Τι είναι #ff στο Twitter;

Μάθετε τι είναι το hashtag #ff και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

Μοιάζει σαν κάθε Παρασκευή, δεν μπορείτε να πάρετε στο Twitter χωρίς να δει #ff; Εάν αφήσετε να αναρωτιέστε τι είναι #ff , δεν είστε μόνοι.

Ακολουθήστε την Παρασκευή Επεξήγηση

Κάθε Παρασκευή, οι χρήστες του Twitter χρησιμοποιούν το hashtag #ff για να αναγνωρίσουν άλλους χρήστες Twitter, που ονομάζονται tweeters, που ακολουθούν σε μια διαδικτυακή εκδήλωση γνωστή ως Follow the Friday (εάν χρειάζεται να ανανεώσετε τη μνήμη σας για το τι είναι ένα hashtag και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ανατρέξτε στον εύκολο οδηγό μας εδώ ). Οποτεδήποτε βλέπετε έναν φίλο ή μια οντότητα που γνωρίζετε, μοιράζονται το όνομα οθόνης ενός χρήστη Twitter (για παράδειγμα, @imguide), ακολουθούμενο από #ff, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεστε με τον κόσμο ότι όχι μόνο εγκρίνουν το περιεχόμενο των tweet τους, αλλά ελπίζουμε ακολουθήστε τα στο Twitter. Η τάση ξεκίνησε το 2009 ως ένας τρόπος για τους πρώτους χρήστες του Twitter να βρουν και να προτείνουν Tweeters να ακολουθήσουν και ενώ η δημοτικότητα της τάσης έχει αφαιρεθεί και ρέει, παραμένει μια δημοφιλής μέθοδος για να αναγνωρίσετε και να συστήσετε Tweeters στους δικούς σας οπαδούς.

Πώς να εμπλακείτε σε #ff

Η συμμετοχή στο #ff δεν απαιτεί εγγραφή. Φέρτε τον εαυτό σας, λίγα λεπτά από το χρόνο σας, και εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Twitter, αν δεν είστε ήδη στο δίκτυο.

Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την πρώτη σας Παρασκευή:

Έτσι, η αρχή είναι εύκολη και η συμμετοχή στο #ff είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναγνωρίσετε τους ανθρώπους που θαυμάζετε και θα συνιστούμε στο Twitter. Αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, υπάρχουν κάποιες κατευθυντήριες οδηγίες εθιμοτυπίας που ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη.

Οδηγίες εθιμοτυπίας για την Παρασκευή

Αυτό είναι! Τώρα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συμμετάσχετε στο #ff. Καλα να περνας!

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 6/22/16