Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter

Η δημιουργία ενός λογαριασμού στο Twitter είναι εύκολη. Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε την εμπειρία σας στο site πολύτιμη.

Συνδεθείτε και δημιουργήστε ένα προφίλ Twitter

Το πρώτο βήμα στην εκμάθηση πώς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Twitter είναι να εγγραφείτε στην υπηρεσία ως νέος χρήστης. Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά τον ιστότοπο, θα δείτε μια σελίδα που σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα νέο λογαριασμό. Αρχικά, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη. Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο για προσωπική χρήση, χρησιμοποιώντας το δικό σας επώνυμο και το επίθετο, θα διευκολύνετε τους φίλους και τους συναδέλφους σας να σας "ακολουθήσουν". Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Twitter για επαγγελματικούς σκοπούς, το όνομα της επιχείρησής σας θα διευκολύνει τους πελάτες να σας βρουν στο διαδίκτυο.

Επιλέξτε το Avatar σας

Το avatar που χρησιμοποιείτε ως εικόνα προφίλ Twitter είναι η φωτογραφία που θα συνοδεύει όλες τις συζητήσεις σας στον ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσωπική εικόνα ή μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας. Η επιλογή του σωστού avatar είναι σημαντική επειδή δίνει στους ανθρώπους μια συνολική εικόνα για το ποιοι είστε και τι αντιπροσωπεύετε.

Επιλέξτε μια εικόνα κεφαλίδας που θα εμφανίζεται εμφανώς στον ιστότοπο. Αυτή η εικόνα θα αντιπροσωπεύει καλύτερα το εμπορικό σήμα σας και θα ξεχωρίζει στο προφίλ σας.

Προσαρμόστε το προφίλ σας

Εκτός από το βασικό προφίλ Twitter, μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας επιλέγοντας μια εικόνα φόντου στο Twitter που αντικατοπτρίζει εσάς ή την επιχείρησή σας. Το Twitter παρέχει διάφορες εικόνες φόντου που μεταδίδουν μια σειρά μηνυμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε από εικόνες από αστεία όπως φυσαλίδες και αστέρια ή να ανεβάσετε τη δική σας εικόνα για μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Για να αλλάξετε την εικόνα φόντου Twitter, απλά μεταβείτε στο μενού "ρυθμίσεις" του λογαριασμού σας. Κάτω από τις ρυθμίσεις, θα δείτε μια επιλογή για "σχεδιασμό".

Σε αυτό το μενού, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε την εικόνα φόντου. Υπάρχουν δύο επιλογές για την προβολή της φωτογραφίας σας. Μπορείτε είτε να επιλέξετε μια εικόνα που είναι "πλακιδωτή" είτε επίπεδη. Το "πλακίδιο" σημαίνει ότι η εικόνα σας θα εμφανίζεται ως επαναλαμβανόμενο πρότυπο του προφίλ σας. Μια επίπεδη εικόνα εμφανίζεται ακριβώς όπως είναι κανονικά, ως μία σταθερή εικόνα. Η επιλογή μιας εικόνας φόντου κάνει το προφίλ σας ξεχωριστό και θα προσελκύσει περισσότερους θεατές και οπαδούς.

Συνδέομαι

Όταν καταχωρίζετε τον νέο λογαριασμό σας στο Twitter με τον υπάρχοντα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Twitter θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στη λίστα επαφών σας για να μάθετε αν οι επαφές σας είναι καταχωρημένες στον ιστότοπο. Αυτό σας βοηθά να συνδεθείτε εύκολα σε φίλους, συνεργάτες και πελάτες που βρίσκονται ήδη στον ιστότοπο. Μπορείτε να επιλέξετε να παραλείψετε να προσθέσετε νέες συνδέσεις Twitter, αλλά οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν χρήσιμο όταν μάθετε πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter.

Αν υπάρχουν άτομα που θα θέλατε να συνδεθείτε με άτομα που δεν βρίσκονται στο Twitter, υπάρχει η δυνατότητα να τους στείλετε πρόσκληση για χρήση του ιστότοπου. Αυτό είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που διαθέτουν εκτεταμένες λίστες επαφών πελατών και πελατών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να επικοινωνήσετε με φίλους και οικογένειες που δεν χρησιμοποιούν ήδη τον ιστότοπο.

Δημιουργήστε ένα σχέδιο

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι επιχειρήσεις όταν χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι να πηδούν χωρίς να έχουν κατά νου σχέδια. Εάν ο στόχος σας είναι να προσθέσετε νέες επαφές, ορίστε μετρήσιμα ορόσημα που θα σας βοηθήσουν να το επιτύχετε. Εάν απλά θέλετε να πάρετε μια αίσθηση για ό, τι μιλάει άλλοι άνθρωποι, μπορείτε να το κάνετε αυτό παρακολουθώντας τάσεις και συμμετέχοντας στις συζητήσεις. Όταν σκέφτεστε πώς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Twitter, να έχετε στο μυαλό σας τους στόχους σας και να μετρήσετε ανάλογα την πρόοδό σας.

Η δημιουργία ενός προφίλ στο Twitter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε το όνομά σας εκεί έξω και να αρχίσετε να συνδέεστε με άλλους στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε το tweeting σήμερα!