Πώς να κάνετε streaming Nintendo Switch Video Games στο Twitch

Streaming Nintendo Switch βίντεο παιχνίδια στο Twitch είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζουν οι άνθρωποι

Streaming Nintendo Switch βίντεο παιχνίδια για Twitch έχει γίνει ένα δημοφιλές χόμπι για τους παίκτες όλων των ηλικιών και μια επιχείρηση για τους επαγγελματίες streamers θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το αγαπημένο τους χόμπι. Η μετάδοση του παιχνιδιού Nintendo Switch στο Twitch μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο γίνεται από ένα Xbox One ή το PlayStation 4, αλλά είναι απολύτως εφικτό και πολύ πιο εύκολο από ό, τι οι περισσότεροι θα σκεφτούν.

Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή Twitch στον διακόπτη Nintendo

Σε αντίθεση με τις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών Xbox One και PlayStation 4 , δεν υπάρχει καμία εφαρμογή Twitch διαθέσιμη για χρήση στον διακόπτη Nintendo. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή η ροή παιχνιδιού με τη χρήση μόνο της συσκευής και όσοι ενδιαφέρονται για τη μετάδοση στο Twitch ή σε άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής θα πρέπει να επενδύσουν σε πρόσθετο υλικό και λογισμικό.

Τι θα χρειαστείτε για να ενεργοποιήσετε τη ροή στο διακόπτη

Λόγω της μη ύπαρξης εφαρμογής Twitch στο Διακόπτη, οι streamers των βιντεοπαιχνιδιών θα πρέπει να μεταδίδονται μέσω του δωρεάν λογισμικού συνεχούς ροής OBS Studio . Εδώ είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για αυτή τη μέθοδο Twitch streaming.

Σύνδεση της Κονσόλας Switch Nintendo στον υπολογιστή σας

Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε τη ροή στο Twitch, θα χρειαστεί να συνδέσετε την κονσόλα Nintendo Switch στον υπολογιστή σας. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε το gameplay σας στην τηλεόρασή σας ως συνήθως με αυτή τη ρύθμιση. Αυτές οι οδηγίες απευθύνονται στο Elgato Game Capture HD60 S αλλά θα λειτουργήσουν και για άλλες παρόμοιες συσκευές καταγραφής.

  1. Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης Nintendo είναι στην αποβάθρα και κοιτάξτε το καλώδιο HDMI που τρέχει από αυτό στην τηλεόρασή σας. Αποσυνδέστε το άκρο που είναι συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας και συνδέστε το στο Elgato Game Capture HD60 S.
  2. Συνδέστε το καλώδιο USB Elgato Game Capture HD60 S 'στον υπολογιστή σας. Αυτό θα τροφοδοτήσει τα footage παιχνιδιού στο OBS Studio.
  3. Βρείτε τη θύρα HDMI Out στο Elgato Game Capture HD60 S και συνδέστε το πρόσθετο καλώδιο HDMI που θα έπρεπε να έρχεται με τη συσκευή. Συνδέστε το άλλο άκρο αυτού του καλωδίου στη θύρα HDMI In που χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην τηλεόρασή σας.

Τώρα μπορείτε να παίξετε το Nintendo Switch σας ως συνήθως στην τηλεόρασή σας, ωστόσο ο υπολογιστής σας θα λάβει τώρα και ένα αντίγραφο του footage και του ήχου χάρη στο συνδεδεμένο καλώδιο USB.

Πώς να επαναφέρετε τη ροή του διακόπτη Nintendo με το OBS Studio

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε μετά την εγκατάσταση του OBS Studio στον υπολογιστή σας είναι να το συνδέσετε με το λογαριασμό σας Twitch. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα με την είσοδό σας στον επίσημο ιστότοπο του Twitch και τη μετάβαση στον πίνακα ελέγχου> Ρυθμίσεις> Πλήκτρο ροής , αντιγράφοντας τον μοναδικό σας αριθμό και στη συνέχεια ανοίγοντας το OBS Studio, επιλέγοντας Ρυθμίσεις> Ροή ροής> Υπηρεσία> Μετακίνηση και προσθήκη του αριθμού στα διαθέσιμα πεδίο. Το OBS Studio θα μεταδίδει τώρα στο Twitch κάθε φορά που κάνετε streaming.

Αφού ο λογαριασμός σας Twitch είναι συνδεδεμένος με το OBS Studio, θα πρέπει να εισαγάγετε το Nintendo Switch ως πηγή μέσων μέσω της ακόλουθης μεθόδου.

  1. Κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας οπουδήποτε στο OBS Studio και επιλέξτε Προσθήκη> Συσκευή λήψης βίντεο .
  2. Ονομάστε αυτό το νέο επίπεδο κάτι περιγραφικό. Κάθε πηγή μέσων που προσθέτετε στο OBS Studio θα χρειαστεί τη δική του μοναδική στρώση.
  3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, βρείτε τη συσκευή λήψης και επιλέξτε την. Πατήστε Εντάξει .
  4. Ένα κουτί που εμφανίζει τα ζωντανά λήμματα από το Nintendo Switch πρέπει να εμφανίζεται στο OBS Studio. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και να το μετακινήσετε με το ποντίκι για να το πάρετε όπως σας αρέσει.
  5. Αν έχετε μια κάμερα web που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε στιγμιότυπα του εαυτού σας κατά την αναπαραγωγή, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή σας και επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για την προσθήκη της συσκευής λήψης, αυτή τη φορά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την κάμερα web από την αναπτυσσόμενη λίστα Βιντεοσυσκευής μενού. Όπως και το footage Nintendo Switch, το παράθυρο της κάμερας web μπορεί επίσης να αλλάξει μέγεθος και να μετακινηθεί με το ποντίκι σας.
  6. Ένα μικρόφωνο ή ακουστικά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το OBS Studio. Το πρόγραμμα θα πρέπει να τα ανιχνεύσει αυτόματα μόλις συνδεθούν και τα επίπεδα έντασης τους μπορούν να ρυθμιστούν μέσω των ρυθμιστικών έντασης του ήχου στο OBS Studio στο κάτω μέρος της οθόνης.
  1. Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ροή, πατήστε το κουμπί Έναρξης ροής στο κάτω δεξιό μέρος του OBS Studio. Καλή τύχη!

Μια προειδοποίηση για τη Nintendo και το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας

Ενώ εταιρείες όπως η Microsoft και η Sony ενθαρρύνουν τους χρήστες να προβάλλουν τα αντίστοιχα βιντεοπαιχνίδια Xbox One και PlayStation 4 σε υπηρεσίες όπως το Twitch και το YouTube, η Nintendo από την άλλη πλευρά είναι διαβόητη για τις προσπάθειές της να προστατεύσει τα σήματα της και ήταν γνωστό ότι υπέβαλε αιτήματα κατάργησης ιστοσελίδες βίντεο βάσει παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Ευτυχώς για τις ταινίες Twitch, η Nintendo επικεντρώνεται κυρίως στη λήψη βίντεο YouTube από τα παιχνίδια της και συνήθως επιτρέπει στους χρήστες του Twitch να κάνουν ό, τι τους αρέσει. Αν σχεδιάζετε να ανεβάσετε πλήρη βίντεο ή μικρά κλιπ των ροών Twitch σας στο YouTube μετά τη λήξη της εκπομπής σας, συνιστάται ιδιαίτερα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Nintendo Creators.

Το πρόγραμμα Nintendo Creators διαχειρίζεται η Nintendo και ουσιαστικά μοιράζεται τα τυχόν έσοδα που θα κέρδιζαν τα βίντεο του YouTube με τη Nintendo μετά τη δημοσίευσή τους. Η συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα δεν εγγυάται ότι τα βίντεό σας θα προστατεύονται από την κατάργησή τους από τη Nintendo, αλλά μειώνει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο σημαντικά λόγω της επίσημης εγγραφής τους στην εταιρεία.

Η αυστηρή πολιτική περιεχομένου της Nintendo είναι ένας από τους λόγους που πολλοί streamers παιχνιδιών βίντεο επιλέγουν να μεταδώσουν το gameplay των τίτλων Xbox One και / ή PlayStation 4 αντί για εκείνους στο Nintendo Switch. Και οι δύο αντίπαλες κονσόλες είναι εντελώς ανοικτές όταν πρόκειται για streaming και δεν απαιτούν καμία εγγραφή οποιουδήποτε είδους με τις συνδεδεμένες εταιρείες.