έκδοση ιστού. Για να ξεκινήσετε τη χρήση του Instagram στον ιστό, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Instagram.com.

Αφαιρέστε τον εαυτό σας από τις ετικέτες φωτογραφιών

Ας υποθέσουμε ότι ήσασταν έξω σε μια οικογενειακή επανένωση και ότι η πλειονότητα των ξαδερφών σας είναι άπληστοι χρήστες του Instagram. Προφανώς θα πάρετε αρκετές φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας μέλη της οικογένειας. Αυτές οι φωτογραφίες θα τοποθετηθούν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και στο Instagram σίγουρα! Αυτές οι φωτογραφίες θα εμφανιστούν στην ενότητα "Φωτογραφίες από εσάς" στη σελίδα του προφίλ σας. Καθώς συναντάτε αυτές τις ετικέτες με ετικέτες του εαυτού σας που μπορεί να μην σας αρέσει (για οποιοδήποτε λόγο), μπορείτε να επιλέξετε να τις αποκρύψετε. Για να καταργήσετε μια φωτογραφία στην οποία έχετε επισημανθεί με ετικέτα, πατήστε σε αυτήν τη φωτογραφία και θα δείτε το όνομα οθόνης Instagram. Αγγίξτε τη λαβή σας και θα εμφανιστεί ένα μενού. Από αυτό το μενού επιλέξτε "Απόκρυψη από το προφίλ μου ή Κατάργηση από τη φωτογραφία. Voila! Η ενοχλητική φωτογραφία δεν θα σας έχει πλέον επισημάνει.

Στείλτε το ξαδέλφου σας ένα άμεσο μήνυμα

Τώρα που έχετε αφαιρέσει την ετικέτα σε αυτή τη φωτογραφία, ίσως θελήσετε να αφήσετε τον ξαδέλφη σας να γνωρίζει ότι έχετε αφαιρέσει τον εαυτό σας. Στην κύρια σελίδα του λογαριασμού σας Instagram θα δείτε ένα εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία. Πατήστε αυτό το εικονίδιο και θα μεταφερθείτε στο μενού άμεσου μηνύματος. Εδώ θα βρείτε και θα στείλετε τα προσωπικά σας μηνύματα με άλλα Instagramers. Παρόλο που το Instagram είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, θυμηθείτε ότι πρόκειται πρωτίστως για ένα κοινωνικό δίκτυο. Αυτή η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων είναι αρκετά συνηθισμένη στα κοινωνικά δίκτυα και το Instagram είναι σίγουρα αυτό. Έτσι σημειώσεις, φωτογραφίες ή βίντεο που δεν θέλετε να βλέπετε το κοινό - το Instagram έχει αυτή τη λειτουργία για εσάς. Ας αρχίσουμε λοιπόν. Για να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα, πατήστε το εικονίδιο διασταύρωσης στην επάνω δεξιά γωνία του μενού, επιλέξτε "Αποστολή φωτογραφίας ή βίντεο" ή "Αποστολή μηνύματος". Ta-Da! Το ιδιωτικό μήνυμα είναι έτοιμο για μετάβαση και αποστολή.

Η οικογένεια εφαρμογών της Instagram

Το Instagram έχει τρεις άλλες εφαρμογές για να σας βοηθήσει να δημοσιεύσετε cool stuff στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές στο Instagram (με την προϋπόθεση ότι έχετε ήδη πραγματοποιήσει λήψη στο τηλέφωνό σας). Όταν δημοσιεύετε στο Instagram, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν δύο εικονίδια στην κάτω δεξιά γωνία. Ο ένας είναι ένας άπειρος βρόχος και ένας άλλος που μοιάζει με κύβο. Ο άπειρος βρόχος είναι η εφαρμογή Boomerang της Instagram (iOS Android). Ο κύβος; Εφαρμογή της διάταξης Instagram (iOS Android). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές από το Instagram μόλις τις κατεβάσετε. Κάθε εφαρμογή είναι πολύ διαφορετική. Η εφαρμογή Boomerang λαμβάνει μια σειρά φωτογραφιών που συνδυάζονται για να παίζουν προς τα εμπρός και προς τα πίσω, όπως ένα κινούμενο GIF. Το σύνθετο αποθηκεύεται στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και μπορείτε να το μοιραστείτε με το Instagram ή το Facebook. Αυτά τα "μπούμερανγκ" είναι αρκετά δροσερά, καθώς βοηθούν στην εμφάνιση της τροφής σας ζωντανή.

Η διάταξη είναι μια εφαρμογή κολάζ ή δίπτυχη. Αυτοί οι τύποι εφαρμογών σας βοηθούν να τοποθετήσετε πολλές φωτογραφίες σε μία εικόνα. Μπορείτε να επιλέξετε την πραγματική διάταξη της εικόνας και σε κάθε διάταξη μπορείτε να τοποθετήσετε διαφορετικές εικόνες που μπορείτε να επανατοποθετήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος τους. Η διάταξη σας βοηθά να δημιουργήσετε εικόνες κολάζ για να σας βοηθήσουμε να μοιραστείτε την οπτική σας ιστορία. Για παράδειγμα, ας επιστρέψουμε στην οικογενειακή επανένωση. Αντί να βομβαρδίζετε τη ροή δεδομένων σας με πολλές εικόνες τη φορά, μπορείτε να μοιραστείτε πολλές εικόνες σε μια ανάρτηση. Το κοινό σας θα εκτιμήσει αυτό σίγουρα και θα λατρέψει επίσης το γεγονός ότι μπορούν ακόμη να δουν το γεγονός σε πολλές εικόνες.

Τέλος, το Hyperlapse για χρήστες iOS σας βοηθά να δημιουργείτε βίντεο με χρονική καθυστέρηση για τη σελίδα Instagram. Μπορείτε να πυροβολήσετε αυτά τα βίντεο, να ρυθμίσετε την ταχύτητα (αργή = 1x, υπερ-γρήγορη 12x) και στη συνέχεια να κάνετε κοινή χρήση με το Instagram ή το Facebook. Έτσι, ανέφερα το Facebook μερικές φορές. Το Instagram έχει τρία νεότερα αδέλφια. Ο γονιός αυτών των παιδιών είναι το Facebook.

Αφού κατεβάσετε αυτές τις εφαρμογές, παίξτε μαζί τους και δείτε πόσο δημιουργικό μπορείτε να φτάσετε. Λειτουργούν άψογα μαζί, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ανεξάρτητες εφαρμογές.