Πεινασμένος? Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα Twitter Emoji για μια παράδοση πίτσας

Χρησιμοποιήστε την πίτσα Twitter emoji για να παραγγείλετε άμεσα μια πίτσα από το Domino's

Μεγάλωσα βλέποντας τους Jetsons, γι 'αυτό ήμασταν σίγουροι από αυτό το σημείο στη ζωή μου ότι θα πετούν αυτοκίνητα και θα έχω ένα ρομπότ ως οικονόμος και νταντά για τα παιδιά μου. Ενώ κανένα από τα δύο αυτά πράγματα δεν έχει συμβεί (ακόμα!), Υπάρχουν ακόμα πολλές προόδους στην καθημερινή μας ζωή που θα μπορούσαν να εξαχθούν από το επεισόδιο του Jetson.

Η νεώτερη ανακάλυψη μου; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Twitter Emoji για να παραγγείλετε μια παράδοση πίτσας από την Πίτσα του Domino.

Σοβαρά! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταφέρετε μια ετικέτα πίτσας στο @Dominos με το hashtag #EasyOrder και έχετε τοποθετήσει την παραγγελία σας! Είναι τόσο απλό. Γιατί αυτό δεν ήταν γύρω μου κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών μου ημερών κολλεγίων, σίγουρα δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι θα είμαι απλώς ευγνώμων που δεν υπήρχε τότε, ή η κατανάλωση πίτσας μου θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι ήταν.

Το Domino πέρασε την ημέρα της εκκίνησης Tweeting pizza emojis. Στην πραγματικότητα, στο διάστημα μόλις μια μέρα έστειλαν 63 Tweets γεμάτα emojis (χωρίς να υπολογίζουν τα Tweets που έστειλαν σε απάντηση στα tweets άλλων χρηστών), τα οποία κέρδισαν πάνω από δέκα χιλιάδες retweets , με αμέτρητα πιο αγαπημένα για κάθε Tweet. Έχουν κλείσει την ημέρα με μια 64η θέση emoji του Twitter που μοιράζεται έναν σύνδεσμο με το άρθρο των ΗΠΑ Today που έσπασε τα νέα της νέας καμπάνιας τους.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα υπηρεσία Tweet προς παραγγελία.

Αναρωτιέστε γιατί υπήρχε ανάγκη για σύστημα παραγγελιών Twitter; Εκτός από το γεγονός ότι κάνει μια απίστευτη PR εκστρατεία - τα κοινωνικά μέσα μαζεύονται με αυτή την είδηση ​​όλη την εβδομάδα - είναι το τέλειο "επόμενο βήμα" για την ψηφιακή ανάπτυξη. Αυτή τη στιγμή, το 50% των πωλήσεων του Domino πραγματοποιείται ψηφιακά. Θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να δείτε πώς ο αριθμός αυτός αλλάζει όταν χρησιμοποιείτε το Twitter emojis για παραγγελία γίνεται συνηθισμένο.

Τι παίρνει το Twitter σε αυτό το νέο σύστημα παραγγελιών; Ακριβώς όπως αυτή η νέα μέθοδος ηλεκτρονικού εμπορίου ωφελεί το Domino, ωφελεί επίσης το Twitter. Όλη η δημοσιότητα αυτή η ανακοίνωση δημιουργεί οφέλη και για τις δύο εταιρείες. Το Twitter προσπαθεί να ξεχωρίσει ως εργαλείο δέσμευσης για αρκετό καιρό. Δεν είναι απλώς ένα μέσο επικοινωνίας πλέον. Ο εκπρόσωπος του Twitter, Genevieve Wong, δήλωσε τα νέα: "Ελπίζουμε ότι οι διαφημιζόμενοι θα συνεχίσουν να καινοτομούν έτσι".

Στη βιομηχανία τροφίμων, το Domino θα είναι η πρώτη μεγάλη αλυσίδα που θα χρησιμοποιήσει το Twitter για να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει μια παραγγελία. Μία προηγούμενη αλυσίδα με μια προσωρινή εκστρατεία ήταν η καμπάνια του Starbucks "Δώστε ένα καφέ σε ένα φίλο". Μια άλλη σημαντική εκστρατεία ηλεκτρονικού εμπορίου στο Twitter για τα τρόφιμα και τα ποτά ήταν όταν η Miami Dolphins επιχείρησε σύντομα μια εκστρατεία «Tweet-a-Beer», επιτρέποντας στους οπαδούς να παραγγείλουν ένα παρασκεύασμα από τις έδρες τους. Εάν ψηφίσω, θα ήθελα να επιστρέψουν και οι δύο καμπάνιες. Θα τοποθετήσω την εκστρατεία καφέ του Starbucks στο μητρώο μωρών μου, και στη συνέχεια θα παραγγείλαμε αρκετές αναψυκτικά από τα περίπτερα του Fenway Park. Εκτός από τη βιομηχανία τροφίμων, άλλοι λιανοπωλητές, όπως το Old Navy και το Amazon, έχουν δοκιμάσει εκστρατείες ή χρησιμοποιούν σημερινά hashtags για να επιταχύνουν κατά την παραγγελία των προϊόντων τους.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορώ σύντομα να παραγγείλω παράδοση από άλλη εταιρεία; Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη σχετικά με άλλες εταιρείες που να πηδούν στο Twitter emoji e-commerce bandwagon, αλλά είμαι βέβαιος ότι έρχεται κάτω από το δρόμο. Το Ντομινό δηλώνει ότι αυτό θα είναι μια μόνιμη πλατφόρμα, όχι μόνο μια διαφημιστική κουδουνίστρα. Αν συμβαίνει αυτό, οι ανταγωνιστές τους πιθανότατα θα επιβιβαστούν ή ίσως θα προσπαθήσουν να τους χτυπήσουν σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook ή το Pinterest. Σίγουρα θα πεινάω κατά την περιήγηση στο Pinterest!

Αρκετές πληροφορίες, ας φτάσουμε στο τέλος: πώς μπορώ να παραγγείλω μια πίτσα στο Twitter; Απλός. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, όταν θέλετε να κάνετε μια πίτσα, απλά μεταβείτε στο @Dominos με ένα emoji πίτσας και το hashtag #EasyOrder. Πριν από αυτό θα λειτουργήσει? Ωστόσο, θα χρειαστεί να συνδέσετε το χειριστήριό σας Twitter με τον λογαριασμό σας στο Domino. Μετά τις 20 Μαΐου 2015, θα μπορείτε να παραγγείλετε μια πίτσα με παράδοση μόνο με ένα emoji Twitter.

Αλλά περιμένετε, τι είδους πίτσα θα με στείλουν; Αυτή ήταν η μεγάλη ερώτησή μου και είμαι βέβαιος ότι είναι και δική σας. Εάν τείνετε να παραγγείλετε "δημιουργικές" πίτσες - μισή πεπερόνι και κρεμμύδια, μισό λουκάνικο, πιπέρι μπανάνας και ελιές, και τις δύο πλευρές επιπλέον τυρί - ίσως να ανησυχείτε ότι είστε επιλογές είναι λεπτή. Θέλω να πω, το Twitter emoji πίτσα είναι μια φέτα τυριού και pepperoni. Μην φοβάστε! Ξέρετε ότι στο λογαριασμό σας στο Domino υπάρχει κάτι που ονομάζεται Προφίλ Πίτσα; Εδώ θα ρυθμίσετε την εύκολη σειρά σας. Κάθε φορά που αποστέλλεται το σήμα emoji ή hashtag στο Domino, ό, τι αποθηκεύεται, η εύκολη παραγγελία σας θα είναι αυτό που σας παραδίδει.

Πώς θα γνωρίζω ότι ο Domino έλαβε την παραγγελία μου; Μετά από να αναρωτηθώ τι είδους πίτσα θα έλαβα από την παραγγελία μου, η επόμενη ερώτησή μου ήταν: "πώς θα ξέρω ότι λειτούργησε." Το Domino's είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς. Μετά την παραλαβή της ετικέτας emoji Twitter και / ή #EasyOrder, θα επιβεβαιώσει την παραγγελία μέσω άμεσου μηνύματος. Θα χρειαστεί να απαντήσετε για να επιβεβαιώσετε το άμεσο μήνυμα προτού η πίτσα χτυπηθεί, μαγειρευτεί και παραδοθεί.