Αγοράζοντας το Fiverr Twitter Followers: Το καλό + το κακό

Αγόρασε μερικές χιλιάδες Twitter οπαδούς για $ 5 δολάρια και επέστρεψε 500 πραγματικές

Πιθανότατα θα αποφύγω να γράψω για την αγορά των οπαδών, αλλά οι ερευνητές θέλουν να μάθουν, έτσι;

Υπάρχει μια μεγάλη διαμάχη για την αγορά Twitter οπαδούς, συγκεκριμένα, αγοράζοντας Fiverr Twitter οπαδούς. Σαν να ξοδεύετε 100 δολάρια στους οπαδούς είναι κάπως πιο αξιοπρεπής από το να ξοδέψετε 5 δολάρια.

Αγοράζοντας οπαδούς είναι σίγουρα ένα μαύρο καπέλο κοινωνικό τέχνασμα μέσων μαζικής ενημέρωσης, και αυτό που κάνει τους αρχάριους στο Twitter να φαίνονται ανόητοι. Ο αριθμός των εφήβων που βλέπω με πενήντα χιλιάδες οπαδούς θα κάνει τα μάτια σας να ανασηκωθούν και να χαστουν.

Ωστόσο, δεν μπορώ να απορρίψω το γεγονός ότι μπορείτε να τα αγοράσετε καθόλου. Γι 'αυτό είμαι εδώ. Και ναι, μπορείτε να αγοράσετε οπουδήποτε από χίλιες έως εκατό χιλιάδες οπαδούς για $ 5 δολάρια.

Ας μην ξεχνάμε όμως τις λεπτομέρειες, τα μειονεκτήματα:

Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την αγορά τους οπαδούς, αν αγοράσετε μόνο ένα λογικό ποσό (ας πούμε, 2.500).

Οποιαδήποτε έξυπνη επιχείρηση γνωρίζει τη δύναμη της επιρροής και οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουν έναν λογαριασμό που έχει ήδη μερικές χιλιάδες οπαδούς (είμαστε τέτοια πρόβατα, έτσι δεν είμαστε;)

Ας είμαστε ρεαλιστές: κανείς δεν θέλει να ακολουθήσει έναν λογαριασμό με μηδενικούς οπαδούς. Μπορείτε να πάρετε περισσότερους Twitter τους οπαδούς αργό, οργανικό τρόπο, ή μπορείτε να εξαπατήσετε και να δείτε τι συμβαίνει.

Δοκιμάζοντας τη δύναμη μερικών χιλιάδων ακολουθών

Ήθελα να αποδείξω τη θεωρία μου και αποφάσισα να δώσω μια καλή δοκιμασία, όπως συχνά το κάνω.

Ξεκίνησα ένα ολοκαίνουργιο λογαριασμό Twitter για το @About_Tweeting που ξεκίνησε με μηδενικούς οπαδούς. Μηδενίστε τα πάντα. Το συνέδεσα με ένα ζευγάρι ειδήσεων και άφησα να τρέξει με αυτόματο πιλότο ως επί το πλείστον. Θέλω να πω, έλεγξα πολλά, αλλά ας πούμε απλώς ότι είναι δύσκολο να τρέξει κανείς μια ειδησεογραφία και να κάνεις πραγματικά άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός και αν έχεις κάτι που έχει ρυθμιστεί στον αυτόματο πιλότο.

Έχω ξοδέψει 5 δολάρια στο Fiverr για να πάρω 2.500 (ψεύτικους) οπαδούς.

Μετά από τριάντα ημέρες, κέρδισα 500 αληθινούς οπαδούς. Οι άνθρωποι που με reweeted και μάλιστα δεσμεύονται μαζί μου.

Μετά από αυτές τις τριάντα ημέρες, οι 2.500 ψεύτικοι οπαδοί ανακαλύφθηκαν και διαγράφηκαν από το Twitter. Δεν είχα πρόβλημα να τα αγοράσω. Εξάλλου, δεν είστε υπεύθυνοι για το ποιος σας ακολουθεί.

Έτσι, βασικά, δαπανώντας 5 δολάρια σε 2.500 ψεύτικους οπαδούς, με πήρε 500 πραγματικούς οπαδούς σε ένα μήνα. Έχετε ποτέ προσπαθήσει να πάρετε 500 οπαδούς σε ένα μήνα πριν; Αρκετά δύσκολο.

Θέλω να πω, δεν ήταν όλα αυτά με το αυτόματο πιλότο. Χειροποίητα καλά, ενδιαφέροντα Tweets για το μήνα. Δημιούργησα αποσπάσματα για να τρέξω, να έχω γράψει άρθρα και να κάνω όλα τα σωστά πράγματα που έπρεπε. Ακόμη και εγώ συμμετείχα σε μια συνομιλία μέσω Twitter.

Ανεξάρτητα, η λήψη 500 ατόμων που θα σας ακολουθήσουν σε ένα μήνα είναι δύσκολο, ακόμη και για μένα. Αγοράζοντας ένα ζευγάρι χιλιάδες Twitter οπαδούς για μια χούφτα δολάρια φάνηκε να κάνει πολύ πιο εύκολο. Και φαίνεται λίγο ασαφής, αλλά τώρα που τα ψεύτικα έχουν φύγει, έχω ακόμα 500 πραγματικούς ανθρώπους για να ξεφύγουν.

Η δύναμη της αντίληψης, αυτό είναι όλο το μάρκετινγκ. Αν πείτε στους ανθρώπους ότι κάνετε "το καλύτερο φλιτζάνι καφέ στην πόλη", οι άνθρωποι θα θέλουν να δουν αν είστε πραγματικά οι καλύτεροι. Αν πείτε στους ανθρώπους ότι έχετε 2.500 οπαδούς, θα θέλουν να μάθουν τι σας κάνει τόσο ενδιαφέρον.