Οι 8 καλύτεροι φακοί DSLR της Nikon να αγοράσουν το 2018

Βρείτε τους κορυφαίους εναλλάξιμους φακούς της Nikon

Δεν έχει σημασία ποιος φωτογράφος είστε, υπάρχει ένας φακός DSLR που είναι ιδανικός για τις ανάγκες σας για γυρίσματα. Είτε θέλετε λήψεις τοπίου, εικόνες από τον τελευταίο αθλητικό αγώνα ή φωτογραφία δρόμου, υπάρχουν δεκάδες επιλογές που προσφέρουν πολύ μεγαλύτερο έλεγχο από τον τυπικό φακό του κιτ. Η άρση της τέλειας φωτογραφίας δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά, ευτυχώς, μια έξυπνη επιλογή φακού μπορεί να κάνει τις εικόνες σας καλύτερη ποιότητα. Και μερικοί από τους καλύτερους φακούς της Nikon δεν είναι καν από αυτή τη δεκαετία. Ενώ μπορεί να σας εκπλήξει να βλέπετε κάποιους φακούς εδώ που υπάρχουν στην αγορά εδώ και χρόνια, είναι απλώς η απόδειξη ότι οι φακοί Nikon αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου και συνεχίζουν να προσφέρουν εξαιρετική φωτογραφία. Χρειάζεστε βοήθεια για να καρφώσετε τον καλύτερο φακό; Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα που είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσετε το παιχνίδι φωτογραφίας σας.

Με την καλύτερη οπτική απόδοση στην κατηγορία, ο φακός Tamron AF 70-300mm F / 4.0-5.6 αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες Nikon DSLR που θέλουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό ζουμ και αξίας. Ο ενσωματωμένος κινητήρας βοηθάει στη γρήγορη χρήση της ηχομόνωσης της Tamron, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καταγράφει γρήγορες κινήσεις όπως αθλήματα ή αγώνες. Αν ένας φωτογράφος επιλέξει να ρυθμίσει την εικόνα ή να κάνει ρυθμίσεις εικόνας σε μια ιδιοτροπία, η πλήρης χειρωνακτική εστίαση είναι ενσωματωμένη χωρίς την ανάγκη για διακόπτες ή κουμπιά. Η μεγέθυνση του φακού Tamron επιτυγχάνεται καλύτερα μεταξύ 180mm και 300mm, η οποία επισημαίνεται στον φακό με μια χρυσή λωρίδα για γρήγορη τοποθέτηση. Ένας διακόπτης στο σώμα του φακού μεταβαίνει εύκολα στη λειτουργία Macro, επιτρέποντας εστίαση κοντινού εύρους σε ένα θέμα με ένα γλυκό σημείο περίπου τριών μέτρων απόστασης.

Σχεδιασμένο να είναι τόσο συμπαγές όσο και ελαφρύ, η φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή του φακού Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f / 1,8G δεν σημαίνει φωτογραφικά αποτελέσματα προϋπολογισμού. Αντίθετα, αυτή η φιλική προς τον αρχάριο επιλογή είναι μια τέλεια λύση για πυροβολισμούς χαμηλού φωτισμού, καθώς και για λήψη εικόνων, πορτραίτων ή θολών φόντων. Το εστιακό μήκος 35mm είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας πιο "φυσικής" οπτικής γωνίας, έτσι οι εικόνες θα φαίνονται ακριβώς όπως οραματίσατε. Το διάφραγμα f / 1.8G προσθέτει πλήρες έλεγχο βάθους για την απομόνωση των αντικειμένων, που επιτρέπει εξαιρετικά αποτελέσματα πορτρέτου, καθώς και εξαιρετική απόδοση χαμηλού φωτισμού. Ο κινητήρας σιωπηρών κυμάτων της Nikkor βοηθά στην αυτόματη εστίαση να λειτουργεί με ελάχιστη ακουστική ανίχνευση. Εν τω μεταξύ, η λειτουργία μακροεντολών επιτρέπει στον φακό να πλησιάσει όσο το ένα πόδι σε ένα θέμα χωρίς καμία θολότητα.

Ως ένας από τους πρώτους φακούς ευρείας γωνίας που προσφέρουν σταθερό μέγιστο άνοιγμα, το Sigma 10-20mm f / 3.5 είναι ιδανική επιλογή για τους φωτογράφους που αναζητούν λύση ευρείας γωνίας για Nikon DSLR. Κατασκευασμένο από ένα μείγμα από μέταλλο και πλαστικό, το Sigma είναι ιδανικό για φωτογράφηση χαμηλού φωτισμού. Για τον φωτογράφο που απολαμβάνει τον έλεγχο του βάθους του πεδίου, το γρήγορο σταθερό διάφραγμα της Sigma επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο. Η συμπερίληψη της επίστρωσης σούπερ πολλαπλών στρώσεων βοηθά στη μείωση των φωτοβολίδων ή των φαντασμάτων, ενώ το εσωτερικό σύστημα εστίασης είναι ιδανικό για τη χρήση φίλτρων πόλωσης. Τελικά, η φωτογραφική μηχανή λάμπει πραγματικά όταν γυρίζει φωτογραφία τοπίου, εσωτερική διακόσμηση, γάμους, ομαδικές λήψεις ή ακόμα και αρχιτεκτονική. Το ίδιο το σύστημα εστίασης είναι ήρεμο ψίθυρο, εκτελεί εξαιρετικά για την τιμή και είναι μια μεγάλη προσθήκη σε ένα βασικό αγαθό του κτηματομεσίτη

Ο φακός Nikon AF-S DX Micro Nikkor 85mm f / 3,5G επιτρέπει τη λήψη χειροκίνητων εικόνων με τέσσερις ταχύτητες κλείστρου πιο αργές από τους άλλους ανταγωνιστικούς φακούς. Τελικά, αυτό οδηγεί σε εντονότερες εικόνες και ελαχιστοποιημένη χρωματική εκτροπή. Η μεγέθυνση 1: 1 επιτρέπει στα αντικείμενα να προβάλλονται σε μέγεθος ζωής στον αισθητήρα εικόνας του φακού σε απόσταση μόλις 11,2 ίντσες. Η συμπερίληψη ενός συστήματος οπτικής σταθεροποίησης πηγαίνει πολύ μακριά βοηθώντας σταθερά χειροκίνητα μακροεντολές. Ο φακός μπορεί να διπλασιάζεται ως βραχυπρόθεσμος τηλεφακός, εάν χρειάζεται να αλλάζετε ταχύτητες και να εργάζεστε με θέματα μη μακροσκοπικά.

Εάν η καρδιά σας έχει ρυθμιστεί για να πάρει το καλύτερο all-in-one, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Nikon AF-S FX Nikkor 50mm f / 1,8G. Με εύρος εστιακής απόστασης 50mm, αυτός ο καθημερινός φακός με όλα τα αστέρια προσφέρει ελάχιστη απόσταση 1,48 ποδιών. Ως φακός ημέρας, τα 50 χιλιοστά κάνουν το φακό σας ευρύχωρο και είναι φιλικό προς τα ταξίδια (ζυγίζει μόλις 6,6 κιλά). Και παρά το γεγονός ότι είναι πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό, τα 50 χιλιοστά δεν μειώνουν την ποιότητα κατασκευής (ο σφραγισμένος με το καιρό φακός δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε υγρασία ή σκόνη).

Για τα χρήματα, τα 50 χιλιοστά προσφέρουν ιδιαίτερα ευκρινή φωτογραφία σε όλο το πλαίσιο μιας εικόνας. Τα χρώματα είναι όμορφα ισορροπημένα, με τους τόνους της επιδερμίδας να εξελίσσονται αληθινά και ο τρόπος bokeh που προσφέρει μεγάλο έλεγχο βάθους πεδίου. Το ζουμ αυτόματης εστίασης είναι αρκετά γρήγορο για να ακουμπήσετε σε ένα αντικείμενο που κινείται γρήγορα, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε στη βελτιστοποίηση της ευκρίνειας από άκρη σε άκρη. Απελευθερωμένος τον Ιούνιο του 2011, τα 50 χιλιοστά έχουν δοκιμάσει το χρόνο (και πιο πρόσφατες κυκλοφορίες) και υποστηρίζουν ότι η έννοια αυτή είναι μια δύσκολη για να αγνοήσει 4.8 από τις 5 βαθμολογία Amazon με 89 τοις εκατό αξιολογήσεις πέντε αστέρων.

Το εντυπωσιακό εύρος ζουμ τηλεφακών και μια λογική τιμή βοηθούν το φακό zoom του Nikon AF-S DX Nikkor 55-300mm f / 4.5-5.6G ED να αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη φωτογραφία και την αθλητική φωτογραφία. Με όλες τις εμφανίσεις, το 55-300mm φαίνεται και αισθάνεται σαν οποιοσδήποτε άλλος φακός Nikon DX με μαύρο πλαστικό περίβλημα και ζουμ. Αλλά όταν πρόκειται για την απόδοση, αυτό που το 55-300 χιλιοστά στερείται σε αργό άνοιγμα και αυτόματη εστίαση, κάνει για τη συνολική ποιότητα φωτογραφιών. Όπου η λάμψη των 55-300mm είναι ο λόγος τιμής προς απόδοση, μπορείτε να περιμένετε μεγάλη φωτογραφία που τραβάει φωτογραφίες σε ένα σαφάρι ή στο δικό σας κατώφλι.

Η φωτογραφία χαμηλού φωτισμού δεν γίνεται μόνο τη νύχτα. Θα μπορούσατε, ίσως, να γυρίσετε σε εσωτερικούς χώρους με λίγο φως του περιβάλλοντος, ή ακόμα και να στέκεστε σε μια σκιά σε εξωτερικούς χώρους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, για να πάρετε την καλύτερη βολή σε χαμηλό φωτισμό ρυθμίσεις, θα θέλετε ένα γρήγορο φακό. Αναμφισβήτητα, αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό από το να έχετε μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να πυροβολήσει καθαρά σε υψηλά ISO. Οι περισσότεροι φακοί μεγέθυνσης καταναλωτών αιωρούνται γύρω από το f / 3,5-f / 5,6 για το μέγιστο διάφραγμα, αλλά όσο μεγαλύτερο είναι το μέγιστο διάφραγμα (διαβάστε: όσο χαμηλότερο είναι ο αριθμός f) τόσο ταχύτερος είναι ο φακός. Αυτός ο πρωταρχικός φακός της Nikon έχει μέγιστο άνοιγμα f / 1,8, καθιστώντας τον εξαιρετικά γρήγορο και έτσι εξαιρετικό για τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πέρα από αυτό, έχει σταθερό εστιακό μήκος 85mm και ελάχιστο εύρος εστίασης των .80m. Έχει μια σταθερή ποιότητα κατασκευής και ενώ δεν θα το συνιστούσα να το βγάλουμε, μερικοί αναθεωρητές στην Amazon παραδέχονται ότι το κάνουν και την ανακτούν χωρίς να ξυρίσουν.

Η διαφορά ανάμεσα σε μια φωτογραφία που τραβήξατε με την προηγμένη λειτουργία Πορτραίτο του iPhone και μία που τραβήξατε με έναν επαγγελματικό φακό πορτραίτου σε ένα DSLR είναι αυτό που ο Mark Twain θα αποκαλούσε «τη διαφορά μεταξύ του σφάλματος κεραυνών και του κεραυνού.» Για να πάρετε το καλύτερο πορτραίτο, θα θέλουν ένα γρήγορο φακό. Και αν και af / 5.6 ίσως να μην ακούγεται τόσο μακριά από af / 1.4, ένα ευρύτερο διάφραγμα μπορεί να θολώσει τις λεπτομέρειες του φόντου πιο αποτελεσματικά για να κρατήσει την εστίαση στο θέμα, ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό που ονομάζεται bokeh. Αυτός ο φακός Nikon δεν έρχεται φθηνά αλλά με μέγιστο άνοιγμα f / 1,4 και σταθερό εστιακό μήκος 85mm, κάνει έναν τέλειο πορτρέτο shooter. Στην πραγματικότητα, η Nikon ισχυρίζεται ότι ένα εστιακό μήκος 85mm είναι ιδανικό για εργασία σε πορτραίτο χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή SLR 35mm. Παίρνει καλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εμπνέοντας αρκετούς κριτικούς του Amazon να τον αποκαλούν το καλύτερο φακό που έχουν ανήκει ποτέ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .