Πώς να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις στο GMail

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι τώρα περισσότερο από ένα απλό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι ένα κεντρικό σημείο στο δίκτυο των εργαλείων και των χαρακτηριστικών που δίνει η Google στους χρήστες. Αν έχετε λογαριασμό Gmail, έχετε αυτόματα χώρο στο σύννεφο με το Google Drive, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Έγγραφα, μπορείτε να έχετε ένα προφίλ στο Google Plus κλπ. Μπορείτε επίσης να έχετε έναν λογαριασμό Google Voice που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλέφωνο κλήσεις μέσω πολλών τηλεφώνων. Εάν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Android ή είστε συνδεδεμένοι χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, όλες αυτές οι υπηρεσίες περιμένουν εδώ για να τις χρησιμοποιήσετε. Με το Gmail, μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις. Είναι ένας τόπος όπου χειρίζεστε τις επαφές σε αριθμούς και, συνεπώς, είναι ένα καλό μέρος για να επικοινωνήσετε μαζί τους με άλλους τρόπους.

Μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις απευθείας στα εισερχόμενα του Gmail. Για αυτό θα χρειαστείτε τα εξής:

Λάβετε υπόψη ότι οι κλήσεις που θα λάβετε στο λογαριασμό σας στο Gmail θα είναι κλήσεις στο λογαριασμό σας στο Google Voice. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε σας καλεί θα καλεί σε έναν αριθμό των ΗΠΑ, τον αριθμό σας στο Google Voice. Αυτός ο αριθμός μπορεί να σας εκχωρηθεί από την Google ή να μεταφερθεί από εσάς στην Google (ναι, το Google Voice επιτρέπει τη μετάδοση αριθμών τηλεφώνου). Η κλήση είναι συνήθως δωρεάν, καθώς μέσω της Google όλες οι κλήσεις προς τις ΗΠΑ είναι δωρεάν.

Αυτή η διάταξη σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε εξερχόμενες κλήσεις σε οποιοδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο. Οι κλήσεις είναι δωρεάν για τις ΗΠΑ και τον Καναδά και είναι φθηνές (φθηνότερες από ό, τι μέσω παραδοσιακών τηλεφωνικών μέσων, χάρη στο VoIP) σε πολλούς προορισμούς.