Γιατί το ρολόι της Apple είναι το πιο ακριβές ρολόι εκεί έξω

Όταν πρόκειται για το Apple Watch, η ακρίβεια είναι εξαιρετικά σημαντική. Σε συνέντευξή του στο The Telegraph , ο VP of Technology της Apple, Kevin Lynch, πήγε ακριβώς πίσω από τις σκηνές για να διασφαλίσει ότι το Watch είναι πάντα όσο το δυνατόν ακριβέστερο. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που η Lynch ανέφερε στο The Telegraph ότι έχει αντίκτυπο στη δοκιμή της Apple από το Watch και πως το ρολόι είναι σε θέση να διατηρήσει τη βέλτιστη απόδοση ανεξάρτητα από το σημείο όπου θα σας μεταφέρουν τα ταξίδια σας.

«Όταν σχεδιάσαμε το Apple Watch , εστιάσαμε πραγματικά στην ακρίβεια. Αν βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς φοράτε ένα, θα είστε το καλύτερο σημείο αναφοράς για το πότε αρχίζει πραγματικά το Νέο Έτος», δήλωσε στον The Telegraph .

Όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα εξαιρετικά ακριβές ρολόι. Την επόμενη φορά που προσπαθείτε να αποφασίσετε ποιοι από τους φίλους σας έχουν το ακριβέστερο τηλέφωνο κυττάρων ή το χρόνο παρακολούθησης, απλώς πετάξτε μερικά από αυτά τα γεγονότα σχετικά με το Apple Watch σας, είναι πιθανό να κερδίσετε το επιχείρημα κάθε φορά.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σύντομο διαφημιστικό βίντεο από την Apple για να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στην περίπλοκη διαδικασία κατασκευής και δοκιμής για το Apple Watch.