Πώς να γράψετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να το στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone

Μόλις προσθέσετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας , θα θελήσετε να κάνετε περισσότερα από ό, τι διαβάζετε μόνο μηνύματα - θα θέλετε να τα στείλετε επίσης. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Αποστολή νέου μηνύματος

Για να στείλετε ένα νέο μήνυμα:

  1. Πατήστε την εφαρμογή Mail για να την ανοίξετε
  2. Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, θα δείτε ένα τετράγωνο με ένα μολύβι σε αυτό. Πατήστε αυτό. Αυτό ανοίγει ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  3. Υπάρχουν δύο τρόποι για να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση του ατόμου που γράφετε στο πεδίο Προς : . Αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα ή τη διεύθυνση του παραλήπτη και εάν αυτός ή αυτή βρίσκεται ήδη στο βιβλίο διευθύνσεών σας , θα εμφανιστούν επιλογές. Αγγίξτε το όνομα και τη διεύθυνση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο + στο τέλος του πεδίου To: για να ανοίξετε το βιβλίο διευθύνσεών σας και να επιλέξετε το άτομο εκεί
  4. Στη συνέχεια, πατήστε τη γραμμή Θέμα και εισάγετε ένα θέμα για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  5. Στη συνέχεια, πατήστε στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γράψτε το μήνυμα
  6. Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε το μήνυμα, πατήστε το κουμπί Αποστολή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Χρησιμοποιώντας CC & BCC

Όπως συμβαίνει και με τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να κάνετε CC ή BCC άτομα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από το iPhone σας. Για να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές τις επιλογές, πατήστε το Cc / Bcc, Από: γραμμή σε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό αποκαλύπτει τα πεδία CC, BCC και From.

Προσθέστε έναν παραλήπτη στις γραμμές CC ή BCC με τον ίδιο τρόπο που θα απευθυνόσαστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως περιγράφεται παραπάνω.

Αν έχετε ρυθμίσει στο τηλέφωνό σας περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επιλέξετε από ποιόν να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πατήστε τη γραμμή Από και εμφανίζεται μια λίστα με όλους τους λογαριασμούς email σας. Πατήστε εκείνο από το οποίο θέλετε να στείλετε.

Χρησιμοποιώντας το Siri

Εκτός από τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το πληκτρολόγιο οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri για να υπαγορεύσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να το κάνετε αυτό, μόλις έχετε ανοιχτό κενό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλώς πατήστε το εικονίδιο του μικροφώνου και μιλήστε. Όταν τελειώσετε με το μήνυμά σας, πατήστε Τέλος και το Siri θα μετατρέψει αυτό που είπατε στο κείμενο. Μπορεί να χρειαστεί να την επεξεργαστείτε, ανάλογα με την ακρίβεια της μετατροπής του Siri.

Αποστολή συνημμένων

Μπορείτε να στείλετε συνημμένα - έγγραφα, φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα - από το iPhone, όπως ακριβώς και από ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω υπολογιστή. Ωστόσο, πώς λειτουργεί αυτό εξαρτάται από την έκδοση του iOS που εκτελείτε.

Στο iOS 6 και Up
Εάν εκτελείτε iOS 6 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να επισυνάψετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο απευθείας στην εφαρμογή Mail. Για να γινει αυτο:

  1. Αγγίξτε παρατεταμένα την περιοχή μηνυμάτων του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Όταν το μεγεθυντικό φακό εμφανιστεί, μπορείτε να αφήσετε να πάει.
  3. Στο αναδυόμενο μενού, πατήστε το βέλος στη δεξιά πλευρά.
  4. Αγγίξτε Εισαγωγή φωτογραφίας ή βίντεο.
  5. Αυτό σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών και βίντεο. Περιηγηθείτε σε αυτό μέχρι να βρείτε το ένα (ή αυτά) που θέλετε να στείλετε.
  6. Αγγίξτε το και στη συνέχεια επιλέξτε ΕπιλογήΑκύρωση αν αποφασίσετε ότι θέλετε να στείλετε διαφορετικό). Η φωτογραφία ή το βίντεο θα επισυναφθούν στο email σας.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι το μόνο είδος συνημμένων που μπορείτε να προσθέσετε μέσα από ένα μήνυμα. Εάν θέλετε να επισυνάψετε αρχεία κειμένου, για παράδειγμα, θα πρέπει να το κάνετε αυτό μέσα από την εφαρμογή στην οποία έχετε κάνει (υποθέτοντας ότι η εφαρμογή υποστηρίζει κοινή χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικά).

Στο iOS 5
Τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά στο iOS 5 ή νωρίτερα. Σε αυτές τις εκδόσεις του iOS, δεν θα βρείτε ένα κουμπί στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone για να προσθέσετε συνημμένα σε μηνύματα. Αντ 'αυτού, πρέπει να τα δημιουργήσετε σε άλλες εφαρμογές.

Δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιεχόμενο, αλλά εκείνες που έχουν ένα εικονίδιο που μοιάζει με ένα κουτί με ένα καμπύλο βέλος που βγαίνει από τη δεξιά πλευρά του. Πατήστε αυτό το εικονίδιο για να εμφανιστεί μια λίστα επιλογών για την κοινή χρήση περιεχομένου. Το email είναι ένα στις περισσότερες περιπτώσεις. Πατήστε αυτό και θα μεταφερθείτε σε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το συνημμένο αντικείμενο. Σε εκείνο το σημείο, γράψτε το μήνυμα όπως συνήθως και στείλτε το.