Ναι μπορείτε να καλέσετε δωρεάν στο WhatsApp

Αλλά προσέξτε για απάτες

WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για κινητές συσκευές έξω εκεί μετά το Skype. Το μόνο σημαντικό πράγμα που λείπει ή λείπει μέχρι στιγμής είναι η δυνατότητα δωρεάν κλήσεων σε επαφές ανά τον κόσμο μέσω του VoIP και μέσω WiFi ή ενός σχεδίου δεδομένων . Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Viber. Τώρα μπορείτε να κάνετε αυτές τις δωρεάν κλήσεις μέσω του WhatsApp, στο τέλος. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι επίσημη, αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να το.

Προσοχή στις απάτες

Σήμερα το πρωί, έλαβα μια πρόσκληση από έναν φίλο, που μοιάζει με "[UPDATE] Hey Ας μιλήσουμε δωρεάν. Τέλος, η δυνατότητα κλήσης WhatsApp είναι διαθέσιμη για όλους τώρα. Κάντε κλικ εδώ για να ενεργοποιήσετε -> http://StartWhatsappCalling.com "

Ήμουν ενθουσιασμένος για τα νέα και σκέφτηκα να το μοιραστώ μετά την εγκατάσταση, αλλά σκέφτηκα ξανά. Σίγουρα γνωρίζω ότι το χαρακτηριστικό δωρεάν κλήσης έρχεται σύντομα και περιμένω το, αλλά δεν θυμάμαι καμία επίσημη ανακοίνωση από την WhatsApp για το σκοπό αυτό ακόμα. Θα μπορούσε να είναι μια απάτη; Έτσι έκανα την έρευνά μου και είδα ότι είναι πράγματι μια SCAM.

Το WhatsApp έρχεται με δωρεάν κλήση σύντομα και όλοι το ξέρουν. Οι χάκερ και οι απατεώνες εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση και προτρέπουν τους χρήστες που περιμένουν τόσο ανυπόμονα να ακολουθήσουν τους συνδέσμους τους, να συμπληρώσουν έρευνες και να κατεβάσουν εφαρμογές που περιέχουν εργαλεία κακόβουλης λειτουργίας και απάτης. Έτσι, η πρώτη λέξη εδώ είναι προσοχή.

Ενημέρωση για δωρεάν κλήσεις

Τώρα, πώς να πάρετε τα πραγματικά πράγματα; Πρώτα πρέπει να ξέρετε ότι η έκδοση που κυκλοφορεί προέρχεται από το ίδιο το WhatsApp, αλλά εξακολουθεί να είναι σε beta έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται μέσα στα τελικά στάδια της δοκιμής - εκείνο στο οποίο η εφαρμογή μεταβαίνει σε ένα περιορισμένο τμήμα του κοινού για χρήση αξιολόγησης - και ως εκ τούτου, μπορεί να περιέχει ακόμα σφάλματα. Χρησιμοποιείτε με δική σας ευθύνη, αλλά είστε επίσης από τους πρώτους που χρησιμοποιείτε. Λειτουργεί με βάση προσκλήσεις και μια πρόσκληση είναι μια απλή κλήση μετά την εγκατάσταση. Η έκδοση για δωρεάν κλήσεις δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play, επομένως δεν θα χρειαστεί να ενημερώσετε την τελευταία επίσημη έκδοση.

Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας (χρησιμοποίησα το Chrome) για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της έκδοσης από αυτόν τον σύνδεσμο. Αυτή είναι η έκδοση 2.11.561. Ο σύνδεσμος με την πιο πρόσφατη έκδοση πιθανότατα θα συνεχίσει να αλλάζει συνεχώς καθώς νέες εκδόσεις αναπτύσσονται συχνά, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα παραμείνει αρκετό καιρό μέχρι την επίσημη έναρξη. Εν πάση περιπτώσει, ανεβάστε ένα επίπεδο στην ιεραρχία καταλόγου του συνδέσμου για να επιλέξετε άλλες εκδόσεις και να προσπεράσετε τελικά την πιο πρόσφατη έκδοση.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτό το αρχείο .apk. Ενδέχεται να μην έχετε κάνει κάτι τέτοιο πριν και μπορεί, όπως και οι περισσότεροι χρήστες Android, να έχουν εγκαταστήσει εφαρμογές αποκλειστικά από το Google Play. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να κάνουμε εδώ, αλλά δεχόμαστε όποτε σας ζητηθεί. Θα ειδοποιηθείτε επίσης για τους πιθανούς κινδύνους με αυτήν την εφαρμογή, την οποία θα πρέπει να αγνοήσετε για να προχωρήσετε. Επίσης, πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τη ρύθμιση που επιτρέπει στο Android να εγκαθιστά εφαρμογές από άγνωστες πηγές. Αυτό κανονικά θα λειτουργήσει μόνο για το Android, και οι συσκευές Apple είναι πολύ κλειστές για οτιδήποτε εκτός από μια επίσημη έκδοση για να είναι ασφαλείς.

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ξεκινήστε το WhatsApp. Οπτικά τίποτα δεν θα αλλάξει. Οι επαφές σας θα είναι εδώ, οι συνομιλίες σας θα είναι εδώ, δεν θα δείτε καμία αλλαγή. Και δεν θα είστε σε θέση να κάνετε δωρεάν κλήσεις, εκτός και αν λάβετε την πρόσκληση:

Ελάτε προσκεκλημένοι

Πάρτε κάποιον να σας καλέσει από το WhatsApp του. Πρέπει να γνωρίζετε έναν φίλο χρησιμοποιώντας το WhatsApp που έχει ήδη δημιουργήσει δωρεάν κλήσεις. Μόλις σας καλέσουν και απαντήσετε, είστε έτοιμοι. Τώρα βλέπετε ένα εικονίδιο τηλεφώνου πάνω από το όνομα της επαφής σας, το οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για δωρεάν κλήση.

Λάβετε υπόψη ότι όταν έχετε δωρεάν κλήσεις, μπορείτε να κάνετε δωρεάν κλήσεις σε οποιαδήποτε επαφή του WhatsApp, είτε χρησιμοποιούν δωρεάν κλήση είτε δεν το έχετε ακούσει ποτέ. Ακούγοντας τις αντιδράσεις τους, καθώς βλέπουν μια εισερχόμενη κλήση στο WhatsApp, είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Φημολογείται ότι η WhatsApp θα καταβληθεί μόλις κυκλοφορήσει επίσημα το χαρακτηριστικό δωρεάν κλήσης. Έτσι καλύτερα να απολαύσετε τώρα.

[UPDATE] Η WhatsApp Calling είναι τώρα διαθέσιμη επίσημα για όλους τους χρήστες μέσω μιας ενημέρωσης.