Τα 10 καλύτερα ηλεκτρονικά παιχνίδια για αγορά για παιδιά το 2018

Δείτε τη λίστα με τα ηλεκτρονικά για παιδιά

Η εύρεση του τέλειου παιχνιδιού για ένα παιδί χωρίς να δαπανήσει μια περιουσία δεν είναι πάντα η ευκολότερη αποστολή για την οικογένεια και τους φίλους. Δεν πειράζει να προσπαθήσετε να βρείτε ένα παιχνίδι που είναι τουλάχιστον κάπως εκπαιδευτικό και μπορεί να προσφέρει αρκετή διασκέδαση για να κρατήσει το παιδί σας να επιστρέφει για περισσότερα. Ευτυχώς, έχουμε κάνει την εργασία για εσάς και επιλέξατε μερικά από τα καλύτερα ηλεκτρονικά και τεχνολογικά παιχνίδια για τα παιδιά για να τα κρατήσετε ευτυχισμένα, κατειλημμένα και από κόπο.

Ιδανικό για παιδιά ηλικίας οκτώ ετών και άνω, το Razor Hovertrax 2.0 εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο καυτά παιχνίδια στην αγορά. Με τις ανησυχίες για την ασφάλεια της πυρκαγιάς στο κάτοπτρο, το hoverboard μπορεί να μην είναι το πιο εκπαιδευτικό δώρο, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να ακονίζουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Δυνατότητα πλεύσης με ταχύτητα περίπου 8 mph σε κινητήρα 350 W, το Hovertrax 2.0 μπορεί να τρέξει για περίπου 60 λεπτά συνεχούς χρήσης για αναβάτες μέχρι 220 λίβρες. Για επιπλέον υποστήριξη, το Razor περιλαμβάνει την αποκλειστική τεχνολογία του EverBalance που διευκολύνει την οδήγηση και την ομαλότερη οδήγηση, ειδικά για αρχάριους.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες αναβαθμίσεις .

Μερικές φορές για τα νεώτερα παιδιά, ένα πλήρως ηλεκτρονικό παιχνίδι δεν είναι το καλύτερο, επειδή θέλετε να τους ενθαρρύνετε να συμμετέχουν σε μεγαλύτερης αφής δημιουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν μέσω ηλεκτρονικών δυνατοτήτων. Αυτό το γραφείο VTech κάνει ακριβώς αυτό.

Όταν είναι σε μορφή γραφείου, έρχεται με μια ποικιλία φύλλων περιεχομένου που διδάσκουν στα παιδιά διαφορετικά πράγματα από τη βασική ανατομία έως τη γεωμετρία σε γράμματα και λέξεις. Αυτό συμβαίνει με φωτεινά χρώματα και εικόνες που συνδέονται σε τρεις ηλεκτρονικούς μηχανισμούς: μια οθόνη LED που επισημαίνει τους αριθμούς και τα γράμματα και δίνει ανατροφοδότηση, ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο αφής για μαθηματικά μαθήματα και ένα μίνι ραδιόφωνο για την αναπαραγωγή των μελωδιών που πηγαίνουν με τα μαθήματα. Τα πακέτα περιεχομένου είναι επεκτάσιμα με ξεχωριστές κασέτες, έτσι ώστε όταν το παιδί σας κυριαρχήσει αυτά τα βασικά, θα τους κρατήσετε να μάθουν και να ζητήσουν περισσότερη διασκέδαση.

Αν θέλετε να μάθουν περισσότερα παραδοσιακά γράμματα και σχέδια, το γραφείο διπλώνει σε ένα μόνιμο καβαλέτο με έναν πίνακα και εσωτερική αποθήκευση, ώστε να μπορούν να κάνουν και να σχεδιάζουν σκίτσο, όπως τα παιδιά, από πολύ καιρό πριν από τη σύγχρονη τεχνολογία. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Το VTech Touch και Learn Desk Desk συνιστάται για παιδιά ηλικίας δύο ετών και άνω.

Συνιστάται για ηλικίες από 8 έως 13 ετών, το Air Hogs Helix X4 quadcopter είναι ένα πολύ καλό δρομέα που είναι αρκετά ανθεκτικό για να χειριστεί έναν τραχύ και παλιό νέο χρήστη. Με χρόνο φόρτισης μεταξύ 45 και 60 λεπτών, οι χρήστες θα έχουν περίπου πέντε ή έξι λεπτά χρόνου πτήσης (πράγμα που δεν είναι πολύ), αλλά αρκεί να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να βάλουν τα πόδια τους βρεγμένα και να μάθουν τα χέρια- συντονισμός ματιών που απαιτείται για πιο ακριβά και μεγαλύτερα drones. Και επειδή έχει απόσταση μόνο 40 μέτρων, οι γονείς δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τους κανονισμούς της FAA ή τα παιδιά να απομακρύνονται πολύ από την αυλή.

Το 4Μ Tin Can Robot δεν είναι το πιο φανταστικό ρομπότ γύρω, και σίγουρα δεν είναι ούτε κοντά στα πιο ακριβά. Αλλά αυτό που λείπει στα χαρακτηριστικά αιχμής δημιουργεί και δημιουργεί εκπαιδευτική αξία. Αυτό το κιτ έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να μεταφέρετε το τυποποιημένο κασσίτερο ή σόδα σε ένα κινούμενο, λειτουργικό μικρό ρομπότ.

Το κιτ έρχεται με διάφορους τροχούς, μεταλλικά τεμάχια σε στύψιμο, κόλλα, λιπαντικά και καλώδια που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε οποιου δήποτε τύπο ρομπότ θέλετε και έρχεται ακόμη και με ένα λεπτομερές σύνολο οδηγιών με συστάσεις για το είδος των ρομπότ θα πρέπει να οικοδομήσουμε. Το όλο έργο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω και δεν ενθαρρύνει μόνο την αίσθηση πολύτιμων περιβαλλοντικών αρχών, αλλά θα αποκτήσει επίσης τα παιδιά περίεργα για τον τομέα της μηχανικής και των STEM. Το σύνολο λειτουργεί με 1 μπαταρία AA και μπορεί ακόμη και να αναμιχθεί και να συνδυαστεί με άλλα κιτ ρομπότ 4M για εκθετικά ποσά δημιουργικότητας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από την καλύτερη ρομποτική για τα παιδιά .

Ο ανταγωνισμός με το Amazon είναι δύσκολο για οποιαδήποτε εταιρεία και με τα νέα δισκία πυρκαγιάς που απευθύνονται σε παιδιά, ίσως να πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο στοίχημα σε αυτόν τον κατάλογο. Αλλά, το Dragon Touch κατέχει το δικό του, επειδή είναι ένα tablet που έχει σχεδιαστεί από το έδαφος μόνο για τα παιδιά. Αυτό το tablet 7 ιντσών έρχεται με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα και 1GB μνήμης RAM, ώστε να τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android με γρήγορες ταχύτητες. Υπάρχει 32GB αποθήκευσης στη συσκευή και η ανάλυση είναι πολύ καθαρή στα 1024 x 600 pixels. Το ίδιο το tablet περιλαμβάνεται σε μια θήκη φιλική προς το παιδί τύπου πυριτίου που έχει σημαντικούς προφυλακτήρες για σταγόνες και χρόνο αναπαραγωγής.

Το Dragon Touch έρχεται προφορτωμένο με ένα ειδικό σύστημα patch για παιδιά που ονομάζεται Kidoz, το οποίο τους δίνει πλήρη ανεξάρτητη ελευθερία να επιλέγουν τα παιχνίδια και τις εφαρμογές τους, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν με ασφάλεια σε ένα περιβάλλον τύπου "παιδικής χαράς". Και το καλύτερο μέρος; Η ταμπλέτα έρχεται προεγκατεστημένη με 20 ιστορικά βιβλία της Disney και 4 ακουστικά βιβλία, όπως το Frozen, Zootopia, Moana και πολλά άλλα, οπότε παίρνετε βασικά ένα δισκίο και τα κλειδιά στο βιβλίο της Disney.

Το Puro Sound Labs χαρακτηρίζεται ευρέως ως το καλύτερο παιδικό ακουστικό γύρω από το ακουστικό, διαθέτει προστασία περιορισμού όγκου στα 85 db (ντεσιμπέλ), οπότε οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα παιδιά που προσπαθούν να παίξουν ήχο πολύ δυνατά για δικό τους καλό. Ο προηγούμενος ήχος, το Puro προσφέρει 40mm προσαρμοσμένους δυναμικούς οδηγούς, γεγονός που δημιουργεί μια εμπειρία ήχου που ανταγωνίζεται ακριβότερα ακουστικά. Όταν πρόκειται για ταξίδια, τα ακουστικά διπλώνονται επίπεδη για αποθήκευση, γι 'αυτό είναι μεγάλη για να κολλήσετε σε ένα σακίδιο ή carry-on. Με ασύρματη δυνατότητα, το Puro διαρκεί περίπου 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση και περιλαμβάνει μια επιλογή καλωδίου για κάθε περίπτωση.

Ο διακόπτης Nintendo έκανε σοβαρά κύματα σε αυτόν τον τελευταίο κύκλο εκτόξευσης με μια πραγματικά εντυπωσιακή και απρόσκοπτη "δυνατότητα μεταγωγής" μεταξύ του παιχνιδιού πλήρους κονσόλας και της ίδιας εμπειρίας που μειώθηκε στην τσέπη σας. Ο διακόπτης είναι ως εκ τούτου μια σωστή συνέχεια τόσο στη γραμμή DS όσο και στη γραμμή Wii. Η ίδια η κονσόλα είναι βασικά ένα λεπτό δισκίο μίας λίβρας με μια οθόνη 6,2 ιντσών που προσφέρει μια εξαιρετικά ευκρινή οθόνη αφής 1280 x 720 pixel.

Για να το παίξετε πιο εύκολα στην κινητή του κατάσταση, συνιστούν το κλείδωμα στους ελεγκτές Joy Con σε κάθε πλευρά, που ουσιαστικά σας δίνουν φυσικά, απτικά κουμπιά για χρήση ενώ παίζετε εν κινήσει. Ωστόσο, πάρτε αυτό το υβρίδιο της κονσόλας-tablet και κλειδώστε το στην υποδοχή στο σπίτι που είναι συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας και έχετε ένα πλήρως λειτουργικό, παραδοσιακό σύστημα παιχνιδιών που εκτελεί σε υψηλά επίπεδα με έναν επεξεργαστή NVIDIA Custom Tegra και έως 1080p γραφικά παραγωγή. Υπάρχει δυνατότητα εσωτερικής αποθήκευσης έως 32GB με επέκταση μέσω καρτών MicroSD. Επιπλέον, με όλες τις τελευταίες γενιές παιχνιδιών συμπεριλαμβανομένου του Mario και του Zelda , το σύστημα αυτό θα πληρώσει τα μερίσματα ως δώρο διακοπών που συνεχίζει να δίνει.

Συνδυασμένη μέσω Bluetooth, αυτή η λήψη ενός smartwatch εστιασμένου στο παιδί θα προσφέρει στο παιδί σας μια αρκετά απλή σύνδεση με τα smartphones και άλλες έξυπνες συσκευές. Το ρολόι έρχεται με μια ποικιλία παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που εστιάζονται στη διδασκαλία των παιδιών πώς να διαβάσετε το χρόνο, πώς να απαντήσετε στα μαθηματικά προβλήματα και να λύσετε παζλ. Η σύνδεση Bluetooth θα τους επιτρέπει να απαντούν σε κλήσεις από μέλη της οικογένειας εάν το ρολόι είναι συνδεδεμένο με ένα τηλέφωνο. Η χωρητική οθόνη αφής είναι όμορφη και ζωντανή και η ενσωματωμένη κάμερα τους επιτρέπει να παίρνουν εαυτούς και εικόνες. Είναι όλα αποθηκευμένα σε μια εσωτερική μνήμη 1GB, η οποία είναι επεκτάσιμη σε 32GB μέσω μιας πρόσθετης κάρτας MicroSD. Έρχεται με ένα καλώδιο microUSB για τη μεταφορά των φωτογραφιών που παίρνουν και το ίδιο το ρολόι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό με έναν μαλακό προφυλακτήρα από καουτσούκ που περιβάλλει ολόκληρη τη συσκευή. Και με μια εξαιρετικά μακράς διάρκειας μπαταρία, το παιδί σας θα είναι σίγουρο ότι θα έχει άφθονο χυμό για κάθε δραστηριότητα που χτίστηκε ακριβώς σε αυτό το μικρό εργοστάσιο.

Με διάρκεια μπαταρίας έως και 10 ώρες και στιβαρή κατασκευή που μπορεί να αντέξει σε λίγες προσκρούσεις και μώλωπες, το Chromebook ASUS C202SA με βάρος 2,65 λιβρών είναι το ιδανικό δώρο για παιδιά. Με τη βοήθεια επεξεργαστή Intel Core και 4GB μνήμης RAM, ο υπολογιστής διαθέτει χώρο αποθήκευσης 16 GB και η Google παρέχει περισσότερη από 100GB αποθήκευσης cloud μέσω του Google Drive με κάθε αγορά. Διαθέτει ένα πληκτρολόγιο ανθεκτικό στη διαρροή και ενισχυμένο καουτσούκ σχεδιασμένο ειδικά για φοιτητές τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη. Το C202SA έχει επίσης σχεδιαστεί για να αντέχει μια πτώση από ύψος 3,9 ποδιών χωρίς καμία λειτουργική αναστάτωση. Πέρα από την ανθεκτικότητα, ο μεντεσέs 180 μοιρών είναι ιδανικός για το πλήρες άνοιγμα του Chromebook ώστε να παρέχει καλύτερες γωνίες θέασης, ειδικά στις ομάδες μελέτης.

Για παιδιά ηλικίας 36 μηνών έως εννέα ετών, η κάμερα VTech Kidizoom DUO θα δώσει στο παιδί σας την πρώτη ματιά στη ζωή της φωτογραφίας και θα προσφέρει ώρες διασκέδασης. Με δύο κάμερες που μετακινούνται μεταξύ του μπροστινού και του πίσω φακού, το DUO είναι καλό για τους εαυτούς του, ενώ προσφέρει ακόμα ψηφιακό ζουμ 4x, ενσωματωμένο φλας, πέντε παιχνίδια και ρυθμίσεις γονικού ελέγχου για τον περιορισμό του χρόνου αναπαραγωγής του παιχνιδιού. Τα ζεύγη οθονών TFT 2,4 ιντσών με κάμερα 1,92 megapixel για λήψη λήψεων, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν εντός της μνήμης 256MB της μνήμης. Ευτυχώς, υπάρχει χώρος για επέκταση μνήμης με μια κάρτα microSD που μπορεί να αγοραστεί χωριστά. Για να διατηρήσετε τη ζωή της μπαταρίας (τέσσερις μπαταρίες AA), η κάμερα απενεργοποιείται αυτόματα μετά από τρία λεπτά μη χρήσης.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες φιλικές προς τα παιδιά κάμερες .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .