Τι είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης;

Τι σημαίνει αυτό όταν μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud προσφέρει Offline Backup;

Τι είναι το αντίγραφο ασφαλείας εκτός σύνδεσης;

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης είναι μια προαιρετική δυνατότητα όπου τα αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας από εσάς και στη συνέχεια αποστέλλονται από εσάς στα γραφεία της υπηρεσίας παροχής υπηρεσιών αντιγράφων ασφαλείας.

Το αντίγραφο ασφαλείας εκτός σύνδεσης είναι συνήθως ένα πρόσθετο κόστος και θα χρεωθείτε μόνο αν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης;

Ορισμένα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργήθηκαν σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων online μπορούν να ολοκληρωθούν ημέρες ή και εβδομάδες, ανάλογα με πολλά πράγματα όπως ο αριθμός των αρχείων που δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας, η ταχύτητα της σύνδεσης στο Internet και το μέγεθος των αρχείων.

Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσθετο κόστος, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης είναι συνήθως μια καλή ιδέα, αν γνωρίζετε ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων όσων έχετε μέσω του Διαδικτύου θα διαρκέσει περισσότερο από ό, τι θέλετε να περιμένετε.

Είναι λίγο αστείο να σκεφτόμαστε, ειδικά σε έναν κόσμο όπου το Διαδίκτυο χρησιμοποιείται για να μεταδώσει τα πάντα, αλλά όταν έχετε ένα πολύ μεγάλο σύνολο αρχείων για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, είναι στην πραγματικότητα ταχύτερη η σαλιγκάρι να στείλετε όλα τα μηνύματα από το να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο . Αυτή είναι η βασική ιδέα του backup χωρίς σύνδεση.

Πώς λειτουργεί το αντίγραφο ασφαλείας εκτός σύνδεσης;

Υποθέτοντας φυσικά ότι το πλάνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει αντίγραφα ασφαλείας εκτός σύνδεσης ως επιλογή, η διαδικασία αρχίζει συνήθως επιλέγοντας αντίγραφο ασφαλείας εκτός σύνδεσης ως μέθοδο με την οποία θα θέλατε να δημιουργήσετε το αρχικό αντίγραφο ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν πληρώνετε για την υπηρεσία ή κατά την εγκατάσταση του λογισμικού της υπηρεσίας backup cloud στον υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ό, τι θέλετε σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο . Εάν δεν έχετε ήδη ένα ή δεν θέλετε να αγοράσετε ένα, ορισμένες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud περιλαμβάνουν τη χρήση ενός ως μέρος του πρόσθετου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης.

Αφού υποστηρίξετε τα πάντα εκτός σύνδεσης, θα μεταφέρετε τη μονάδα δίσκου στα γραφεία της υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online. Μόλις λάβουν τη μονάδα, θα το επισυνάψουν στους διακομιστές τους και θα αντιγράψουν όλα τα δεδομένα στο λογαριασμό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα λάβετε ειδοποίηση ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο, ενημερώνοντάς σας ότι ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για κανονική χρήση.

Από αυτό το σημείο, η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο θα λειτουργήσει για εσάς όπως όλοι οι άλλοι - κάθε αλλαγή στα δεδομένα και κάθε νέο κομμάτι δεδομένων θα υποστηρίζεται ηλεκτρονικά. Η μόνη διαφορά είναι ότι σηκώνεστε και πηγαίνετε πολύ γρήγορα.