Πώς να αποτρέψετε την αλληλογραφία Mac OS X από σπασίματα συνδέσεων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Βεβαιωθείτε ότι το Mac OS X Mail δεν έχει πρόβλημα με τους συνδέσμους σας

Οι φίλοι σας παραπονούνται ότι οι συνδέσεις στα μηνύματά σας δεν λειτουργούν; Να αναφέρουμε κάποια μυστηριώδη εμφάνιση λευκού χρώματος μέσα στις διευθύνσεις URL; Χρησιμοποιείτε το Mac OS X Mail;

Οι φίλοι σας μπορεί να έχουν δίκιο. Το Mac OS X Mail μπορεί, ακατάπαυστα και αθώα, να βλάψει τους συνδέσμους που εισάγετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όχι ότι θα έκανε τίποτα λάθος. Πολύ το αντίθετο. Όχι ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τέλος του παραλήπτη θα κάνουν τίποτα λάθος.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα τόσο του Mac OS X Mail όσο και άλλων προγραμμάτων που χειρίζονται καλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλού κειμένου μπορεί να εξακολουθούν να είναι κατεστραμμένοι σύνδεσμοι. Συνήθως, θα εμφανίζονται είτε σαν πολλαπλές γραμμές είτε με ένα χαρακτήρα κενής θέσης που έχει εισαχθεί σε περίεργο χώρο (μετά από ένα '/', για παράδειγμα). Και στις δύο περιπτώσεις, ο σύνδεσμος, αν και είναι clickable, δεν θα λειτουργήσει.

Ευτυχώς, μπορείτε να κάνετε λίγα βήματα για να αποτρέψετε αυτό το χάος σύνδεσης και να στείλετε τις διευθύνσεις URL σας με τρόπο που οι φίλοι σας μπορούν επίσης να εκτιμήσουν.

Αποτρέψτε την αλληλογραφία Mac OS X από το σπάσιμο των συνδέσεων στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να εισαγάγετε συνδέσμους στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορούν να κάνουν κλικ με το Mac OS X Mail:

Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε πάντα τις διευθύνσεις URL να ξεκινούν από τη δική τους γραμμή.

Με άλλα λόγια, πατήστε Επιστροφή πριν πληκτρολογήσετε ή επικολλήσετε τη διεύθυνση URL.

Αντί να γράφετε "Επισκεφτείτε http://email.about.com/od/macosxmail/", για παράδειγμα, πληκτρολογήστε "Επίσκεψη
http://email.about.com/od/macosxmail/ "

Εάν η διεύθυνση συνδέσμου είναι μεγαλύτερη από 69 χαρακτήρες, χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως το TinyURL.com ή παρόμοια υπηρεσία για να μειώσετε τις μακροπρόθεσμες διευθύνσεις URL.

Το Mac OS X Mail θα σπάσει οποιαδήποτε γραμμή 70 χαρακτήρες ή περισσότερο, καταστρέφοντας το σύνδεσμο για ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το "http://email.about.com/od/macosxmailtips/qt/et020306.htm?search=mac+os+x+mail+breaking+urls" έχει μήκος 91 χαρακτήρων, για παράδειγμα. Η πληκτρολόγηση του "http://tinyurl.com/be4nu" θα διατηρήσει τον σύνδεσμο ανέπαφο και λειτουργικό.

Για εύκολη πρόσβαση στο TinyURL, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια υπηρεσία συστήματος.

Η εναλλακτική λύση εμπλουτισμένου κειμένου

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας πλούσια μορφοποίηση και να μετατρέψετε οποιοδήποτε κείμενο σε μια σύνδεση . Κάνετε αυτό μόνο αν γνωρίζετε ότι ο παραλήπτης διαβάσει την έκδοση HTML, αν και. Ενώ το Mac OS X Mail περιλαμβάνει εναλλακτική λύση απλού κειμένου με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα στερείται του συνδέσμου.