Πώς να Twitter RT (Retweet)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για σωστά RTing έναν άλλο χρήστη του Twitter

Το Twitter δεν είναι ακριβώς το πιο διαισθητικό κοινωνικό δίκτυο - ειδικά τώρα που έχει τόσα άλλα χαρακτηριστικά από ό, τι έκανε την ημέρα όταν ήταν μια απλή πλατφόρμα για την αποστολή μηνυμάτων 280 χαρακτήρων. Παρ 'όλα αυτά, το Twitter "RT" είναι μια ιδιαίτερη τάση που έχει κολλήσει γύρω από τις πρώτες μέρες.

Εάν ξεκινάτε απλά στο Twitter, θα θελήσετε να μάθετε πώς να το RT με τον σωστό τρόπο. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό.

Τι σημαίνει "RT" Αντιπροσωπεύω?

Το "RT" είναι ένα ακρωνύμιο για το "retweet." Χρησιμοποιείται όταν θέλετε να σπρώξετε το μήνυμα tweet κάποιου άλλου στους δικούς σας οπαδούς, συνήθως έτσι ώστε ο αρχικός χρήστης που tweeted να πάρει πίστωση και ειδοποιείται ότι το μήνυμά του διαβιβάζεται.

Είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό να το κάνετε όταν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για κάποιον RT στο Twitter :

Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί "Retweet": Ο ευκολότερος τρόπος για κάποιον RT είναι να επιλέξετε τα κουμπιά αλληλεπίδρασης που εμφανίζονται κάτω από κάθε μεμονωμένο τιτίβισμα. Το κουμπί RT χαρακτηρίζεται από δύο βέλη που ακολουθούν ο ένας τον άλλο, όπως αυτό που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Κάνοντας κλικ ή πατώντας αυτό το κουμπί, έχετε τη δυνατότητα να έχετε ολόκληρο το μήνυμα μαζί με τη μικρογραφία της φωτογραφίας του αρχικού χρήστη και το όνομα που έχετε πιέσει στην προσωπική σας ροή Twitter , την οποία θα δουν όλοι οι οπαδοί σας. Θα εμφανιστεί στο προφίλ σας με μια ετικέτα πάνω από αυτό λέγοντας, "Name retweeted" - όπου θα εμφανιστεί το όνομά σας.

Τώρα, εάν δεν θέλετε να έχετε ολόκληρο το μήνυμα, το όνομα και τη μικρογραφία φωτογραφίας που εμφανίζονται στη ροή σας στο προφίλ Twitter ή αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στα περιεχόμενα του tweet, έχετε μερικές άλλες επιλογές.

RT @ username: Αν θέλετε να κάνετε χειροκίνητα το tweet ενός άλλου χρήστη , μπορείτε να το κάνετε αυτό αντιγράφοντας το αρχικό μήνυμα και προσθέτοντας "RT @ username" μπροστά του όπου @username είναι το χειριστήριο Twitter του συγκεκριμένου χρήστη. Κάνοντας "RT @ username" μπροστά από το tweet θα στείλετε μια απάντηση @mention (που βρίσκεται κάτω από την καρτέλα ειδοποιήσεις) στον αρχικό χρήστη, ενημερώνοντάς τα ότι τους δώσατε RT.

Προσθήκη ενός μηνύματος + RT @ username: Μπορείτε να τροποποιήσετε το "RT @ username" προσθέτοντας ένα προσωπικό σχόλιο μπροστά του. Για παράδειγμα, εάν απαντάτε σε μια ερώτηση ή προσθέτετε τις δικές σας σκέψεις στο τιτίβισμα κάποιου άλλου, το "RT" σας βοηθά να διαχωρίσετε το σχόλιό σας από το μήνυμα που έχει επαναληφθεί.

Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης του Twitter tweeted το μήνυμα: "Πώς απολαμβάνετε τον καιρό σήμερα;" τότε μπορείτε να δώσετε τα ακόλουθα μηνύματα:

"Το λατρεύω! Ζεστό και ηλιόλουστο σήμερα! RT @username Πώς απολαμβάνετε σήμερα τον καιρό; "

Είναι συνηθισμένο το Twitter να προσθέτει συχνά ένα σχόλιο, ακολουθούμενο από το "RT @ username" που ακολουθείται από το tweet. Μερικές φορές ένας χρήστης θα επεξεργαστεί το tweet λίγο, έτσι ώστε όλα να ταιριάζουν στο όριο των 280 χαρακτήρων του Twitter. Λάβετε υπόψη ότι η προσθήκη του "RT @ username" καταλαμβάνει το χώρο χαρακτήρων σε κάθε tweeted που περιορίζεται σε 280 χαρακτήρες.

Σημαντική σημείωση: Το Twitter πρόσφατα πρόσθεσε ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που κάνει το παραπάνω μήνυμα + στρατηγική RT @ username ως άσχετο τώρα. Κάθε φορά που κάνετε κλικ ή πατάτε το πλήκτρο RT σε ένα tweet, υπάρχει πάντα ένα πεδίο με την ένδειξη "Προσθέστε ένα σχόλιο ..." όπου θα έχετε 116 χαρακτήρες για να πληκτρολογήσετε κάτι που θα επισυνάπτεται στο tweet που είστε RTing. Το τιτίβισμα που είστε RTing θα εμφανιστεί ενσωματωμένο κάτω από το σχόλιό σας, όπως όπως το πώς εικόνες , βίντεο και άλλα μέσα εμφανίζονται σε Twitter Κάρτες.

Γιατί RT κάποιος στο Twitter;

Εκτός από την επιθυμία να αναδιανείμετε ένα μήνυμα που σας αρέσει ή συμφωνείτε, γιατί θα θέλατε ποτέ να επαναλάβετε πραγματικά κάποιον; Λοιπόν, όλα καταλήγουν στην κοινωνικοποίηση, φυσικά!

Παρατηρήστε: Είναι δύσκολο να παρατηρήσετε κρατώντας τον εαυτό σας στον εαυτό σας. Όταν επαναλάβετε κάποιον, εμφανίζεται στην καρτέλα "Ειδοποιήσεις", ζητώντας από αυτούς να απαντήσουν, όπως το RT σας, να ελέγξετε το προφίλ σας ή ακόμα και να σας ακολουθήσουν.

Δημιουργία σχέσεων: Οι χρήστες σας αρέσουν όταν τα πράγματα τους παίρνουν ξανά. Μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να σας ευχαριστήσουν για την επανάληψή τους, ή μπορεί να επιστρέψουν την εύνοια και να σας δώσουν ένα RT!

Πιέστε μηνύματα σε περισσότερους ανθρώπους: Μερικά τυχερά άτομα στα οποία έχει δοθεί RT από μια μεγάλη διασημότητα στο Twitter συνήθως καταλήγουν να παίρνουν μεγάλη προσοχή σε αντάλλαγμα. Εάν μπορείτε να πάρετε το μήνυμά σας σε περισσότερους ανθρώπους, συνήθως θα καταλήξετε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο στο Twitter.

Προσέλκυση περισσότερων οπαδών: Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα tweet για να προσελκύσει περισσότερους οπαδούς. Άλλοι χρήστες με RT μπορεί να φτάσουν σε άτομα με τα οποία δεν έχετε συνδεθεί και αν είστε τυχεροί, μπορεί να δουν το μήνυμά σας και να αποφασίσουν να πιέσουν το μεγάλο κουμπί "Ακολουθήστε" στο προφίλ σας.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 7 από τις καλύτερες κινητές εφαρμογές Twitter