Πώς να διορθώσετε το Vcomp110.dll Δεν βρέθηκαν ή λείπουν τα σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Vcomp110.dll

Τα σφάλματα Vcomp110.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην αφαίρεση ή καταστροφή του αρχείου DLL vcomp110.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα vcomp110.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα μητρώου , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμη και αποτυχία υλικού .

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα vcomp110.dll μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους μπορεί να δείτε σφάλματα vcomp110.dll:

Vcomp110.dll Δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή το vcomp110.dll δεν βρέθηκε. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ vcomp110.dll Το πρόγραμμα δεν μπορεί να ξεκινήσει επειδή το vcomp110.dll λείπει από τον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Το αρχείο vcomp110.dll λείπει. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαραίτητο στοιχείο: vcomp110.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION].

Τα μηνύματα σφάλματος Vcomp110.dll ενδέχεται να εμφανίζονται κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων, όταν εκκινούν ή κλείνουν τα Windows ή ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας εγκατάστασης των Windows.

Το πλαίσιο του σφάλματος vcomp110.dll είναι ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα σας βοηθήσει κατά την επίλυση του προβλήματος.

Το μήνυμα σφάλματος vcomp110.dll μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα Vcomp110.dll

Σημαντικό: Μην κατεβάζετε vcomp110.dll από μια τοποθεσία "DLL download". Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα . Αν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του vcomp110.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του.

Σημείωση: Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος vcomp110.dll.

 1. Κάντε λήψη του πακέτου Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 και εκτελέστε το. Αυτό θα αντικαταστήσει / αποκαταστήσει το vcomp110.dll με το πιο πρόσφατο αντίγραφο που παρέχεται από τη Microsoft.
  1. Σας παρέχονται μερικές επιλογές λήψης από τη Microsoft για αυτήν την ενημέρωση, με βάση την έκδοση των Windows που έχετε εγκαταστήσει - x86 (32 bit) ή x64 (64 bit). Ανατρέξτε στην ενότητα Έχω τρέξει μια έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows; για βοήθεια αν δεν είστε σίγουροι για το τι να επιλέξετε.
  2. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Η εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης είναι σχεδόν πάντα η λύση στα σφάλματα vcomp110.dll.
 2. Επαναφέρετε το αρχείο vcomp110.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Η ευκολότερη πιθανή αιτία ενός αρχείου "missing" του vcomp110.dll είναι ότι έχετε διαγράψει λάθος.
  1. Αν υποψιάζεστε ότι διαγράψατε κατά λάθος το vcomp110.dll αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, ίσως μπορέσετε να ανακτήσετε το vcomp110.dll με δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
  2. Σημαντικό: Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου αντιγράφου του vcomp110.dll με ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων είναι μια έξυπνη ιδέα μόνο εάν είστε σίγουροι ότι έχετε διαγράψει το αρχείο και ότι αυτό δουλεύει σωστά προτού το κάνατε.
 1. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Ορισμένα σφάλματα vcomp110.dll θα μπορούσαν να σχετίζονται με έναν ιό ή άλλη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας που έχει καταστρέψει το αρχείο DLL. Είναι ακόμη πιθανό ότι το σφάλμα vcomp110.dll που βλέπετε σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο.
 2. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Αν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα vcomp110.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση, η Επαναφορά Συστήματος θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
 3. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που παράγει το σφάλμα vcomp110.dll. Εάν το σφάλμα vcomp110.dll παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η επανεγκατάσταση αυτού του προγράμματος μπορεί να βοηθήσει.
 4. Αντιγράψτε το αρχείο vcomp110.dll από κάπου αλλού στον υπολογιστή σας και επικολλήστε το στο σωστό φάκελο. Ο "σωστός" φάκελος εξαρτάται από το πρόγραμμα που δίνει το σφάλμα DLL.
  1. Βρείτε τον κατάλογο εγκατάστασης της εφαρμογής προβλημάτων και αναζητήστε το αρχείο προγράμματος που το εκκινεί (θα είναι ένα αρχείο EXE ). Επικολλήστε το αρχείο vcomp110.dll εκεί.
  2. Αν χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση του αρχείου DLL ή του αρχείου EXE του προγράμματος, κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στον υπολογιστή σας με ένα εργαλείο όπως το Everything.
 1. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Πολλά Service Pack και άλλα patches αντικαθιστούν ή ενημερώνουν ορισμένα από τα εκατοντάδες αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας. Το αρχείο vcomp110.dll θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μία από αυτές τις ενημερώσεις.
 2. Δοκιμάστε τη μνήμη σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Έχω αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα, αλλά η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι εύκολο να δοκιμαστούν και είναι τα πιο πιθανά εξαρτήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σφάλματα vcomp110.dll καθώς αποτυγχάνουν.
  1. Εάν το υλικό αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας, αντικαταστήστε τη μνήμη ή αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.
 3. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν οι συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων μεμονωμένων αρχείων vcomp110.dll παραπάνω δεν είναι επιτυχείς, η εκτέλεση μιας εγκατάστασης επισκευής ή επισκευής εκκίνησης θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους.
 4. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε ζητήματα που σχετίζονται με το vcomp110.dll στο μητρώο. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την κατάργηση μη έγκυρων καταχωρήσεων μητρώου vcomp110.dll που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL.
  1. Σημαντικό: Σπάνια προτείνω τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου. Έχω συμπεριλάβει την επιλογή εδώ ως μια προσπάθεια "ύστατης λύσης" πριν από το καταστροφικό βήμα που θα ακολουθήσει.
 1. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Μια καθαρή εγκατάσταση των Windows θα διαγράψει τα πάντα από τη μονάδα σκληρού δίσκου και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα vcomp110.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
  1. Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες στη μονάδα σκληρού δίσκου θα διαγραφούν κατά την καθαρή εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να διορθώσετε το σφάλμα vcomp110.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.
 2. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα ζήτημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα vcomp110.dll. Μετά από μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL σας μπορεί να σχετίζεται μόνο με το υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Να είστε βέβαιος να μου ενημερώσετε το ακριβές μήνυμα λάθους vcomp110.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.