Οι πιο προσδοκώμενες εφαρμογές παρακολούθησης της Apple

Μια ματιά σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές εφαρμογές για το Watch της Apple.

Το Apple Watch δεν έχει ακόμη προχωρήσει στην πώληση, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει το Cupertino από το να πειράζει πολλές από τις εφαρμογές που θα τρέξουν με το φορετό του. Από την εφαρμογή SPG που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας από το πρόσωπο ρολογιών σε μια εφαρμογή Uber που σας επιτρέπει να παραγγείλετε απευθείας από τον καρπό σας, αυτά είναι μερικά από τα κορυφαία λήψεις για να αναζητήσετε όταν το Apple Watch χτυπήσει καταστήματα στις 24 Απριλίου .

01 από 10

Ίνσταγκραμ

Ίνσταγκραμ

Αυτή η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών είναι μια κίνηση για να σκοτώσει το χρόνο, οπότε η τροφοδοσία της ροής σας απευθείας από τον καρπό σας θα κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη. Οι χρήστες της Apple Watch θα μπορούν να μετακινούνται και να μοιάζουν με τις φωτογραφίες των φίλων τους, όπως θα έκαναν και στην έκδοση smartphone της εφαρμογής Instagram. Ως μπόνους, θα μπορούν ακόμη και να αφήσουν τα σχόλια emoji.

02 από 10

WeChat

WeChat

Μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τη σύνδεση με φίλους χρησιμοποιώντας διάφορες πλατφόρμες smartphone, η WeChat θα φέρει στους χρήστες της Apple Watch τις τελευταίες ειδοποιήσεις τους. Θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα απάντησης σε μηνύματα με κείμενο, αυτοκόλλητο ή emoji.

03 από 10

Κελάδημα

μήλο

Η εφαρμογή Twitter για το Apple Watch προβάλλει τα θέματα που ακολουθούν και τη ροή σας και μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν δημοσιεύονται νέα tweets. Θα είστε σε θέση να retweet ή αγαπημένο τους από τον καρπό σας επίσης. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνθέσετε tweets.

04 από 10

Facebook

μήλο

Με βάση μια επίδειξη στο συμβάν Apple Watch τον Μάρτιο, φαίνεται ότι η εφαρμογή Facebook θα εμφανίσει ειδοποιήσεις, όπως νέα σχόλια, μηνύματα και αιτήματα φίλων. Θα μπορείτε να τα δείτε και να τα απορρίψετε από τον καρπό σας.

05 από 10

Αμερικάνικες αερογραμμές

Η αμερικανική εταιρεία είναι μία από τις πολλές αεροπορικές εταιρείες με εφαρμογές της Apple Watch στην υποδοχή και η λειτουργικότητά της υπερβαίνει τις ειδοποιήσεις πτήσεων. Θα μπορείτε να κάνετε check in από το Apple Watch και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

06 από 10

Uber

Όπως θα περίμενε κανείς, η εφαρμογή Uber για το Apple Watch φέρνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε μια βόλτα απευθείας στον καρπό σας. Η λειτουργικότητα είναι ουσιαστικά όμοια με την εφαρμογή κοινής χρήσης για Android και iPhone, με την οθόνη να εμφανίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος έως ότου φτάσει ο ανελκυστήρας σας μαζί με πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό και το αυτοκίνητό του.

07 από 10

Evernote

Αυτή η εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή λήψης σημειώσεων και οργάνωσης θα προσφέρει κάποιες βολικές λειτουργίες στο Apple Watch. Εκτός από την εμφάνιση πρόσφατων σημειώσεων, θα σας επιτρέψει να υπαγορεύσετε νέα μηνύματα και να ορίσετε υπενθυμίσεις.

08 από 10

CNN

Η εφαρμογή CNN για το Apple Watch είναι ένα καλό παράδειγμα του smartwatch και του smartphone που εργάζονται μαζί. μπορείτε να ανοίξετε μια ιστορία στον καρπό σας και να συνεχίσετε να το διαβάζετε στο iPhone σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για να ξεκινήσετε την τηλεόραση CNN στο φορητό ακουστικό σας. Φυσικά, η εφαρμογή θα παρέχει επίσης ειδοποιήσεις για τη λήψη ειδήσεων.

09 από 10

Strava

Δουλεύοντας παράλληλα με το iPhone, η εφαρμογή Strava για τρέξιμο και ποδηλασία για το Apple Watch εμφανίζει στατιστικά στοιχεία όπως η ανύψωση, ο καρδιακός ρυθμός, η απόσταση και η μέση ταχύτητα. Η εφαρμογή θα παρέχει επίσης κίνητρα με τη μορφή τροπαίων που απονέμονται κάθε φορά που ορίζετε ένα νέο προσωπικό αρχείο.

10 από 10

SPG: Starwood Hotels and Resorts

Όπως υποδηλώθηκε στο γεγονός της Apple Watch, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία SPG Keyless απευθείας από τον καρπό σας. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου Starwood με το smartwatch. Θα μπορείτε επίσης να δείτε λεπτομέρειες για τις επερχόμενες διαμονές καθώς και τις πληροφορίες λογαριασμού SPG.