Apple Watch 101 για τον νέο ιδιοκτήτη της Apple Watch

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από το να τα βγάλετε από το κουτί για τη χρήση των εφαρμογών

Η λήψη ενός νέου ρολογιού της Apple μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Το Watch της Apple μπορεί να αλλάξει δραματικά το πώς θα παραμείνετε σε φόρμα, οργανωμένο και συνδεδεμένο με τον κόσμο γύρω σας. Ενώ το ρολόι είναι εξαιρετικά διαισθητικό για να το χρησιμοποιήσετε, χρειάζεται λίγη δουλειά για να κατανοήσετε όλα τα στοιχεία του.

Σε βασικό επίπεδο, οι εργασίες στο ρολόι πραγματοποιούνται με έναν από τους τέσσερις διαφορετικούς τρόπους: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιλογέα στο πλάι του ρολογιού, να αλληλεπιδράσετε με εφαρμογές και πολλά άλλα στην οθόνη αφής, να μιλήσετε στο ρολόι χρησιμοποιώντας τη φωνή σας ή να ελέγξετε μερικά των λειτουργιών του, απλά κουνώντας τον καρπό σας.

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε (μπορεί να είναι συντριπτική), σας έχουμε καλύψει. Παρακάτω υπάρχουν διάφοροι οδηγοί βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα πάντα από το ζευγάρι του ολοκαίνουργιου ρολογιού της Apple με το τηλέφωνό σας, για να αλλάξετε τα πρόσωπα ρολογιών και να χρησιμοποιήσετε το φορετό για να σας βοηθήσουμε να ταιριάζει.

Πώς να συνδυάσετε το ρολόι της Apple με το iPhone σας

Incipio

Το πρώτο βήμα στη χρήση του Apple Watch σας είναι να το συνδέετε με το iPhone σας. Τα ζευγάρια της Apple Watch με το iPhone σας χρησιμοποιούν Bluetooth, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε (και να την αφήσετε ενεργοποιημένη) στο iPhone σας για να λειτουργήσει. Αφού συνδεθείτε, θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας για να επικοινωνήσετε με την Apple Watch. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να προσαρμόσετε τι είδους ειδοποιήσεις βλέπετε στην όψη του Apple Watch, όπου εμφανίζονται οι εφαρμογές σας στο Apple Watch (και ποιες από αυτές) και ποια είδη προκαθορισμένων μηνυμάτων θα έχετε στη διάθεσή σας στο Apple Watch όταν θέλετε να απαντήσετε σε κείμενα από τον καρπό σας. Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για μια πλήρη ανάλυση σχετικά με το πώς να αντιστοιχίσετε το Apple Watch με το iPhone σας και να ξεκινήσετε με τις βασικές ενσωματωμένες λειτουργίες του. Περισσότερο "

Πώς να φορτίσετε το ρολόι της Apple σας

Το Apple Watch χρεώνει χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό καλώδιο φόρτισης που τέθηκε στο κουτί. Ένα άκρο του καλωδίου συνδέεται στη θύρα USB του υπολογιστή σας ή στον τοίχο σας. Η άλλη πλευρά είναι ένας μικρός κύκλος που συνδέεται με το πίσω μέρος του Apple Watch χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Πέρα από το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται, ορισμένα τρίτα μέρη έχουν εκδώσει επιλογές χρέωσης για το Apple Watch (όλοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το ίδιο καλώδιο με κάποια μορφή) και η ίδια η Apple άρχισε να πουλάει μια βάση φόρτισης, η οποία δίνει στο Apple Watch λίγο περισσότερη επιφάνεια για να παραμείνετε ανοιχτά ενώ λειτουργεί. Περισσότερο "

Πώς να αλλάξετε το πρόσωπό σας

μήλο

Το Apple Watch έρχεται προφορτωμένο με τόνους διαφορετικών προσώπων ρολογιών. Υπάρχουν πάντα τα πάντα από το Mickey Mouse μέχρι τα πρόσωπα με βαρύτητα πληροφόρησης για να διαλέξετε και η αλλαγή του προσώπου του ρολογιού είναι τόσο εύκολη που θα μπορούσατε να το κάνετε κυριολεκτικά λίγες φορές την ημέρα για να ταιριάζει με τη διάθεσή σας, τη ντουλάπα ή τη γεύση της ημέρας. Αυτό το άρθρο σάς δίνει την αναλυτική περιγραφή σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του προσώπου στο Apple Watch. Εμπιστευθείτε μας, είναι εύκολο. Περισσότερο "

Πώς να κάνετε και να λαμβάνετε κλήσεις με το ρολόι της Apple

μήλο

Το Apple Watch σας μπορεί να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις όπως το iPhone σας. Το ηχείο δεν είναι εξαιρετικά ισχυρό, οπότε δεν είναι κάτι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλη την ώρα. Ακόμα, η ομιλία στο ρολόι σας έχει ένα συγκεκριμένο Dick Tracey να αισθάνεται σε αυτό, και μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch. Τώρα σίγουρα πώς να ξεκινήσετε; Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση με τη συσκευή. Περισσότερο "

Πώς να μεταφέρετε μια κλήση στο iPhone σας

Pablo Cuadra / Getty Images Διασκέδαση / Getty εικόνες

Μερικές φορές μια κλήση μπαίνει στο Apple Watch και δεν θέλετε να απαντήσετε στον καρπό σας, αλλά δεν έχετε αρκετό χρόνο για να τραβήξετε το iPhone σας. Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέψει να πάρετε μια κλήση στο Apple Watch σας (ώστε να μην το χάσετε) και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε την κλήση στο iPhone σας, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε με όσους σας έρχονται σε επαφή. Περισσότερο "

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay με το Watch της Apple

μήλο

Ξέρετε ότι μπορείτε να αγοράσετε τα πράγματα με το Apple Watch σας; Το Apple Watch έχει δυνατότητες Apple Pay όπως το iPhone σας. Αυτό σημαίνει ότι όταν βρίσκεστε έξω, μπορείτε να πατήσετε για να πληρώσετε σε ορισμένα μητρώα χρησιμοποιώντας το Watch της Apple, χωρίς να χρειάζεται ποτέ να τραβήξετε το iPhone από το πορτοφόλι ή την τσέπη σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για να αγοράσετε πράγματα, πρέπει πρώτα να ορίσετε τη λειτουργία. Ακολουθεί μια περιγραφή του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay με το Apple Watch. Περισσότερο "

Πώς να στείλετε τον καρδιακό παλμό σας και τα σχέδια με το ρολόι της Apple

Εάν έχετε έναν φίλο που κατέχει επίσης ένα ρολόι της Apple, τότε μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό να στείλετε τα σχέδια ή τον καρδιακό παλμό σας μέσω της συσκευής. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό στο ρολόι, αλλά μόλις το έχετε κρεμάσει, είναι αρκετά εύκολο. Εδώ είναι ένα περιγραφικό για το πώς να το κάνει να συμβεί. Περισσότερο "

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες στο Watch της Apple

μήλο

Οι χάρτες είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Apple Watch. Με την ενσωματωμένη επιλογή της Apple ή τους Χάρτες Google αν προτιμάτε, μπορείτε να πάρετε οδηγίες προς τον προορισμό σας. Βρίσκω αυτά τα εξαιρετικά χρήσιμα όταν ταξιδεύω κάπου που δεν είχα ξαναδεί. Με το Apple Watch, μπορώ να δω στον καρπό μου όπου πρέπει να γυρίσω, και δεν χρειάζεται να έχω το iPhone μου έξω και ορατό σε μια άγνωστη τοποθεσία. Περισσότερο "

Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό του Apple Watch

Από καιρό σε καιρό, η Apple πραγματοποιεί ενημερώσεις λογισμικού για το Apple Watch. Ορισμένες από αυτές τις ενημερώσεις είναι μικρές και προορίζονται να καλύψουν μικρά σφάλματα ή ζητήματα ασφάλειας. Άλλες ενημερώσεις είναι μεγάλες και περιλαμβάνουν πλήρη αναμόρφωση του λειτουργικού συστήματος Apple Watch. Ανεξάρτητα από το αν μια ενημέρωση είναι μεγάλη ή μικρή, θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι τη έχετε λάβει για το Apple Watch όταν είναι διαθέσιμο. Εδώ είναι μια ματιά στο πώς να μάθετε αν υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση για το Apple Watch σας και πώς να το κατεβάσετε. Περισσότερο "

Πώς να αλλάξετε Band Band Watch σας

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Apple Watch είναι η δυνατότητα αλλαγής του τρόπου εμφάνισης. Ενώ είστε κολλημένοι (ως επί το πλείστον) με το χρώμα του σώματος της Apple Watch που έχετε επιλέξει, υπάρχουν φαινομενικά ατελείωτες δυνατότητες όταν πρόκειται για το συγκρότημα Apple Watch που χρησιμοποιείτε με τη συσκευή. Η Apple διαθέτει μια σειρά διαφορετικών τυποποιημένων επιλογών συγκροτημάτων Apple Watch που κυμαίνονται από τις αθλητικές ζώνες τέλειες για ιδρώτες στο γυμναστήριο ή βουτιά στην πισίνα με δερμάτινα και στρατιωτικές επιλογές Milanese που μπορούν να ντύσουν το Apple Watch για ένα ταξίδι στο γραφείο ή βράδυ στην πόλη. Η αλλαγή της μπάντας σας Apple Watch είναι εξαιρετικά εύκολη. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Περισσότερο "

Πώς το ρολόι της Apple παρακολουθεί την καρδιακή συχνότητα

Apple Watch Edition. μήλο

Το Apple Watch παρακολουθεί το ρυθμό της καρδιάς σας ενώ το φοράτε. Ο τρόπος που κάνει αυτό χρησιμοποιεί ένα πράσινο φως στο πίσω μέρος της συσκευής, παρόμοιο με το πώς οι ομάδες φυσικής κατάστασης όπως το FitBit χειρίζονται την ίδια εργασία. Η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι σκληρή δουλειά. Περίεργος πώς το κάνει η Apple; Εδώ είναι ένα περιστατικό σχετικά με το πώς η τεχνολογία πίσω από την παρακολούθηση της καρδιάς Apple Watch λειτουργεί πραγματικά. Περισσότερο "

Αποκτήστε ορισμένες εφαρμογές WATCH της Apple

μήλο

Οι εφαρμογές είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν την Apple Watch πραγματικά δική σας. Υπάρχουν εφαρμογές εκεί έξω για σχεδόν τίποτα που μπορείτε να σκεφτείτε. Οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας γυμναστικής, να είστε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας ... υπάρχει ακόμη και μια εφαρμογή Uber για το Apple Watch που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χαλάσετε ένα αυτοκίνητο. Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε στην εφαρμογή, δείτε μια λίστα με μερικές μοναδικές εφαρμογές Apple Watch που ο καθένας πρέπει να έχει στον καρπό τους. Μπορείτε να τα προσθέσετε στο Apple Watch σας, απλώς να τα κατεβάσετε στο iPhone σας και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε την έκδοση Apple Watch στην εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας. Περισσότερο "

Πώς να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας με το ρολόι της Apple σας

Αν και δεν λειτουργεί αρκετά με όλα τα αυτοκίνητα εκεί έξω, ανάλογα με το τι οδηγείτε, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για να τροφοδοτήσετε το αυτοκίνητό σας. Καλά, σωστά; Η Tesla, η BMW, η Hyundai και η Volvo προσφέρουν τη δυνατότητα να ελέγχουν κάποια πτυχή μερικών από τα οχήματά τους χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή Apple Watch. Ελέγξτε αυτό το άρθρο για μια συνοπτική περιγραφή του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να συμβεί αυτό για το όχημά σας. Περισσότερο "

Χρησιμοποιήστε το ρολόι της Apple για να βρείτε το iPhone σας

Αυτό συμβαίνει σε όλους μας. Τρέχετε γύρω από το σπίτι προετοιμάζοντας όταν ξαφνικά ανακαλύψετε ότι δεν έχετε ιδέα πού βάζετε το iPhone σας. Η παλιά μου μέθοδος για την ανάκτηση ήταν πάντα να βγάζω το φορητό υπολογιστή μου έξω από την τσάντα μου, να πάω στο Gmail και να κάνω μια κλήση χρησιμοποιώντας τον αριθμό μου στο Google Voice. Αυτό λειτουργεί σίγουρα, αλλά τώρα που έχω το Apple Watch πράγματα έχουν πάρει πολύ πιο εύκολο: Χρησιμοποιώ μόνο το Apple Watch . Σύρετε προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να εμφανιστεί το Κέντρο ελέγχου. Αναζητήστε τη λέξη Connected (στην κορυφή της οθόνης) για να βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο. Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, θα δείτε μια εικόνα ενός iPhone με κάποια παρένθεση δίπλα του. Πατήστε σε αυτό και το iPhone σας θα ταιριάζει απαλά, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε ακριβώς πού θα μπορούσε να βρίσκεται στο σπίτι σας (ή στην τσέπη σας). Περισσότερο "

Apple εθιμοτυπία ρολόι

Ακριβώς όπως το τηλέφωνό σας, υπάρχουν καλά μέρη για να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch και τα κακά σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πού είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch (ή απλώς θέλετε να σιγουρευτείτε), εδώ μπορείτε να βρείτε μια βασική ετικέτα της Apple Watch για να σας κρατήσει ευγενική. Περισσότερο "