Τι είναι το Favstar για το Twitter;

Παρακολουθήστε τις αναμεταδόσεις & αρέσει

Εάν βρίσκεστε στο Twitter , ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει ότι ορισμένοι χρήστες περιλαμβάνουν μια διεύθυνση URL Favstar.fm στην ενότητα του ιστοτόπου των προφίλ τους. Αλλά τι είναι; Και πρέπει να το χρησιμοποιείτε και εγώ;

Το Favstar παρακολουθεί αυτόματα τα tweets των χρηστών Twitter, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτά τα κρυμμένα πολύτιμα λίθοι σε αυτό το ατελείωτο ρεύμα tweets που έρχονται συνεχώς. Εδώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Μια εισαγωγή στο Favstar

Το Favstar είναι ένας ιστότοπος που λαμβάνει δεδομένα tweet από το Twitter και κατατάσσει τα tweets σύμφωνα με συγκεκριμένες αλληλεπιδράσεις - κυρίως από τον αριθμό των επαναλήψεων και του αρέσει σε ένα tweet. Όταν κάνετε κλικ σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL του Favstar για έναν συγκεκριμένο χρήστη, μια λίστα με τα tweets του με τις καλύτερες επιδόσεις θα κατατάσσεται από την υψηλότερη στη χαμηλότερη.

Αυτή είναι η βασική αρχή του Favstar. Είναι ένα εργαλείο Twitter το οποίο σας δίνει μια δέσμη χρήσιμων τρόπων για να ανακαλύψετε υπέροχα νέα tweets και να δείξετε στους ανθρώπους τα δικά σας tweets που πήραν τα περισσότερα μέτρα.

Σημείωση: Το Twitter άλλαξε πρόσφατα το εικονικό εικονίδιο αστέρι του (που ονομάζεται αγαπημένο) σε ένα εικονίδιο καρδιάς (που ονομάζεται τώρα ένα παρόμοιο). Η Favstar άλλαξε επίσης την πλατφόρμα της στις καρδιές για να ταιριάζει με το Twitter, παρά το γεγονός ότι διατηρεί το εμπορικό σήμα Favstar (πιθανόν το όνομά του από τα παλιότερα εικονίδια που ονομάζονταν αγαπημένα). Δεν υπάρχει πραγματική διαφορά στην ίδια την αλληλεπίδραση εκτός από το νέο εικονίδιο και την ετικέτα.

Συνδεθείτε στο Favstar

Όταν συνδέεστε στο Favstar μέσω του λογαριασμού σας στο Twitter, θα δείτε μια σειρά από καρτέλες που εμφανίζονται στα αριστερά.

Ανακαλύψτε τα νέα tweets: Από προεπιλογή στην αρχική σελίδα, όταν είστε συνδεδεμένοι, το Favstar σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο πρόσφατα tweets από ένα μείγμα ανθρώπων που παρακολουθείτε ήδη και άτομα που ίσως σας ενδιαφέρει να ακολουθήσετε.

Πίνακας προβολής : Ο πίνακας προβολής μοιάζει με την καρτέλα "Ανακαλύψτε νέα μηνύματα", που εμφανίζει τα tweets που εκτελούν αυτήν την περίοδο τα καλύτερα από την άποψη της αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους που κάνετε και δεν ακολουθούν.

Tweets of the Day: Αυτά είναι τα tweets που έχουν απονεμηθεί το εικονίδιο του μικρού τρόπαιου από τους χρήστες του Favstar που πιστεύουν ότι το tweet αξίζει την κατάσταση "tweet of the day".

Όλος ο χρόνος: Τέλος, αυτή η ενότητα εμφανίζει τα tweets που έλαβαν χιλιάδες από χιλιάδες likes και retweets, καθιστώντας τα μερικά από τα σημαντικότερα tweets όλων των εποχών.

Άτομα που ακολουθείτε: Δείτε τα κορυφαία tweets μόνο από τους χρήστες που ακολουθείτε συγκεκριμένα στο Twitter.

Η Λίστα μου Favstar: Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα μόνο των ατόμων που θέλετε να δείτε στο Favstar, ώστε να μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα άρεσε tweets και άλλα tweets που τους άρεσαν.

Faved By Friends: Εδώ μπορείτε να πάρετε μια στιγμιαία ματιά στα tweets που οι φίλοι σας άρεσαν πιο πρόσφατα.

Το προφίλ σας Favstar

Η σύνδεση στο δικό σας προφίλ Favstar σάς δίνει την ευκαιρία να δείτε τα αγαπημένα και τα επανασυνδεδεμένα tweets σε ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Στο επάνω μέρος της σελίδας σας υπάρχουν τρεις επιλογές προβολής.

Όλοι: Βλέπε tweets από όλους (αλλιώς γνωστή ως καρτέλα Discover New Tweets)

Εγώ: Δείτε μια λίστα με τα δικά σας tweets που έλαβαν τις πιο αρέσει και retweets.

Αναζήτηση: Μπορείτε να αναζητήσετε οποιονδήποτε χρήστη, ανεξάρτητα από το αν τα παρακολουθείτε ή όχι, και να δείτε ποια από τα tweets τους έλαβαν τις πιο αρέσει, τις επαναλαμβανόμενες και τις "tweet of the day" βραβεία.

Αλληλεπίδραση μέσω του Favstar

Μπορείτε πραγματικά να θέλετε, να απαντήσετε και να επαναλάβετε το tweet σε οποιονδήποτε μέσω του Favstar, ενώ είστε συνδεδεμένοι. Απλά πατήστε το αστέρι, το βέλος απάντησης ή το εικονίδιο επανάκλησης κάτω από κάθε τιτίβισμα για να το κάνετε. Υπάρχει επίσης μια επιλογή "Tweet" που βρίσκεται στην επάνω γραμμή μενού, η οποία σας επιτρέπει να tweet απευθείας μέσω του Favstar.

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο τιτίβισμα , απλά πατήστε το εικονίδιο γραμμωτού γραφήματος κάτω από κάθε τιτίβισμα για να τραβήξετε τα στοιχεία του retweet. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο ποιος ακριβώς έχει επιστρέψει αυτό το τιτίβισμα.

Αναβάθμιση σε λογαριασμό Pro Favstar

Ως ελεύθερος χρήστης του Favstar, θα παρατηρήσετε τελικά ότι έχετε περιορισμένη πρόσβαση στις λεπτομέρειες επανάληψης και αρεσκείας για τα tweets. Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση μαζί με μια ολόκληρη δέσμη επιπλέον χαρακτηριστικών, όπως η δυνατότητα απονομής κάποιας κατάστασης "tweet of the day", θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό Pro.